Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Κράνος για όρθια θέση οδήγησης

Banned
    το μειονεκτημα με αυτα-εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-ειναι οτι οαεραγωγος της μουσουδας
    ειναι μονιμα ανοιχτος,το καλοκαιρι δεν σε χαλαει,ισα ισα,σηκωνεις και την ζελατινα και με ενα ζευγαρι γυαλια enduro εισαι και δροσερος και κουκλος

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    το μειονεκτημα με αυτα-εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-ειναι οτι οαεραγωγος της μουσουδας
    ειναι μονιμα ανοιχτος,το καλοκαιρι δεν σε χαλαει,ισα ισα,σηκωνεις και την ζελατινα και με ενα ζευγαρι γυαλια enduro εισαι και δροσερος και κουκλος
    Shooter το δικο σου εχει και γείσο? Στη φωτο δε μπορω να διακρινω καλα, αν εχει, ειναι αφαιρουμενο? Στο acerbis αν εχει πολυ αερα μπορω να το βγαλω.

Banned
    εχει και ειναι αφαιρουμενο,αλλα στο tenere που ειχα δεν με ενοχλησε και δεν το εβγαλα ποτε
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογραφία0314.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	53,8 KB 
ID:	303478

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DgSensei Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα

Ποιό κράνος προτείνεται για μηχανή με όρθια θέση οδήγησης (bmw f650 gs )?
    Έχω δοκιμάσει της hjc το fg-15 και το r-pha και από Nolan το n62.Το budget μου είναι γύρω στα 200 ευρώ.
    Έχει κανείς άποψη για τα Marushin και συγκεκριμένα το 777 tiger?Στο sharp έχει πάρει 5 αστέρια...
    το r-pha σίγουρα καλό κράνος αλλά δεν είναι σχεδιασμένο για όρθια θέση, το fg-15 δεν ξέρω.
    έχω την ίδια μηχανή. ύψος 1,80. ζελατίνα .wunderlich την μεγάλη.
    κράνος πήρα πρόσφατα το xr1100, και δεν είμαι ευχαριστημένος από άποψη θορύβου. Ο αέρας με χτυπάει σχεδόν σε όλο το κράνος και έχω πολύ θόρυβο.
    μετάνιωσα που δεν πήρα το qwest. Τώρα ψάχνω για άλλη ζελατίνα για να ησυχάσω λίγο.
    Από HJC δες μήπως βρεις τα is-17. νομίζω ότι αυτό είναι για τουρινγκ και όρθια θέση. (εγώ το ήθελα αλλά η colori gia 3 μήνες έλεγε ότι θα το φέρει την επόμενη εβδομάδα)

Banned
    και λιγος θορυβος δεν κανει απαραιτητα κακο
    ισα ισα μπορει να ακουσεις κανενα<περιεργο>ηχο απ το μοτορι και να προλαβεις ζημια

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    και λιγος θορυβος δεν κανει απαραιτητα κακο
    ισα ισα μπορει να ακουσεις κανενα<περιεργο>ηχο απ το μοτορι και να προλαβεις ζημια
    συμφωνώ, και δεν έχω και την απαραίτητη εμπειρία για να κρίνω αλλά εγώ ακούω περισσότερο τον αέρα και λιγότερο τη μηχανή-περιβάλλον
    σκοπός πιστεύω είναι να αποφύγω τον αέρα ώστε να μη ζαλίζομαι και σε ταξίδια και να έχω καλύτερη εποπτεία του περιβάλλοντος

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Απορια.... Γιατι στις μηχανες με ορθια θεση οδηγησης πρεπει ντε και καλα να φοραμε κρανος με γεισο...???

Ποια τα υπερ του (συγκριτικα με ενα φουλ φεις ...??? )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DgSensei
    Για τα marushin δεν έχει άποψη κανείς υποθέτω...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εχω το fg15 και το rpha 10 + .το κακο ειναι οτι δεν ειχα ποτε ορθιο μηχανακι.
    και τα 2 μια χαρα κρανακια.στο βαρος εχουν μεγαλη διαφορα.το rpha το βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη απεξω και το τσιμπησα.και το fg15 παντως με ικανοποιησε.οσον αφορα τον θορυβο σιγουρα υπαρχουν πιο ησυχα κρανη,αλλα σε σχεση με ενα agv που ειχα σιγουρα καλυτερο.
    ενα μαρουσιν εχει ενας απτην δουλεια μου.ενα σκουτερ εχει,ικανοποιημενος μου εχει πει οτι ειναι αλλα το συγκεκριμενο ηταν 1700γραμμαρια,δεν ξερω βεβαια τι ασθηση εχει οταν το φορας..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Το marushin 777 πάντως είναι 1450 γρ...Καλά τα αστέρια,καλό και το φτηνό αλλά πως να εμπιστευτείς το κεφάλι σου σε μια μάρκα no-name ουσιαστικά??

