το μειονεκτημα με αυτα-εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-ειναι οτι οαεραγωγος της μουσουδας
ειναι μονιμα ανοιχτος,το καλοκαιρι δεν σε χαλαει,ισα ισα,σηκωνεις και την ζελατινα και με ενα ζευγαρι γυαλια enduro εισαι και δροσερος και κουκλος![]()
το μειονεκτημα με αυτα-εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-ειναι οτι οαεραγωγος της μουσουδας
ειναι μονιμα ανοιχτος,το καλοκαιρι δεν σε χαλαει,ισα ισα,σηκωνεις και την ζελατινα και με ενα ζευγαρι γυαλια enduro εισαι και δροσερος και κουκλος![]()
το r-pha σίγουρα καλό κράνος αλλά δεν είναι σχεδιασμένο για όρθια θέση, το fg-15 δεν ξέρω.
έχω την ίδια μηχανή. ύψος 1,80. ζελατίνα .wunderlich την μεγάλη.
κράνος πήρα πρόσφατα το xr1100, και δεν είμαι ευχαριστημένος από άποψη θορύβου. Ο αέρας με χτυπάει σχεδόν σε όλο το κράνος και έχω πολύ θόρυβο.
μετάνιωσα που δεν πήρα το qwest. Τώρα ψάχνω για άλλη ζελατίνα για να ησυχάσω λίγο.
Από HJC δες μήπως βρεις τα is-17. νομίζω ότι αυτό είναι για τουρινγκ και όρθια θέση. (εγώ το ήθελα αλλά η colori gia 3 μήνες έλεγε ότι θα το φέρει την επόμενη εβδομάδα)
και λιγος θορυβος δεν κανει απαραιτητα κακο
ισα ισα μπορει να ακουσεις κανενα<περιεργο>ηχο απ το μοτορι και να προλαβεις ζημια
Απορια.... Γιατι στις μηχανες με ορθια θεση οδηγησης πρεπει ντε και καλα να φοραμε κρανος με γεισο...???
Ποια τα υπερ του (συγκριτικα με ενα φουλ φεις ...??? )![]()
εχω το fg15 και το rpha 10 + .το κακο ειναι οτι δεν ειχα ποτε ορθιο μηχανακι.
και τα 2 μια χαρα κρανακια.στο βαρος εχουν μεγαλη διαφορα.το rpha το βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη απεξω και το τσιμπησα.και το fg15 παντως με ικανοποιησε.οσον αφορα τον θορυβο σιγουρα υπαρχουν πιο ησυχα κρανη,αλλα σε σχεση με ενα agv που ειχα σιγουρα καλυτερο.
ενα μαρουσιν εχει ενας απτην δουλεια μου.ενα σκουτερ εχει,ικανοποιημενος μου εχει πει οτι ειναι αλλα το συγκεκριμενο ηταν 1700γραμμαρια,δεν ξερω βεβαια τι ασθηση εχει οταν το φορας..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το marushin 777 πάντως είναι 1450 γρ...Καλά τα αστέρια,καλό και το φτηνό αλλά πως να εμπιστευτείς το κεφάλι σου σε μια μάρκα no-name ουσιαστικά??
Δεν είναι must απλά είναι πιο όμορφα με αυτές τς μηχανές κατα την ταπεινή μου άποψη. Εγω έχω το AGV Dual ax-8(το πήρα σε τρελλή προσφορά απο Ισπανία) και μόνο καλά λόγια έχω να πω αλλά έχει περιορισμούς. Πάνω απο 140 το γείσο όσο να ναι πάιζει λίγο και κουράζει τον αυχένα και με τις βροχές θολώνει έυκολα η ζελατίνα και αν την ανοίξεις εστω και λίγο μπαίνει αρκετή βροχή μέσα.
Αν ψάχνει το παλικάρι σε τέτοιο κράνος μπορεί να παει σε ενα φτηνό αλλά καλό κράνος
http://www.ebay.co.uk/itm/THH-TX-26-...item721f8ea540
και πιστοποιημένο: http://www.youtube.com/watch?v=2-zh40qtQ84
και το εχουν πάρει και Ελλάδα κάποιοι: http://www.bmwbikers.org/forum/showthread.php?t=25730
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Για τα μαρουσιν έχω διαβάσει πως είναι ο τρίτος κατασκευαστής κελύφων και πως προμηθεύει μεγάλους κατασκευαστές. Είναι αρκετά παλιά εταιρία από όσο ξέρω.
Πριν 4 χρόνια έβλεπα να πάρω για την συνεπιβάτη μου το 999rs από την κορυφαία της σειρά νομίζω, που είναι 1100 γραμμάρια. Μου φάνηκε αξιόλογο για την τιμή του...
Και φέτος έχει πολλά σε προσφορά...Θα περάσω κι από εκεί να ρίξω μια ματιά.