Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
απλα εαν παιζει κανενας νομικος εδω μεσα η αν ξερετε-εχετε καποιον γνωστο να του δωσω την υποθεση μου....
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
Οκ, ακυρο για το αμαξι σου.Καφτου τη μηχανη τοτε, χωρις να αφησεις "υπογραφη".Και στο καπακι τραβα και στην αστυνομια και πες και τι σου κανε, αγνοωντας οτι η μηχανη δεν υπαρχει πια.
Συγνωμη προς απαντες εδω, αλλα το παιδι δεν το αφορα αν ο αλλος εχει/δεν εχει να πληρωσει, αν εχουμε κριση, ποσο παει το βαρελι το πετρελαιο.
Η πουστια ειναι πουστια και το να βγει ο πουστης κερδισμενος δε μετραει, γιατι αυριο μεθαυριο θα κανει κατι αντιστοιχο σε μας.
Τα φραγκα σου μπορει να μην τα ξαναδεις ποτε, μην τον αφησεις να φυγει απ το ταμειο ετσι ομως...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Αυτό σημαίνει ότι τυπικά η μεταβίβαση έγινε από τον πρώην ιδιοκτήτη.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα απαραίτητη όμως προϋπόθεση για αυτό είναι στην υπεύθυνη δήλωση που λες να έχει αναλάβει ρητά την υποχρέωση να καταβάλει τα χρήματα σε εσένα
Αν αυτό ισχύει μπορείς να τον κυνηγήσεις νομικά.
Το θέμα βέβαια είναι πόσο λαμόγιο είναι ο τύπος και αν έχει περιουσία να του πάρεις.
Θεωρητικά επίσης, και αφού το έκανε από την πρώτη δόση, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απάτη, αλλά θα πρέπει να αποδείξεις ότι το είχε στήσει το παιχνίδι από την αρχή (ήδη δηλαδή τη στιγμή που σου υπέγραφε την υπεύθυνη δήλωση).
![]()
δοκίμασες να του μιλήσεις και δεύτερη φορά ? το ποσό που χρωστάει είναι σημαντικό γα τα δικά σου δεδομένα ?
τι δωσεις εβαλες,γραμματια-επιταγες?
γιατι αν ειναι τετοια και εχουν κοπει στο ονομα σου μπορει να παρει χρονο αλλα τον κρατας
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
το μηχανακι τυπικα δεν ηταν στο ονομα μου(στην αδεια)...πραγματικα εφοσον ειχε γινει αγορα η μηχανη ανηκε σε μενα.....
η δηλωση εγραφε να πληρωθει το ταδε ποσο στον(εμενα)στον τραπεζικο μο λογαριασμο....
τα λεφτα ειναι κατι λιγοτερο απο 3 χιλιαρικα....
την δηλωση για τις δοσεις την εχω εγω και μια αντιστοιχη εχει και το παιδι....
το προβλημα μου δεν ειναι να παω να παρω-σπασω-καψω την μηχανη η τον ιδιο(πραγμα πο δεν θα εκανα γιατι σεβομαι την ιδιοκτησια του αλλου...παρολο που μου επαιξε πουστια).το θεμα ειναι οτι και ο δικηγορος που ρωτησα και η αστυνομια και το υπουργειο μου λενε οτι απο την στιγμη που εγινε το πωλητηριο και ειναι θεορημενο απο δημοσια αρχη,και οχι μεταξυ μας,το μηχανακι μου ανηκει....για ποιο λογο δεν το δεχεται το δικαστηριο δεν γνωριζω...εκτος και αν ο δικηγορος δεν ρωτησε καθολου επηδει ειχε δουλεια-ειχε τρεξιμο-δεν ειχε πολλα να κερδισει....
Αν έχεις κλειδί, πας και παίρνεις το μηχανάκι, κι άσε μετά τον μάγκα να σε κυνηγάει...