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Απορια.... Γιατι στις μηχανες με ορθια θεση οδηγησης πρεπει ντε και καλα να φοραμε κρανος με γεισο...???

Ποια τα υπερ του (συγκριτικα με ενα φουλ φεις ...??? )
    Δεν είναι must απλά είναι πιο όμορφα με αυτές τς μηχανές κατα την ταπεινή μου άποψη. Εγω έχω το AGV Dual ax-8(το πήρα σε τρελλή προσφορά απο Ισπανία) και μόνο καλά λόγια έχω να πω αλλά έχει περιορισμούς. Πάνω απο 140 το γείσο όσο να ναι πάιζει λίγο και κουράζει τον αυχένα και με τις βροχές θολώνει έυκολα η ζελατίνα και αν την ανοίξεις εστω και λίγο μπαίνει αρκετή βροχή μέσα.
    Αν ψάχνει το παλικάρι σε τέτοιο κράνος μπορεί να παει σε ενα φτηνό αλλά καλό κράνος
    http://www.ebay.co.uk/itm/THH-TX-26-...item721f8ea540
    και πιστοποιημένο: http://www.youtube.com/watch?v=2-zh40qtQ84
    και το εχουν πάρει και Ελλάδα κάποιοι: http://www.bmwbikers.org/forum/showthread.php?t=25730
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DgSensei Προβολή μηνύματος
    Το marushin 777 πάντως είναι 1450 γρ...Καλά τα αστέρια,καλό και το φτηνό αλλά πως να εμπιστευτείς το κεφάλι σου σε μια μάρκα no-name ουσιαστικά??
    Για τα μαρουσιν έχω διαβάσει πως είναι ο τρίτος κατασκευαστής κελύφων και πως προμηθεύει μεγάλους κατασκευαστές. Είναι αρκετά παλιά εταιρία από όσο ξέρω.

Πριν 4 χρόνια έβλεπα να πάρω για την συνεπιβάτη μου το 999rs από την κορυφαία της σειρά νομίζω, που είναι 1100 γραμμάρια. Μου φάνηκε αξιόλογο για την τιμή του...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Για τα μαρουσιν έχω διαβάσει πως είναι ο τρίτος κατασκευαστής κελύφων και πως προμηθεύει μεγάλους κατασκευαστές. Είναι αρκετά παλιά εταιρία από όσο ξέρω.

Πριν 4 χρόνια έβλεπα να πάρω για την συνεπιβάτη μου το 999rs από την κορυφαία της σειρά νομίζω, που είναι 1100 γραμμάρια. Μου φάνηκε αξιόλογο για την τιμή του...
    Κορυφαία και πανάλαφρα κράνη φίλε μου. Αν δεν καθόταν κάπως περίεργα στο κεφάλι μου θα τσίμπαγα πέρυσι ένα 999RS αλλά το σχήμα του κεφαλιού μου είχε άλλη άποψη. Τα φέρνει ο Τζωρτζόπουλος και πέρυσι είχε πολλά σε προσφορά.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Και φέτος έχει πολλά σε προσφορά...Θα περάσω κι από εκεί να ρίξω μια ματιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Κορυφαία και πανάλαφρα κράνη φίλε μου. Αν δεν καθόταν κάπως περίεργα στο κεφάλι μου θα τσίμπαγα πέρυσι ένα 999RS αλλά το σχήμα του κεφαλιού μου είχε άλλη άποψη. Τα φέρνει ο Τζωρτζόπουλος και πέρυσι είχε πολλά σε προσφορά.
    Πάνω από όλα η σωστή εφαρμογή! Ευτυχώς για όλα τα σχήματα της κεφάλας μας υπάρχει κάτι που να κάνει (ή σχεδό όλα)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος ανάλογο με την θέση οδήγησης.
    από dimitrisarta στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 17:01
  2. ολη η αληθεια για τα μαθηματα οδηγησης!!
    από makocer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 08:31
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2006, 19:08
  4. Ποιο ειναι το καταλληλοτερο κρανος για Xtx 660;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 21:04
  5. Για μια θέση parking...
    από Multijohn στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30