Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 123

Θέμα: τι μηχανακι εχω τελος παντων?

Μέλος Το avatar του/της dimitrisTr
    Η δικια μου ηλεκτρονικη γραφει ακριβως τα ιδια και ειναι 12βολτη

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisTr Προβολή μηνύματος
    Η δικια μου ηλεκτρονικη γραφει ακριβως τα ιδια και ειναι 12βολτη
    αληθεια?εεε καλα ενταξει τα εχω χασει :P

Banned
    ανοιξε το αριστερο καπακι
    δες τα πηνια σου
    μετρα τα τι ρευματα εχουν αν ειναι 6v εχεις εξαβολτο μην το κουραζουμε
    ξηλωσε οτι παπαρια 12v εχεις βαλει επανω
    απο φλασερ μεχρι λαμπες και ασφαλεια
    και βαλε 6v και τελος
    αν το θες 12v αλλαξε μοτερ-κομπλε με πλεξουδα και ολα τα παραπανω

To πηρουνι σου ειναι 12v...και το φτερο.

Banned
    ενας αχταρμας με μια λεξη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κατι παίζεται...

Aπό αυτη τη φοτο http://s997.photobucket.com/user/gio...42c08.jpg.html φαινεται πως ο σκελετος ειναι από 12v, τουλαχιστον με όσα γνωριζω...

φαινεται η μια θεση(υπαρχει αλλη μία θεση απο την αλλη πλευρα) για να βιδωθει το 12v φιλτροκουτι πανω στο σκελετο.

Στα εξαβολτα ο σκελετος διαφερει σε αυτο το σημειο, δεν ειναι ακριβώς ίδιος...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gsman Προβολή μηνύματος
    Κατι παίζεται...
    συχνο φενομαινο απο ελληνεσ μηχανικους να βαζουνε 12v λαμπες οτανκαιγοταν αυτη η αντιστασουλα στο αριστερο καπακι
    οσο για την ηλεκτρονικη νομοιζω (χωρισ να ειμαι σιγουρος) οτι δεν εχει διαφορα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk Προβολή μηνύματος
    συχνο φενομαινο απο ελληνεσ μηχανικους να βαζουνε 12v λαμπες οτανκαιγοταν αυτη η αντιστασουλα στο αριστερο καπακι
    Nαι

Αρα με αυτα που βλεπουμε μεχρι τωρα και θεωρωντας πως δεν εχουν γινει περαιτέρω αλλαγες στο μηχανακι

ή το παπί ειναι οπως το λες ένα 6v ηλεκτρονικο με αυτο το σκελετο σαν 12v

ή ενα 12v που του βαλανε 6v μπαταρια.

Αν ισχύει το πρωτο, πρεπει φυσιολογικα αυτο το παπι να ειναι ο προπομπος του κλασικού 12v, δλδ να αλλαζει μονο η μπαταρια...και δεν πρεπει να το εβγαζε πολυ καιρο...σπανιο παπι όντως...
    Τελευταία τροποποίηση από gsman; 11/11/2013 στις 01:29.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos95 Προβολή μηνύματος
    λοιπον οριστε και οι φωτο με το πιρουνι http://s997.photobucket.com/user/gio...42c08.jpg.html και http://s997.photobucket.com/user/gio...5b186.jpg.html
    ακομα σημερα εβγαλα μια λαμπα απο το κοντερ(που δινει φωτισμο στο κοντερ για το βραδυ) η οποια ηταν καμενη απο αρκετα χρονια τωρα και πανω ελεγε 6v και κατι αλλες για τα φλας και το νεκρο παλι 6v αλλα εγω εβαλα 12v για να μην ξανακαουν
    επισης εχει φλασερ 6v και η ηλεκτρονικη απο κατω ελεγε τα εξης CF446A 4.7 αν αυτο μπορει να σημενει οτιδηποτε πειτε το
    επιπλεον ανοιξα ολη την πλεξουδα μπας και δω καμια φθορα αλλα τα καλωδια ηταν σαν καινουργια με ουτε ενα μοριο σκονης πανω τους :P
    απο τον κινητηρα εντομεταξυ εβγεναν 7 καλωδια
    σιγα σιγα πιστευω πως ειναι 6v το μηχανακι και ξεμπερδευω

Αφου το παπι δουλευε ετσι καλα για καιρο οπως ειπες, αστο με αυτη τη μπαταρια αλλα φροντισε να δουλευουν φωτα, στοπ και φλας. Ενας γνησιος ανορθωτης θα εχει ακριβα...

ακομα μια ερωτηση επειδη αλλαξα τον ανορθωτη παλι με ενα ιμιτασιον των 5ευρω αλλα για 6v και ενω δουλευε το κολοφαναρα παλι σταματησε,μηπως να παρω κανενα γνησιο σιγα σιγα μπας και ληθη το προβλημα?(τον ανορθωτη θα το παω πισω γτ ουτε 3 μερες δεν αντεξε και θα σητησω αλλον)
    Αφου το παπι δουλευε ετσι καλα για καιρο οπως ειπες, αστο με αυτη τη μπαταρια αλλα φροντισε να δουλευουν φωτα, στοπ και φλας. Ενας γνησιος ανορθωτης θα εχει ακριβα...?τι επαθε ο ανορθωτης εισαι σιγουρος οτι καηκε?

Η μπαταρια σου ειναι οκ? μηπως ταχει ψιλοπαιξει και εχει αρχισει να τις καιει τις λαμπες?

