ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επίσης τσεκαρε αν ξεκινάνε τίποτα προγράμματά κάθε φόρα που το ανοίγεις το πισι και τρέχουν στο παρασκήνιο.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Kαι που να δεις αμα βαλεις καναν PCIe SSD σε στυλ revodrive η κατι τετοιο,που πανε ακομα πιο γρηγορα.Περιμενω κι εγω εναν λεβεντη την αλλη εβδομαδα να στησουμε ενα μηχανηματακι φινο με Coolermaster Cosmos SE,i5,16GB RAM και το κερασακι στην τουρτα ενα ομορφο ROG RaidR 240 GB
Aναμενω τα αποτελεσματα:a13:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ο επεξεργαστής σου και η μνήμη σου μπορεί να είναι παλιά, αλλά παραμένουν υπερεπαρκή για τις περισσότερες εφαρμογές. Μόνο αν τρέχεις επεξεργασίες βίντεο κλπ killer-apps εφαρμογές θα είχε νόημα η άμεση αλλαγή τους...
Όπως σου είπαν καθάρισε τον σκληρό από τα σκουπίδια που έχει μαζέψει (θα εκπλαγείς πόσα είναι...). Απεγκατέστησε προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς πλέον, καθάρισε cookies, temp κλπ ιντερνετικά σκουπίδια, σβήσε παλιά σημεία επαναφοράς και παλιά αντίγραφα ασφαλείας, και ρύθμισε στην εκκίνηση των win να ξεκινούν μόνο αυτά που πράγματι είναι απαραίτητα.
Ένα τρέξιμο ενός free καθαριστικού όπως του ccleaner μια φορά την εβδομάδα βοηθάει να διατηρείσαι σε καλή φόρμα (ο υπολογιστής, όχι εσύ...). Επίσης μια πλήρη σάρωση του σκληρού με ένα έστω και free anti-malware όπως το MalwareBytes μπορεί επίσης να βρει και να σε απαλλάξει (προσωρινά...
) από διάφορους "κατάσκοπους" που σου επιβραδύνουν την λειτουργία...
Βγάλτην έτσι στο τσαμπέ 1-2 χρονάκια ακόμα και μετά αναβαθμίζεσαι συνολικά με DDR3 ΜΒ, νέας γενιάς επεξεργαστή και SSD (που θα έχουν φθηνήνει αισθητά μέχρι τότε...).![]()
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 05/11/2013 στις 12:07.
τρέχω cc συχνά, ο σκληρός είναι καθαρός, γιατί έχω 2ο για data, προγράμματα δεν έχω πολλά, τα μπισκοτάκια τα μασουλάω επίσης συχνά
βασικά παίζω μια λαλακία , η οποία το γονατίζει
επειδή κάνω συχνά και tab out, και έχω πολλά παράθυρα στο mozilla, φτάνω για πλάκα στο 90~95% της ram και των επεξεργστών...
προφανώς ψάχνω τι να κάνω για να ανασάνει λίγο, αν ήταν να πάω να πάρω RAM/CPU/MB, δε χρειαζόταν να ρωτήσω
thnx για τα tips![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μ' αρέσει ρε συ γλαροφονιά που λες "επεξεργαστές" λες κι έχεις κανένα κτήνος με 4 cpu
Αν και με τα παιχνίδια δεν τα πάω καθόλου καλά, μάθε ότι τα ιντερνετικά κωλοπαίχνιδα θέλουν και αυτά καλή κάρτα γραφικών μιας και συμμετέχει και αυτή ενεργά με τον επεξεργαστή της στη διαδικασία.
Επίσης αυτά που σου είπε ο THEOD για παλιά σημεία επαναφοράς και αντίγραφα ασφαλείας ισχύει για να κερδίσεις χώρο και όχι ταχύτητα.
Τα υπόλοιπα κουβέντιασέ τα με το "πουλί" σου, κάτι θα ξέρει.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ένας είναι ο επεξεργαστής βρε παλιοbmwδάκια απλά επειδή είναι quad core, το πρόγραμμα μέτρησης τους δείχνει σαν 4
σχετικά φρέσκια όμως είναι η κάρτα, νομίζω δε πρέπει να την έχω πάνω από 1 1/2 χρόνο
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Aυτον τον επεξεργαστη παντως,ουτε η ιδια η INTEL τον ξερει
Μαλλον καποιον Core2Quad θα εχεις υποθετω,εκτος ΑΝ καταφερες να δημιουργησεις αυτον τον επεξεργαστη ιδιοχειρως χαχα
ΥΓ Ειναι παντως ωραιο κουιζακι.Πρεπει να ψαξω στα καταστιχα αν εβγαλε ποτε εκδοση του Ρ4 τετραπυρηνη σε LGA478.Ισως καμμια εκδοση server αλλα πολυ εξεζητημενη,αν οντως εβγαλαν
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Έχουν πεπερασμένο αριθμό read/write cycles. Βέβαια 1ον αυτό ισχύει και για τους hdd και 2ον πιθανότατα θα αλλάξεις ολόκληρο το σύστημά σου πριν χρειαστεί να αντικαταστήσεις τον ssd σου, εκτός αν κάνεις πραγματικά πολύ βαριά χρήση του (multimedia editing κτλ).
Life begins at 45°.