Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: sfirizi to motori

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    οταν σβήνει το μοτορί...κάτι του σφυρίζει και του λέει.
    ''e Squiptare,outou britsi motori"
    τωρα να πω οτι και αυτα
    και αυτα'o kurw tsa ben mir qifsha ropt
    μου μοιαζουν αλβανικα?

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    μπορει να σου μοιαζουν αλβανικα , αλλά το "outou britsi motori" το google το δινει για British Motor Corporation. οποτε το kurw ropt παιρνει ευρωπαϊκες διαστασεις.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    μπορει να σου μοιαζουν αλβανικα , αλλά το "outou britsi motori" το google το δινει για British Motor Corporation. οποτε το kurw ropt παιρνει ευρωπαϊκες διαστασεις.
    τσεκαρε τοτε και αυτην την λεξη τι σημαινει<Squiptare>
    ειχαμε-εχουμε τα greeklish τωρα θα εχουμε και alban-glish

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ναι και το "qifsha motren" ειναι ευχη για μακροημερευση στην αρχαια διαλεκτο των Σουμμερίων
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    E afou einai malakes to piasane apo ta moutra to paidi!Aytos mpike irema wraia,ekane tin erwtisi toy ki apantisi den pire.Ti na kanei na min nevriasei?
    Κοίτα, αν και συμφωνώ ότι η καζούρα στους καινούργιους μερικές φορές παρατραβάει, αν παρατηρήσεις λίγο γίνεται πολύ λιγότερο σε όποιον "νέοπα" ξέρει να χρησιμοποιεί πάνω από πέντε λέξεις στα ελληνικά και δε δίνει την εντύπωση ότι είναι μπούρμπαδος. Στην δική μας περίπτωση μπαίνει κάποιος και

α) Γράφει greeklish, πράγμα που ξενερώνει πολλούς (τους οποίους μάλιστα αυτός προσεγγίζει για βοήθεια). Δεν ξέρω αν με πιάνεις...
    β) Παραθέτει το εξής πρόβλημα: "Κάτι σφυρίζει στο παπί μου" χωρίς άλλες λεπτομέρειες και περιμένει διάγνωση εξ' αποστάσεως.
    γ) Ο OldMan μετά την καζούρα κάνει τον κόπο και του προσφέρει μια πιθανή απάντηση (ότι το "σφύριγμα" ίσως είναι ουσιαστικά "ρούφηγμα"). Δεν είμαι σίγουρος ότι ο δημιουργός του νήματος έκανε τον κόπο να αναλύσει τι διάβασε πριν απαντήσει αρνητικά.
    δ) Εκνευρίζεται και βρίζει μισά αλβανικά (υποθέτω), μισά ελληνικά. Τόσο μάγκας.

Εγώ δέχομαι ότι το πείραγμα είναι έντονο. Όταν μπαίνει όμως κάποιος και ρωτάει ό,τι του καπνίσει χωρίς να κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει στοιχειωδώς σωστά, ε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Ειδικά όταν μία στις δύο ερωτήσεις είναι από κάγκουρες και του στυλ "πόσα χιλιοστά διαδρομή να βάλω στον εκκεντροφόρο του καρμπυρατέρ μαζί με την ξετάπωτη εξάτμιση για να πηγαίνει τάπα στις κόντρες το παπί;".

Ο συγκεκριμένος πάντως αν εξαιρέσεις τις βρισιές ήταν μάλλον ήπια περίπτωση και στην αρχή το ξεκίνησε και με χΟΥμορ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, αν και συμφωνώ ότι η καζούρα στους καινούργιους μερικές φορές παρατραβάει, αν παρατηρήσεις λίγο γίνεται πολύ λιγότερο σε όποιον "νέοπα" ξέρει να χρησιμοποιεί πάνω από πέντε λέξεις στα ελληνικά και δε δίνει την εντύπωση ότι είναι μπούρμπαδος. Στην δική μας περίπτωση μπαίνει κάποιος και

α) Γράφει greeklish, πράγμα που ξενερώνει πολλούς (τους οποίους μάλιστα αυτός προσεγγίζει για βοήθεια). Δεν ξέρω αν με πιάνεις...
    β) Παραθέτει το εξής πρόβλημα: "Κάτι σφυρίζει στο παπί μου" χωρίς άλλες λεπτομέρειες και περιμένει διάγνωση εξ' αποστάσεως.
    γ) Ο OldMan μετά την καζούρα κάνει τον κόπο και του προσφέρει μια πιθανή απάντηση (ότι το "σφύριγμα" ίσως είναι ουσιαστικά "ρούφηγμα"). Δεν είμαι σίγουρος ότι ο δημιουργός του νήματος έκανε τον κόπο να αναλύσει τι διάβασε πριν απαντήσει αρνητικά.
    δ) Εκνευρίζεται και βρίζει μισά αλβανικά (υποθέτω), μισά ελληνικά. Τόσο μάγκας.

