ποια ειναι η γνώμη σας για αυτη την μοτοσυκλέτα;
ποια ειναι η γνώμη σας για αυτη την μοτοσυκλέτα;
Ομορφη ,ειδικα η κοκκινη.
Η αληθεια ειναι οτι πλεον που εγινε 800 το μικρο Fazer,το σκεφτεσαι να μη παρεις το 1000,εκτος αν θες 800 λογω εμφανισης.Και μη πει κανενας για καταναλωσεις,ασφαλειες και συντηρηση γιατι ειναι τα ιδια με μονη διαφορα τα τελη.
επειδη προσφατα πηρα το 800αρι....εγω δεν πηγα στο 1000 γιατι δεν νομιζω οτι μου χρειαζεται τοσο γκαζι,γιατι τα τελη ειναι μισα και να πω την αληθεια,με τους φουστηδες που μας κυβερνουν,μπορει να βαλουν κανα φορο πολυτελειας πανω απο ενα οριο κυβικων(δεν ξερω ποσο χαμηλα μπορει να πεσει αυτο).
οσον αφορα τον φιλο που ρωταει για το μηχανακι:για μενα θελει λιγο ψαξιμο κυριως με την πισω αναρτηση.ειναι πολυ μαλακη.στο μονος μου παλευεται.στο δικαβαλο...βαρκουλα.εγω ακομα δεν εχω κανει κινηση λογο ελειψης ρευστου.
απο εκει και περα,το μοτερ και ο τροπος λειτουργιας εμενα μαρεσει παρα πολυ.καμια σχεση με τον τροπο που δουλευε το 600.απο χαμηλα εχει δυναμη,ουτε τρυπες ουτε κομπιασματα.μεσα στην πολη πιο "βαρυ" απο το 600 αλλα εξω πολυ καλυτερη ποιοτητα κυλισης.
οτι αλλο συγκεκριμενο θες,σφυρα...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Και στην εμφάνιση ίδια ειναι ! Πισω ίδιο, εξατμιση ίδια μπροστινο ίδιο φρενα ίδια κοντέρ ίδιο με αλλα χρώματα .το φανάρι αλλάζει ,λογικό , να βάλουν και κατι διαφορετικό.
Ακομα και το μοτέρ νομιζω το ίδιο ειναι απλα λιγο χαμηλωμένο για να δώσουν περισσότερη έμφαση στις μεσαίες .
Όσο αναφορα το γκάζι η διάφορα δεν ειναι τοσο μεγάλη με το 1000, μην βλέπεται το 150 που λεει η Yamaha , 125 στον τροχό ειναι.
Νομιζω οτι αν επιλέξεις ενα μιας χρονιάς πριν παιζει να το αγοράζεις και στην τιμη του 800.
Τωρα όπως το δει ο καθένας !
Σίγουρα οποίο και να παρεις θα το ευχσριστηθεις γιατι ειναι ωραια μηχανακια !
μιχάλη η απάντηση στην ερώτηση σου είναι αυτή που έδωσε ο akistrevor.σίγουρα είναι πολύ καλά μηχανάκια και τα 3
Αν παιδιά το πρόβλημα ειναι τα τέλη που διαφέρουν 60-80€ Πόσο ; Τον χρονο ,καλύτερα Παπακι
Βρε σίγουρα καλύτερα να τα πιούμε παρέα σε μπύρες αλλα λεω δεν πρεπει να ειναι το πρόβλημα σου οταν θελεις να εχεις μια μηχανη των 10000€
εν παση περιπτωση,τα 800 τωρα αρχιζουν και πουλιουνται μεταχειρο και εφοσον βγηκε το μτ-9 θα πεσει και η τιμη τους.βρισκεις ευκαιριες.μηχανακι 2 χρονων 40% κατω απτην αρχικη τους τιμη.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Διαφορα στην καταναλωση εχει το 800 με το 1000?
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.