Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Σετ εργαλείων για σέρβις Μοτο

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Να σας πω ένα tip για τα εργαλεία σε κασετίνες.: Όταν πρόκειται να αγοράσετε μια κασετίνα να την πάρετε από μαγαζί με εργαλεία για τον εξής λόγο αν κάποιο κομμάτι σας σπάσει, χαλάσει, σκουριάσει, και θα θελήσετε να το αντικαταστήσετε και την αγοράσατε από κάποιο "σούπερ μάρκετ" δεν πρόκειται να το βρείτε με τη καμία, αν το πάρετε από κατάστημα θα έχει σίγουρα από την ίδια μάρκα και "χύμα" ώστε να το αντικαταστήσετε
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Να πω και γω τη δικια μου ιστορια και αποψη... Γνωμη μου (απο προσωπικη εμπειρια) ειναι οτι τα καλυτερα εργαλεια για μηχανολογικη χρηση ειναι τα Snao-on, μετα θα εβαζα τα stanley και οι δυο μαρκες με εγγυηση εφορου ζωης. Φυσικα αυτα ειναι για βαρια χρηση και οχι για μια αλλαγη λαδιων μια φορα το χρονο γιατι αποσβεση δεν θα κανεις ποτε.
    Ασχετο, πριν απο 7-8 χρονια ειχα αγορασει μια κασετινα με καστανια και καρυδακια για να φτιαξω ενα γραφειο και ενα συνθετο. Οταν τελειωσα τα αφησα στο μπαλκονι και εκατσαν εκει μεχρι και πριν απο καμια δεκαρια μερες που τα ειδα. (δεν ειναι οτι δεν εβγαινα στο μπαλκονι αλλα ελειπα τοσα χρονια) και σας πληροφορω οτι εκτος απο ενα καλο γυαλισμα δεν χρειαζοντουσαν τιποτα αλλο. Ειναι μαρκα Praktiker απο υλικο chrome vanadium, ειναι εξαγωνα και τα πουλανε ακομα ακριβως τα ιδια για 50euros. Εβγαλα τροχους, φρενα, καρμπς, και μια χαρα τα πηγανε. Αν τα καστανια τα φτησουν καποια στιγμη θα αγορασω μονο αυτα απο καποια πιο αξιοπιστη μαρκα.

My point is: Αν δεν εισαι κατσαβιδακιας και δεν τρελαίνεσαι με τετοια μη δωσεις πολλα, ξεκινα με λιγα και μετα αναλογα τη κατασταση προσθετεις.

Μέλος Το avatar του/της dimitrisTr
    Τα Snap - on ειναι σε ιτζες

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisTr Προβολή μηνύματος
    Τα Snap - on ειναι σε ιτζες
    Δεν ισχύει αυτό, έχουν εργαλεία και σε ίντσες και σε mm όπως και όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές εργαλείων.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Να πω και γω τη δικια μου ιστορια και αποψη... Γνωμη μου (απο προσωπικη εμπειρια) ειναι οτι τα καλυτερα εργαλεια για μηχανολογικη χρηση ειναι τα Snao-on, μετα θα εβαζα τα stanley και οι δυο μαρκες με εγγυηση εφορου ζωης. Φυσικα αυτα ειναι για βαρια χρηση και οχι για μια αλλαγη λαδιων μια φορα το χρονο γιατι αποσβεση δεν θα κανεις ποτε.
    Ασχετο, πριν απο 7-8 χρονια ειχα αγορασει μια κασετινα με καστανια και καρυδακια για να φτιαξω ενα γραφειο και ενα συνθετο. Οταν τελειωσα τα αφησα στο μπαλκονι και εκατσαν εκει μεχρι και πριν απο καμια δεκαρια μερες που τα ειδα. (δεν ειναι οτι δεν εβγαινα στο μπαλκονι αλλα ελειπα τοσα χρονια) και σας πληροφορω οτι εκτος απο ενα καλο γυαλισμα δεν χρειαζοντουσαν τιποτα αλλο. Ειναι μαρκα Praktiker απο υλικο chrome vanadium, ειναι εξαγωνα και τα πουλανε ακομα ακριβως τα ιδια για 50euros. Εβγαλα τροχους, φρενα, καρμπς, και μια χαρα τα πηγανε. Αν τα καστανια τα φτησουν καποια στιγμη θα αγορασω μονο αυτα απο καποια πιο αξιοπιστη μαρκα.

My point is: Αν δεν εισαι κατσαβιδακιας και δεν τρελαίνεσαι με τετοια μη δωσεις πολλα, ξεκινα με λιγα και μετα αναλογα τη κατασταση προσθετεις.
    Έχεις 100% δίκιο σε αυτά που λες για μια απλή χρήση είναι μια χαρά απλά προσωπικά θέλω να έχω τα πράγματά μου σε άριστη κατάσταση και να τα έχω μια ζωή εγώ και ο γιόκας μου (να του αφήσω κάτι) και όταν βγάζω ένα παξιμάδι να είναι όπως το πήρα καινούργιο (μέχρι και γράσο βάζω) Είμαι κατσαβιδάκιας τι να κάνω ?
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Μέλος Το avatar του/της dimitrisTr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν ισχύει αυτό, έχουν εργαλεία και σε ίντσες και σε mm όπως και όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές εργαλείων.
    δεν το ηξερα γιατι καποια που εχω ειναι σε ιτζες

Ποιος πουλάει Snap-on στην Αθήνα;
    Έχω ρωτήσει παντού αλλά δε βρίσκω τίποτα.
    Πάντως είναι υπερβολή να δώσεις μια περιουσία για να χεριαζεις το δίτροχο με Snap-on. Είπαμε να μη πάρεις Κίνα, αλλά μη πας στο άλλο άκρο! Πόσταρε τι μάρκες έχει ο γνωστός σου στη Σπ. Πάτση να σου προτείνουμε το πιο συμφέρον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Έχεις 100% δίκιο σε αυτά που λες για μια απλή χρήση είναι μια χαρά απλά προσωπικά θέλω να έχω τα πράγματά μου σε άριστη κατάσταση και να τα έχω μια ζωή εγώ και ο γιόκας μου (να του αφήσω κάτι) και όταν βγάζω ένα παξιμάδι να είναι όπως το πήρα καινούργιο (μέχρι και γράσο βάζω) Είμαι κατσαβιδάκιας τι να κάνω ?
    Σε καταλαβαινω απολυτα, ειμαι και 'γω μεγαλος λατρης του σπορ. Απλα το προτεινω σαν μια λυση σε καποιον που απλα θελει να κανει τη δουλεια του μια στο τοσο. Για μας ειναι κοσμημα και προικα. Θα μπορουσα να τα στολιζα και στο σαλονι αν με αφηνε η γυναικα....

Τα snap-on εχουν metric. Αφου πια ειναι το standard για ολους τους κατασκευαστες. Απλα μη ξεχνας οτι στην αλλη ακρη του ατλαντικου χρεισμοποιουν τις ιντσες, ακομη και σε παλαιοτερα αμερικανικα αυτοκινητα πριν το 70, αν δεν κανω λαθος, χρεισιμοποιουσαν τις ιντσες.

οτι κανουν μια περιουσια ομως την κανουν....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Ποιος πουλάει Snap-on στην Αθήνα;
    Έχω ρωτήσει παντού αλλά δε βρίσκω τίποτα.
    Πάντως είναι υπερβολή να δώσεις μια περιουσία για να χεριαζεις το δίτροχο με Snap-on. Είπαμε να μη πάρεις Κίνα, αλλά μη πας στο άλλο άκρο! Πόσταρε τι μάρκες έχει ο γνωστός σου στη Σπ. Πάτση να σου προτείνουμε το πιο συμφέρον.

Μωρέ πουλάνε Snap-on δυο τρεις αλλά δεν θέλεις να μάθεις της τιμές τους θα πονέσει πολύ ο Κωλ... σου και θα βροντήξεις κάτω σαν κούτσουρο.

Επαναλαμβάνω μην πάρεις KS είναι ίδια με τα chrome vanadioum και θα τα πληρώσεις χρυσά τα έφερνε η wirth και τα σταμάτησε
    Μία μέση μάρκα είναι όπως σου είπα η Acesa Ισπανική . στα κατσαβίδια είναι η unior όπως και στα κλειδιά που είναι κορυφαία
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Moderator
    Μωρέ πουλάνε Snap-on δυο τρεις αλλά δεν θέλεις να μάθεις της τιμές τους θα πονέσει πολύ ο Κωλ... σου και θα βροντήξεις κάτω σαν κούτσουρο.

Επαναλαμβάνω μην πάρεις KS είναι ίδια με τα chrome vanadioum και θα τα πληρώσεις χρυσά τα έφερνε η wirth και τα σταμάτησε
    Μία μέση μάρκα είναι όπως σου είπα η Acesa Ισπανική . στα κατσαβίδια είναι η unior όπως και στα κλειδιά που είναι κορυφαία
    Τι στοιχεία έχεις εναντίον των KS? Εχω μια σειρά KS γερμανοπολύγωνα με καστάνια και είναι άψογα, επιπέδου Facom, Beta κλπ.

Τι εννοείς 'ίδια με τα chrome vanadium' ? Chrome Vanadium είναι όλα ετσι κι αλλιως αν μιλάμε για εργαλεία για να κανεις δουλειά και οχι να χαλας τις βίδες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Φίλε μου χρειάζομαι ένα 13αρι Γερμανοπολύγωνο της Snap-on, αν μπορείς να γράψεις καμιά διεύθυνση θα είμαι υπόχρεος!
    Κλειδιά UNIOR ναι, Κατσαβίδια όχι. Τα δουλεύω στο μηχανουργείο και είναι μάπα.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Τι στοιχεία έχεις εναντίον των KS? Εχω μια σειρά KS γερμανοπολύγωνα με καστάνια και είναι άψογα, επιπέδου Facom, Beta κλπ.

Τι εννοείς 'ίδια με τα chrome vanadium' ? Chrome Vanadium είναι όλα ετσι κι αλλιως αν μιλάμε για εργαλεία για να κανεις δουλειά και οχι να χαλας τις βίδες.
    Λοιπόν Γνωστό συνεργείο ΥΑΜΑΗΑ έπαιρνε εργαλεία από φίλο μου στη Σπύρου Πάτση, κάποια στιγμή πήγαμε παρέα για να τον γνωρίσω και για να δώσει μια παραγγελία ο φίλος μου. Είδε στον πίνακα του, μια σειρά KS γερμανοπολύγωνα, τον ρώτησε ο φίλος μου "τάχα" αν είναι ευχαριστημένος, και του απάντησε πως είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένος, πρώτον γιατί μερικά στράβωσαν για πλάκα και δεύτερων πως δεν μπορούσε να πάρει ένα ένα αυτά που στράβωσαν παρά ολόκληρη τη σειρά. για να γνωρίζεις είναι κατασκευή Κίνας με το λογότυπο του Γερμανικού οίκου χαραγμένο με CNC. Αλήθεια πόσα κλικ κάνουν στον κύκλο έτσι εγκυκλοπαιδικά για να ξέρω.....
    Τότε εφόσον είναι Chrome Vanadium γιατί δεν παίρνεις σε Chrome Vanadium να πληρώνεις ούτε τα μισά λεφτά ?
    Δεν το λέω σαν αντιπαράθεση (ούτε κατά διάνοια) απλά μου κάνει εντύπωση πόσο διαφήμιση έχει κάνει ο KS ξέρεις ποιος, και έχουν θαμπωθεί όλοι και όταν τα πούλαγε η wurth δεν τα ήθελε κανένας
    Προσωπικά έχω μια σειρά γερμανοπολύγωνα unior και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου χρειάζομαι ένα 13αρι Γερμανοπολύγωνο της Snap-on, αν μπορείς να γράψεις καμιά διεύθυνση θα είμαι υπόχρεος!
    Κλειδιά UNIOR ναι, Κατσαβίδια όχι. Τα δουλεύω στο μηχανουργείο και είναι μάπα.
    Σπύρου πάτση από Καβάλας προς Ιερά το τελευταίο μαγαζί στα αριστερά με εργαλεία
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Moderator
    Λοιπόν Γνωστό συνεργείο ΥΑΜΑΗΑ έπαιρνε εργαλεία από φίλο μου στη Σπύρου Πάτση, κάποια στιγμή πήγαμε παρέα για να τον γνωρίσω και για να δώσει μια παραγγελία ο φίλος μου. Είδε στον πίνακα του, μια σειρά KS γερμανοπολύγωνα, τον ρώτησε ο φίλος μου "τάχα" αν είναι ευχαριστημένος, και του απάντησε πως είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένος, πρώτον γιατί μερικά στράβωσαν για πλάκα και δεύτερων πως δεν μπορούσε να πάρει ένα ένα αυτά που στράβωσαν παρά ολόκληρη τη σειρά. για να γνωρίζεις είναι κατασκευή Κίνας με το λογότυπο του Γερμανικού οίκου χαραγμένο με CNC. Αλήθεια πόσα κλικ κάνουν στον κύκλο έτσι εγκυκλοπαιδικά για να ξέρω.....
    Τότε εφόσον είναι Chrome Vanadium γιατί δεν παίρνεις σε Chrome Vanadium να πληρώνεις ούτε τα μισά λεφτά ?
    Δεν το λέω σαν αντιπαράθεση (ούτε κατά διάνοια) απλά μου κάνει εντύπωση πόσο διαφήμιση έχει κάνει ο KS ξέρεις ποιος, και έχουν θαμπωθεί όλοι και όταν τα πούλαγε η wurth δεν τα ήθελε κανένας
    Προσωπικά έχω μια σειρά γερμανοπολύγωνα unior και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
    Ενδιαφέρον αυτό που λες και φυσικά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω οπότε θα το έχω στα υπ όψιν.
    Αυτα που έχω δεν ειναι απο τα πανακριβα με τα πάρα πολλά κλίκ, θα μετρήσω (αν το θυμηθώ ) και θα σου πω.
    Παντως σε πολύ κλειστα σημεία δεν βολευουν και βαζω κανονική καστάνια.
    Μεχρι τώρα παντως δεν εχουν πρόβλημα, αλλά δεν ειμαι και συνεργείο. Γενικά προτιμώ καλά εργαλεία αλλά οχι και τοπ, αφού και η χρήση ειναι η ανάλογη.
    Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό που είπες περί του να προτιμάει ο κόσμος να αγοράζει απο μαγαζι και οχι supermarket.
    πχ Σετ καστάνιαες κλπ έχει ο Ρεππας σε αντίστοιχες ποιότητες και τιμές με τις προσφορές των supermarket, αλλά και καλύτερες και εχεις κι εναν ανθρωπο που ξερει να του μιλήσεις και να σου προτείνει.
    Επίσης αν παθει κατι ζημιά το αγοράζεις χωριστά όπως ανέφερες και ολα κομπλε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')
    από nathair στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 2100
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2024, 21:18