Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER το οτι δουλευω σαν σκλαβος σε γαλερα δεν πιστευω να παιζει κανεναν ρολο ετσι! υπαρχουν γαλερες ακομα;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER το οτι δουλευω σαν σκλαβος σε γαλερα δεν πιστευω να παιζει κανεναν ρολο ετσι! στ @@δια του ρε! αυτος ειναι χαρτογιακας!
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER το οτι δουλευω σαν σκλαβος σε γαλερα δεν πιστευω να παιζει κανεναν ρολο ετσι! Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios στ @@δια του ρε! αυτος ειναι χαρτογιακας! κάποιοι πρέπει να τραβάνε το κουπι ρε μάγκες.... πώς να το κάνουμε τώρα..... εγώ κάτι έχω ακούσει οτι το κατά τρούπη "κουπί" μεταφράζεται "σουτριβωτηνπλατούλατηνμεσούλατηντρυπούλα".... για πες ρε χίε.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 .... για πες ρε χίε..... Σιγα μη πω ρε μλκ κακιά κουβεντα ή να "τον δωσω" για το φίλο μου ασούμε! ετσι ειναι! και σε αγορακια και σε κοριτσακια! :a13:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus υπαρχουν γαλερες ακομα; ναι. δεν εχεις ακουσει οτι το καραβι βυθιζεται? Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios στ @@δια του ρε! αυτος ειναι χαρτογιακας! i know! Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 κάποιοι πρέπει να τραβάνε το κουπι ρε μάγκες.... πώς να το κάνουμε τώρα..... εγώ κάτι έχω ακούσει οτι το κατά τρούπη "κουπί" μεταφράζεται "σουτριβωτηνπλατούλατηνμεσούλατηντρυπούλα".... για πες ρε χίε..... ειμαι εκδικητικος τυπος. εγω τραβαω κουπι αλλα παιρνω μαζι μου οσους και οπως μπορω!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER ειμαι εκδικητικος τυπος. εγω τραβαω κουπι αλλα παιρνω μαζι μου οσους και οπως μπορω! Γιατι ως γνωστόν όλοι μια μερα στα χερια σου θα πεσουμε!