Εγώ δέχομαι ότι το πείραγμα είναι έντονο. Όταν μπαίνει όμως κάποιος και ρωτάει ό,τι του καπνίσει χωρίς να κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει στοιχειωδώς σωστά, ε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Ειδικά όταν μία στις δύο ερωτήσεις είναι από κάγκουρες και του στυλ "πόσα χιλιοστά διαδρομή να βάλω στον εκκεντροφόρο του καρμπυρατέρ μαζί με την ξετάπωτη εξάτμιση για να πηγαίνει τάπα στις κόντρες το παπί;".

Ο συγκεκριμένος πάντως αν εξαιρέσεις τις βρισιές ήταν μάλλον ήπια περίπτωση και στην αρχή το ξεκίνησε και με χΟΥμορ...
    Ρε συ χαβαλέ κάνω!Εννοείται ότι το παληκαρι μπήκε για να τρολαρει,σιγά να μην τον τραταρουμε κι κανα φοντάν που μας τίμησε με την παρουσία του.

ΥΓ.Χιούμορ είχε ο άλλος ο TastyTeo που έγραφε ότι είχε μπερδέψει τη βενζίνη με το πετρέλαιο...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    τελικα μηπως ξυριζει το παι και δεν σφυριζει απλως? να οπως αυτο.. http://www.youtube.com/watch?v=20it78ScCDc

Ρε συ χαβαλέ κάνω!Εννοείται ότι το παληκαρι μπήκε για να τρολαρει,σιγά να μην τον τραταρουμε κι κανα φοντάν που μας τίμησε με την παρουσία του.

ΥΓ.Χιούμορ είχε ο άλλος ο TastyTeo που έγραφε ότι είχε μπερδέψει τη βενζίνη με το πετρέλαιο...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αυτό ήταν στις Γενικές ρεεεεε....!!!

(κάτι έπαιξε με τον αξύριστο τον VANDA, αλλά ντέφι να γίνει...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    τωρα να πω οτι και αυτα
    και αυτα'o kurw tsa ben mir qifsha ropt
    μου μοιαζουν αλβανικα?
    ε ναι δε γίνεται να μη ξέρεις μερικές φράσεις,ειδικά εδώ στα μέρη μου ειναι must
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    τσεκαρε τοτε και αυτην την λεξη τι σημαινει<Squiptare>
    ειχαμε-εχουμε τα greeklish τωρα θα εχουμε και alban-glish
    ....κοιτα να δεις η ελλειψη emoticons πως αλλαζει ολο το νοημα..........
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 09/11/2013 στις 01:20. Αιτία: greeklish

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

Σόρρυ, παρεξήγησα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Παντως στον τελευταιο που του "ευχηθηκαν"αυτο κοιτα τι επαθε για να του τα βγαλουν απο το μυαλο του

http://www.youtube.com/watch?v=7r95Hlp1iY4
    καλά αυτός πήγε με πονοκέφαλο και έφυγε με ημικρανία...

τα depon δεν τα έχουν ακουστά μάλλον

Όσο για το παλικάρι...ας ξαναμπεί, να γράψει με ΣΩΣΤΑ Ελληνικά και αναλυτικά το πρόβλημά του και εδώ είναι ο παλιΟγερας (όχι τίποτα άλλο γράφει και απαίσια greeklish ο παλιΑνθρωπας )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Αυτό ήταν στις Γενικές ρεεεεε....!!!

(κάτι έπαιξε με τον αξύριστο τον VANDA, αλλά ντέφι να γίνει...)
    κριμα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. etimazete to motori
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 19:16
  2. An autoseinai Noemvris...na mou kopsete to Wind!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 01:13
  3. poulao to kawa mou
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:35
  4. to proto multistrata
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 11:47
  5. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio