Ρε φίλε , άμα θες εσύ να είσαι παράνομος δε μας καίγεται καρφί . Κάνε ότι σε φωτίσει το 5ετές έμπειρο κεφάλι σου .
Άμα ...Λέω άμα ... σου τύχει κατα λάθος καμιά στραβή , ακόμα και αν δεν φταίς εσύ ... Τον άλλο που θα εμπλακεί μαζί σου , δεν τον σκέφτεσαι ???
Τί σου φταίει ο άλλος που δεν θα τον καλύψει η ασφάλειά σου (οι παράνομοι - πιωμένοι δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος) αν τύχει και εμπλακεί σε ατύχημα μαζί σου ???
Βασικά ...και με λίγα λόγια , αν οδηγάς χωρίς δίπλωμα ...Είσαι δημόσιος κύνδινος !! Ακόμα και 35 χρονών να είσαι και οδηγός αγώνων ...Αν δεν έχεις δίπλωμα και με τρακάρεις και φταίς και εγώ πάθω κάτι σοβαρό ...Ποιός θα με αποζημιώσει εμένα ????
Καλύτερα πάρε ένα καθαρόαιμο 250άρι να τρέχεις στα βουνά , να κάνεις σούζες και να σπας τα πλευρά σου παρά 125άρι παπί και με τρακάρεις ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???
Τελευταία τροποποίηση από dimzan; 15/11/2013 στις 02:49.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Αν το "1997" στο ψευδώνυμό σου είναι το έτος γέννησής σου, οδηγάς μηχανάκια από τα 11;
Αν είναι έτσι, πρέπει όντως να είσαι καλός οδηγός! Δεν υπάρχουν καλύτεροι χειριστές από αυτούς που ξεκίνησαν σε τόσο μικρή ηλικία.Για πολλούς λόγους!
Αν βάλεις και λίγο σύνεση στη συνταγή (επιλέγοντας μηχανάκι που καλύπτει το δίπλωμα που έχεις ή θα βγάλεις) σου εγγυώμαι ότι θα έχεις πολλά και απολαυστικά χιλιόμετρα παίζοντας με τα δίτροχα!
Think faster than you ride
αποψη σου
καθως πιστευω(οπως και οι περισοτεροι εδω μεσα)
οτι αυτο που ρωτησες εκτος απο παρανομο ειναι και επικινδυνο
εσυ μπορει να προσεχεις να φρεναρεις,να φορας κρανος,να να να
να ξερεις ομως οτι αν σε σταματησουν και εχεις αδεια 50cc και μοτερ 125 και αν δεν εχεις εξτρα χαρτια για το μοτερ,παει το μηχανακι θα στο παρουν για κλεμμενο
και εσυ σουμπητος να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα
και μην νομιζεις οτι εσυ εισαι ποιο εξυπνος,υπαρχουν αστυνομικοι που μηχανακια σαν αυτο που θες να παρεις-μαμουνιαρικο-εχουν τσακωσει δεκαδες
και πες οτι δεν γινεται αυτο,και αγοραζεις το μηχανακι του βγαζεις ασφαλεια κλπ κυκλοφορεις<<νομιμα>>-σε σωζει οτι δεν περναει κτεο,αρα σαν μαμουνιαρικο δεν θα σε πειραξει,εκτος και οταν θα περνας απο καμμια λαικη,η κανενα μαναβικο και σταματαει μονο του στον παγκο με τις μπανανες
σκεψουν την τυχαια περιπτωση να εμπλακεις σεατυχημα,και ρωτα ολους εδω μεσα αν υπαρχει εστω και ενας που δεν ειχε ατυχημα,μικρο η μεγαλο
και χτυπας,η σε χτυπανε,και ανακαλυπτουν,οτι τα cc δεν συμφωνουν,οτι δηλαδη εχεις ποιο μεγαλο μοτερ
θα σε κυνηγησει ο ασφαλιστης,η αστυνομια,μεχρι αποζημιωσεως ολων απο την τσεπη σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ
αν παρολα αυτα εσυ επιμενεις οκ ολοι οσοι γραψαμε-απαντησαμε στο θεμα σου σου δειξαμε-ειπαμε το σωστο γιατι εσυ μας ρωτησες
απο εκει και περα καλη τυχη
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).