Σελίδα 4 από 64 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Νέο μέλος Το avatar του/της jimpap
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Αν πληρωνω το θεαθήναι και όχι το φαγητό, φυσικά και δεν θα κάτσω...
    Ποτέ στο πανεπιστήμιο που ήμουν δεν αισθάνθηκα ότι κάτι γινόταν "δήθεν" και δουλειά κάναμε και σεβόμασταν.
    και όσο για την δουλειά έχω δυό (πρώην) συμφοιτητές που τον ένα τον τσιμπήσανε στην ESA http://www.esa.int/ESA
    και ο άλλος έγινε λέκτορας μόλις τελείωσε διδακτορικό (32 - 33 χρονών και οι δύο). Εγώ γύρισα Ελλάδα...

Αν ζουσες σε μια χωρα που η καταστροφη δημοσιας ή μη περιουσιας ειχε κυρωσεις τοτε δεν θα αντικριζες αυτες τις εικονες .......

Αυτα γινονται απο συγκεκριμενη μεριδα φοιτητων-ανθρωπων με ανοχες του ιδιου του εκαστοτε Ιδρυματος αλλα και των εργαζομενων αυτου! Απλα οι φοιτητες αυτοι μπαινουν στο γνωστο τριπακι χωρις καν να το σκεφτουν και δεν κοιτουν αν θα μπορουσαν να πετυχουν αυτα που παλευουν με καποιο αλλο τροπο. Χρησιμοποιουν τις υποδομες για αλλους λογους και οχι για αυτον για τον οποιον φτιαχτηκαν!

Οι υπολοιποι φοιτητες δεν εχουν καμια δουλεια να διορθωσουν τα κακως γενομενα, δεν πηγαν-χρησιμοποιουν για αυτο το λογο τις υποδομες!
    NO NEWS..........GOOD NEWS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimpap Προβολή μηνύματος
    .....
    και ο άλλος έγινε λέκτορας μόλις τελείωσε διδακτορικό (32 - 33 χρονών και οι δύο). Εγώ γύρισα Ελλάδα...
    Δυστυχως στην Ελλαδα ακομα ...Λεκτορα (Επικουρος καθηγητης πλεον-ο Λεκτορας δεν υπαρχει πια) σε κανουν ...δεν γινεσαι!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimpap Προβολή μηνύματος
    Ποτέ στο πανεπιστήμιο που ήμουν δεν αισθάνθηκα ότι κάτι γινόταν "δήθεν" και δουλειά κάναμε και σεβόμασταν.
    Μια και ανέφερες τον σεβασμό, έχω την εντύπωση ότι κερδίζεται και δεν επιβάλλεται...

Αν λοιπόν δεχτούμε ότι οι Ελληνες φοιτητές δεν "σέβονται" το Πανεπιστήμιο, μήπως είναι οι τελευταίοι που φταίνε γι αυτό ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicket456 Προβολή μηνύματος
    Αυτα γινονται απο συγκεκριμενη μεριδα φοιτητων-ανθρωπων με ανοχες του ιδιου του εκαστοτε Ιδρυματος αλλα και των εργαζομενων αυτου!
    Έλεος πια ρε μάγκες....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ξερω η φραση εχει γινει πιο γραφικη και απο τον Παγκαλο αλλα 2 βασικα πτυχια μετα, ενα Master kai ena PhD, παω στοιχιμα οτι αν γυρισω στο κτηριο τους ιδιους θα δω.

Δεν βανδαλιζουν ολοι......και το κυριοτερο αυτοι που το πραττουν ...ολοι ή συγκεκριμένοι δεν τους ενοχλει ανθρωπος!!!

Ρε συ oldman (σόρρυ το Ζαχαρούλας δεν μ' αρέσει), όλα αυτά που γράφεις τα γράφεις για να υποστηρίξεις κάτι που δεν έχουμε καταλάβει, ή απλά για αντίδραση σε κάτι που πάλι δεν έχω καταλάβει...?

Μια και ανέφερες τον σεβασμό, έχω την εντύπωση ότι κερδίζεται και δεν επιβάλλεται...
    Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχεις επιλογή. Πες μου ένα τρόπο να κερδίσω το σεβασμό π.χ. του Άδωνη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχεις επιλογή. Πες μου ένα τρόπο να κερδίσω το σεβασμό π.χ. του Άδωνη.
    να σε λενε Τομσεν....

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Μην ανησυχείτε και εδώ πολύ σύντομα θα έχουν την ίδια εικόνα τα Ελληνικά πανεπιστήμια, μιας και αυτά με συντονισμένες ενέργειες οδηγούνται στην ιδιωτικοποίηση..
    Έτσι θα έχουμε κόκκινα χαλιά στους διαδρόμους, διαδραστικούς πίνακες στις αίθουσες, gourmet κουζίνα και οτιδήποτε άλλο κρίνεται ικανό ώστε να τραβήξει νέους "πελάτες"..

Αν λοιπόν δεχτούμε ότι οι Ελληνες φοιτητές δεν "σέβονται" το Πανεπιστήμιο, μήπως είναι οι τελευταίοι που φταίνε γι αυτό ..??

Κι εγώ σε Ελληνική οικογένεια μεγάλωσα...

Άμα το σπίτι ήταν μπουρδέλο, τη μάνα μου την βοηθούσα να μαζέψει, δεν πετούσα τα σκουπίδια μου στο πάτωμα επειδή "δεν δημιούργησα εγώ την κατάσταση".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    να σε λενε Τομσεν....
    ή Ευγενία Μανωλίδου και να κρατάς παντόφλα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tomy Προβολή μηνύματος
    Μην ανησυχείτε και εδώ πολύ σύντομα θα έχουν την ίδια εικόνα τα Ελληνικά πανεπιστήμια, μιας και αυτά με συντονισμένες ενέργειες οδηγούνται στην ιδιωτικοποίηση..
    Έτσι θα έχουμε κόκκινα χαλιά στους διαδρόμους, διαδραστικούς πίνακες στις αίθουσες, gourmet κουζίνα και οτιδήποτε άλλο κρίνεται ικανό ώστε να τραβήξει νέους "πελάτες"..
    μαζί σου. και φυσικά αυτό θα γίνει επειδή οι πολιτικά και φυσικά υπεύθυνοι συνεχίζουν να διαιωνίζουν την κατάσταση που επικρατεί τώρα... ή γιατί δεν υπάρχει διάθεση και κίνηση να αλλάξουν στο παραμικρό τα πράγματα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    μαζί σου. και φυσικά αυτό θα γίνει επειδή οι πολιτικά και φυσικά υπεύθυνοι συνεχίζουν να διαιωνίζουν την κατάσταση που επικρατεί τώρα... ή γιατί δεν υπάρχει διάθεση και κίνηση να αλλάξουν στο παραμικρό τα πράγματα...
    +650

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    να σε λενε Τομσεν....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ή Ευγενία Μανωλίδου και να κρατάς παντόφλα....
    Καταλαβαίνετε τι εννοώ ρε

Σελίδα 4 από 64 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9