Μέλος
    κυριολεκτικα ομως

Μέλος
    Αφου το παπι δουλευε ετσι καλα για καιρο οπως ειπες, αστο με αυτη τη μπαταρια αλλα φροντισε να δουλευουν φωτα, στοπ και φλας. Ενας γνησιος ανορθωτης θα εχει ακριβα...?τι επαθε ο ανορθωτης εισαι σιγουρος οτι καηκε?

Η μπαταρια σου ειναι οκ? μηπως ταχει ψιλοπαιξει και εχει αρχισει να τις καιει τις λαμπες?
    ακριβως,παντα με 6v μπαταρια ηταν και τουλαχιστον για δυο χρονια που το ειχα εγω δουλευαν ολα τζιτζι . ο μπαταρια την ειχα φορτισει σε μια φαση για να δω τι παιζει και δουλευαν τα φλας τοτε,μετα ξεφορτιστηκε παλι και δεν αναβουν.τωρα ο ανορθωτης γνησιος παει κανενα 20-25.(δεν με νοιαζει βασικα ποσο παει αλλα να λειτουργει)οταν τον εβαλα πριν λιγες μερες ως καινουργιο δουλευε το κολοφαναρα και στις δυο σκαλες,τωρα μονο η σκαλα νυκτος δουλευει χωρις να εχει καει η λαμπα(εβαλα απο φορτιγο στα 24v :P)οποτε σε δυο μερες κατι πεχτηκε με τον διακοπτη και την σκαλα του στοπ

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk Προβολή μηνύματος

ναι και εβγαλα μια προιστορικη λαμπα που δινει φως στο κοντερ που παιζει να εχει χρονια και χρονια να αλλαζτει και ηταν 6v και φυσικα εγω θα βαλω αυριο μια 12v για να μην καει(αφου μια χαρα αναβουν η μεγαλυτερες λαμπες γτ να μην εβαζαν μονο τετοιες να ειναι και πιο αντοχης :/ ? )

ανοιξε το αριστερο καπακι
    δες τα πηνια σου
    μετρα τα τι ρευματα εχουν αν ειναι 6v εχεις εξαβολτο μην το κουραζουμε
    ξηλωσε οτι παπαρια 12v εχεις βαλει επανω
    απο φλασερ μεχρι λαμπες και ασφαλεια
    και βαλε 6v και τελος
    αν το θες 12v αλλαξε μοτερ-κομπλε με πλεξουδα και ολα τα παραπανω
    Γιωργο αυτα κανε και μαλλον παρε και μια νεα μπαταρια---δεν εχει νοημα νομιζω να πειραματίζεσαι με 24v ή 12v λαμπες. Δεν λυνεις ετσι το προβλημα, το ''φασκιώνεις...''.

Μια πιο ''μεγαλη'' λαμπα εχει και πιο πολλα watt αν δεν κανω λαθος, ειναι λογικο λοιπον η ΄'σκαλα'' του στοπ που ειναι απαιτητική σε ρευμα να μην αναβει, αφου μαλιστα λες οτι η μπαταρια ήδη ψυχομανάει, αν δεν εχει κιόλας πεθάνει...δεν νομιζω να φταιει καποιος διακοπτης στοπ...το να βαζουμε μεγαλες λαμπες που δεν καιγονται δεν εχει νοημα αν το ηλεκτρικο μας συστημα δεν μπορει να τις κανει να αναψουν...

αυτοι που σχεδιασαν το ηλεκτρικο συστημα ξερουν καλυτερα από μας... Η ασφαλεια της μπαταριας για 6v ειναι 15Α.

Φτιαξε το καλωδιακι που περισσευει...

Μέλος
    Γιωργο αυτα κανε και μαλλον παρε και μια νεα μπαταρια---δεν εχει νοημα νομιζω να πειραματίζεσαι με 24v ή 12v λαμπες. Δεν λυνεις ετσι το προβλημα, το ''φασκιώνεις...''.

Μια πιο ''μεγαλη'' λαμπα εχει και πιο πολλα watt αν δεν κανω λαθος, ειναι λογικο λοιπον η ΄'σκαλα'' του στοπ που ειναι απαιτητική σε ρευμα να μην αναβει, αφου μαλιστα λες οτι η μπαταρια ήδη ψυχομανάει, αν δεν εχει κιόλας πεθάνει...δεν νομιζω να φταιει καποιος διακοπτης στοπ...το να βαζουμε μεγαλες λαμπες που δεν καιγονται δεν εχει νοημα αν το ηλεκτρικο μας συστημα δεν μπορει να τις κανει να αναψουν...

αυτοι που σχεδιασαν το ηλεκτρικο συστημα ξερουν καλυτερα από μας... Η ασφαλεια της μπαταριας για 6v ειναι 15Α.

Φτιαξε το καλωδιακι που περισσευει...
    αυτη η ασφαλεις που ειχα ηταν 7A
    εχεις δικιο ,θα το παω σε εκεινο το παλικαρι που ειχε σκοπο να μου αλλαξει ολα τα ηλεκτρικα και να του πω για το καλωδιακι.
    τα ρευματα πως να μετρησω?που να βαλω το βολτομετρο ρε παιδια?
    παντως οντως εχετε δικιο πρεπει να το παρω σιγα σιγα και να βαλω τα σωστα πανω του.δεν θελω να κρυβω το προβλημα απλως το βρηκα ως καλη λυση στο προβλημα με το καψιμο της λαμπας που οτι και να γινει και να φτιαχτει δλδ το μηχανακι , οι λαμπες παλι θα καιγοντε που και που και ελεγα με την 24v μπας και υσηχαζα

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι μηχανάκι να αγοράσω?
    από rpas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 08:40
  4. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19
  5. Τι μηχανακι εχει???Παμε στοιχημα???
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα