να παρεις κατι αλλο..τα παπια προοριζονται για οικονομικες μετακινησεις και τιποτα παραπανω.
να παρεις κατι αλλο..τα παπια προοριζονται για οικονομικες μετακινησεις και τιποτα παραπανω.
οταν λεω κοντρες ενοω αν μου τυχη καμια ηα αν με προκαλεσουν οχι οτι 8α πηγενο καθε μερα για κοντρες εγω θελω να το φτιαξω για μενα.
Οπως ελεγε και η γιαγια μου Crypton X Γκομενες και Sex
Trolling: definition
The art of deliberately, cleverly, and secretly pissing people off, usually via the internet, using dialogue. Trolling does not mean just making rude remarks: Shouting swear words at someone doesn't count as trolling; it's just flaming, and isn't funny. Spam isn't trolling either; it pisses people off, but it's lame.
The most essential part of trolling is convincing your victim that either a) truly believe in what you are saying, no matter how outrageous, or b) give your victim malicious instructions, under the guise of help.
Trolling requires decieving; any trolling that doesn't involve decieving someone isn't trolling at all; it's just stupid. As such, your victim must not know that you are trolling; if he does, you are an unsuccesful troll.
Signs that your trolling is succesful:
*Your victim screaming in all-caps at you.
*Personal attacks (Calling you a retard, idiot, etc).
*Being an Internet Tough Guy.
*Making a crude remark, before quickly logging off before you can retort.
Signs that your trolling is unsuccesful:
*Your victim identifying you as a troll.
*Identifying yourself as a troll.
*Your efforts being ignored.
*Being counter-trolled
Αυταααα...... και ησυχασα!!!!![]()
Μη ξεχνάς όμως ότι οι κόντρες απαγορευονται από το νόμο και εκτός αυτού μπορεί και να τσακιστεις άσχημα η και να τσακισεις κανέναν άλλο. Κράτα λοιπόν το παπάκι σου ως έχει και πάρε μια μοτοσικλέτα για το χώμα που με τις τιμές που υπάρχουν μπορείς να βρεις άνετα ένα δίχρονο 125 και εκεί να δεις αδρεναλίνη και δράση! !!! Θα ξεχάσεις τις κλασικές κόντρες που όλοι ξέρουμε. ... :-)
Να σε ρωτήσω κάτι ρε Κώστα.Η γιαγιά σου έχει κι αυτή Crypton X;Ρωτάω γιατί θέλει κι η μάνα μου να πάρει ένα κι έλεγα μήπως ήξερες αν κάνει για γυναίκα η είναι πολύ νευρικό;
οχι μην της παρεις δν κανει για γυναικα χαχα
Οπως ελεγε και η γιαγια μου Crypton X Γκομενες και Sex
Καλησπερα ειμαι νεος μελος εδω και τυχαινη να εχω ενα παρομοιο προβλημα (θα ανοιξω σχετικο θεμα μετα)
φιλε εγω σου προτεινο το κιτ της Mallosi 180 πιστεβω πως ειναι μια καλη βελτιωση
Όταν αποφασίσεις αν θα γράφεις μ' αυτό ή μ' αυτό τότε πες και σε μας για να μην νοιώθουμε μ@λάκες.
Μεχρι τότε 6μηνο ΒΑΝάκι και στους 2...
Χαρήκαμε κι αντίο
υ.γ. Μην αρχίσεις τα μα και μου... γράφετε κι οι 2 απο την ίδια IP
Η διεύθυνση IP είναι: 46.176.56.54
Το host name είναι: ppp046176056054.access.hol.gr
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έλεος το παλικάρι!!!! χαχαχα!!!!και χαζό.. ούτε την ειρωνεία σας δε κατάλαβε!!! χαχαχα!!!!
Που τα θυμάστε αυτά τα παιδιά ρε;;;Άσε και κανέναν ρε Sniper να γελάμε!