Αν είδα καλά έρχονται από Hong Kong...
Φύγαμε...
Ε οχι και μηνας τοτε...καμια 15ρια το πολυ.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Δεν ήρθαν ακόμα... Ήταν που κάποιοι τους είχε φανεί υπερβολικός ο ένας μήνας που έλεγα...
Πριν από μια βδομάδα και μετά από 52 μέρες μου ήρθε και ένα καλώδιο που είχα παραγγείλει. Αργούν υπερβολικά, και τώρα λόγω εορτών ακόμα περισσότερο!!!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Του τα κρατησαν στο τελωνειο και τον περασαν για να εμπορο φοροφυγα σαν εμενα
Ήρθαν τα Χριστούγεννα παιδιά, απλά επειδή δεν έχουν διακόπτες, ασφάλειες κλπ, ψάχνω να δω με φιλαράκια που γνωρίζουν από αυτά τι ακριβώς θα χρειαστώ... Δεν θέλω να τα βάλω απλά στην μπαταρία πάνω αλλά θέλω ρελέ, ασφάλεια κλπ...
Τώρα είμαι στο στάδιο του να δω πως θα τα προσαρμόσω και τι πατέντα θα κάνω για να τα βάλω.
Σαν σχέδιο πάντως είναι πολύ ωραία.
Με το που μπουν πάνω άμεσα θα βάλω φωτογραφίες.
Συγνώμη για την αναμονή.
Σόρρυ για την καθυστέρηση παίδες αλλά δεν οφείλεται σε μένα. Τα προβολάκια έχουν έρθει εδώ και καιρό αλλά προκειμένου να μπουν πάνω θέλουν πατέντα για βάση η οποία έγινε από έναν φίλο από λαμαρίνα, με πολύ όμορφο αποτέλεσμα την προηγούμενη βδομάδα. Τώρα περιμένω το φιλαράκι που θα μου τα περάσει πάνω ηλεκτρολογικά καθότι εγώ είμαι άσχετος από ρελέ, ασφάλειες, θερμοσυστελόμενα και δεν σημαζεύεται!
Μου είπε πως είτε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα είτε μέσα στην επόμενη το αργότερο θα τα έχουμε περάσει. Οπότε θα παίξει εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ...
Και επιτέλους είδωμεν το φως το αληθινό!!!
Πριν ξεκινήσω την παρουσίαση, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δύο φιλαράκια, τον Μπάμπη και τον Παναγιώτη, που ξόδεψαν προσωπικό χρόνο και κόπο για να με βοηθήσουν.
Ο Μπάμπης έφτιαξε τις βάσεις από λαμαρίνα πάνω στις οποίες μπορούσαν να μπουν τα προβολάκια με led cree που πήρα από το ebay.
Ξεκίνησε με σχεδιασμό της βάσης σε χαρτόνι και μετά κόψιμο λαμαρίνας
![]()