Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: πωληση μοτο με δοσεις και μετα...μην τον ειδατε τον παναη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    γ@μάτο...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    αυτο μου ειπε και ο δικηγορος

ρε κτινος και δεν θα παρω τα λεφτα μου και να εχω μηνυση στο ονομα μου...κριμα δεν ειναι...
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλά το πουλάκι έχει πετάξει, αλλά να χαμε να λέγαμε...
    εξάλλου και να πάει ο φίλος δικαστικά τι θα κερδίσει ;
    πιο πολλά θα δώσει σε δικηγόρους από αυτά που είναι να πάρει, και όταν καταδικαστεί ο άλλος θα πει το γνωστό "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από melowolem Προβολή μηνύματος
    αυτο μου ειπε και ο δικηγορος

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

απλα εαν παιζει κανενας νομικος εδω μεσα η αν ξερετε-εχετε καποιον γνωστο να του δωσω την υποθεση μου....
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    απλα εαν παιζει κανενας νομικος εδω μεσα η αν ξερετε-εχετε καποιον γνωστο να του δωσω την υποθεση μου....
    Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι.

Οτι εσυ ειχες μια εξουσιοδοτηση που ελεγε

Εγω ο Α εξουσιοδοτώ τον Β να μεταβιβάση τη μηχανη κτλ κτλ κτλ

Και πήγες εσυ ο Β και τη μεταβιβασες στον Γ.

Νομικός δεν ειναι αλλα μεταβίβασες κάτι που δεν ηταν ποτές στο ονομα σου

το αμαξι το πηρε ο πρωην ιδιοκτητης της μοτο
    Οκ, ακυρο για το αμαξι σου.Καφτου τη μηχανη τοτε, χωρις να αφησεις "υπογραφη".Και στο καπακι τραβα και στην αστυνομια και πες και τι σου κανε, αγνοωντας οτι η μηχανη δεν υπαρχει πια.

Συγνωμη προς απαντες εδω, αλλα το παιδι δεν το αφορα αν ο αλλος εχει/δεν εχει να πληρωσει, αν εχουμε κριση, ποσο παει το βαρελι το πετρελαιο.

Η πουστια ειναι πουστια και το να βγει ο πουστης κερδισμενος δε μετραει, γιατι αυριο μεθαυριο θα κανει κατι αντιστοιχο σε μας.

Τα φραγκα σου μπορει να μην τα ξαναδεις ποτε, μην τον αφησεις να φυγει απ το ταμειο ετσι ομως...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    πωλητηριο-αγοραστηριο καναμε με το πρωτο παλικαρι....
    απλα οπως ειπες για να γλιτωσω το παραβολο δεν την γυρισα στο ονομα μου,την εδωσα με το ονομα του παιδιου που καναμε τραμπα με το αμαξι
    Αυτό σημαίνει ότι τυπικά η μεταβίβαση έγινε από τον πρώην ιδιοκτήτη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα απαραίτητη όμως προϋπόθεση για αυτό είναι στην υπεύθυνη δήλωση που λες να έχει αναλάβει ρητά την υποχρέωση να καταβάλει τα χρήματα σε εσένα

Αν αυτό ισχύει μπορείς να τον κυνηγήσεις νομικά.
    Το θέμα βέβαια είναι πόσο λαμόγιο είναι ο τύπος και αν έχει περιουσία να του πάρεις.

Θεωρητικά επίσης, και αφού το έκανε από την πρώτη δόση, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απάτη, αλλά θα πρέπει να αποδείξεις ότι το είχε στήσει το παιχνίδι από την αρχή (ήδη δηλαδή τη στιγμή που σου υπέγραφε την υπεύθυνη δήλωση).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    δοκίμασες να του μιλήσεις και δεύτερη φορά ? το ποσό που χρωστάει είναι σημαντικό γα τα δικά σου δεδομένα ?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    τις δοσεις θεωριτηκα(εαν ηταν ενταξει και πρακτικα)τις εξασφαλησα με το πωλητηριο που εκανα εγω στο παιδι(που εχει και το παλικαρι)..
    Πήρε και το μηχανάκι και το παληκάρι που είχε το μηχανάκι;

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    τι δωσεις εβαλες,γραμματια-επιταγες?
    γιατι αν ειναι τετοια και εχουν κοπει στο ονομα σου μπορει να παρει χρονο αλλα τον κρατας
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

ποσα λεφτα εφαγες πιστολια?

το μηχανακι τυπικα δεν ηταν στο ονομα μου(στην αδεια)...πραγματικα εφοσον ειχε γινει αγορα η μηχανη ανηκε σε μενα.....

η δηλωση εγραφε να πληρωθει το ταδε ποσο στον(εμενα)στον τραπεζικο μο λογαριασμο....

τα λεφτα ειναι κατι λιγοτερο απο 3 χιλιαρικα....

την δηλωση για τις δοσεις την εχω εγω και μια αντιστοιχη εχει και το παιδι....

το προβλημα μου δεν ειναι να παω να παρω-σπασω-καψω την μηχανη η τον ιδιο(πραγμα πο δεν θα εκανα γιατι σεβομαι την ιδιοκτησια του αλλου...παρολο που μου επαιξε πουστια).το θεμα ειναι οτι και ο δικηγορος που ρωτησα και η αστυνομια και το υπουργειο μου λενε οτι απο την στιγμη που εγινε το πωλητηριο και ειναι θεορημενο απο δημοσια αρχη,και οχι μεταξυ μας,το μηχανακι μου ανηκει....για ποιο λογο δεν το δεχεται το δικαστηριο δεν γνωριζω...εκτος και αν ο δικηγορος δεν ρωτησε καθολου επηδει ειχε δουλεια-ειχε τρεξιμο-δεν ειχε πολλα να κερδισει....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    τι δωσεις εβαλες,γραμματια-επιταγες?
    γιατι αν ειναι τετοια και εχουν κοπει στο ονομα σου μπορει να παρει χρονο αλλα τον κρατας
    αυτο με τα γραμματια το ρωτησα
    η διαφορα στα γραμματια με την δηλωση που εκανα ειναι οτι στα γραμματια γραφεις μεχρι και την μερα που εχετε συμφωνησει ενω στην δηλωση μπορει να το γραψεις αλλα μετραει ο μηνας....

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Αν έχεις κλειδί, πας και παίρνεις το μηχανάκι, κι άσε μετά τον μάγκα να σε κυνηγάει...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 12:09
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 00:35
  3. Μετά τη βίδα... με πέτυχε ΚΑΙ τρελόμπαλο!
    από johnpan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2007, 19:49
  4. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας