Κοίτα, αν και συμφωνώ ότι η καζούρα στους καινούργιους μερικές φορές παρατραβάει, αν παρατηρήσεις λίγο γίνεται πολύ λιγότερο σε όποιον "νέοπα" ξέρει να χρησιμοποιεί πάνω από πέντε λέξεις στα ελληνικά και δε δίνει την εντύπωση ότι είναι μπούρμπαδος. Στην δική μας περίπτωση μπαίνει κάποιος και
α) Γράφει greeklish, πράγμα που ξενερώνει πολλούς (τους οποίους μάλιστα αυτός προσεγγίζει για βοήθεια). Δεν ξέρω αν με πιάνεις...

β) Παραθέτει το εξής πρόβλημα: "Κάτι σφυρίζει στο παπί μου" χωρίς άλλες λεπτομέρειες και περιμένει διάγνωση εξ' αποστάσεως.
γ) Ο OldMan μετά την καζούρα κάνει τον κόπο και του προσφέρει μια πιθανή απάντηση (ότι το "σφύριγμα" ίσως είναι ουσιαστικά "ρούφηγμα"). Δεν είμαι σίγουρος ότι ο δημιουργός του νήματος έκανε τον κόπο να αναλύσει τι διάβασε πριν απαντήσει αρνητικά.
δ) Εκνευρίζεται και βρίζει μισά αλβανικά (υποθέτω), μισά ελληνικά. Τόσο μάγκας.
Εγώ δέχομαι ότι το πείραγμα είναι έντονο. Όταν μπαίνει όμως κάποιος και ρωτάει ό,τι του καπνίσει χωρίς να κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει στοιχειωδώς σωστά, ε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Ειδικά όταν μία στις δύο ερωτήσεις είναι από κάγκουρες και του στυλ "πόσα χιλιοστά διαδρομή να βάλω στον εκκεντροφόρο του καρμπυρατέρ μαζί με την ξετάπωτη εξάτμιση για να πηγαίνει τάπα στις κόντρες το παπί;".
Ο συγκεκριμένος πάντως αν εξαιρέσεις τις βρισιές ήταν μάλλον ήπια περίπτωση και στην αρχή το ξεκίνησε και με χΟΥμορ...