Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: τρομπες φρενων BRAKING

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Ολα ειναι υποκειμενικα στο τι θεωρει ο καθενας ως αποτομο.Με οποιαδηποτε aftermarket επωνυμη τρομπα θα εισαι πολυ καλα.Το θεμα ειναι να εχεις δυναμη και να ξερεις να τη διαχειριστεις,ειναι κυριολεκτικα και μεταφορικα στο χερι σου Με καλα λαστιχα και σωστο τροπο φρεναρισματος δε θα εχεις κανενα προβλημα,διαφορετικα με ατσαλα τσαρουχωματα και χαλια λαστιχα ακομα και με ταμπουρο πεφτεις.
    Γνωμη μου ειναι παντως να βαλεις απλα ενα καλο τακακι και σωληνακια υψηλης (που νομιζω εχει απο μαμα το GP800).Εχει αρκετα καλα φρενα για τα γκαζια του.Τα λεφτα που θα εδινες για τρομπα ριξτα σε εξοπλισμο ή βολτες.
    ναι εχει υψηλης,υπαρχει θεμα ομως....εχει διπιστονες εμπρος για να σταματησουν τα 280κιλα συν 90 εγω....νομιζω χρειαζεται μια αναβαθμιση σε ολα τα σημεια.το επομενο μοντελο απο μενα φοραει ιδιες με ντορσοντουρο 750....καταλαβαινω αυτα που λες και εχεις δικοιο γι αυτο κοιτω προσεχτικα τις κινησεις μου,μια ποιοτικη αναβαθμιση στα φρενα οχι οπτικη οπως κανουν μερικοι...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    ναι εχει υψηλης,υπαρχει θεμα ομως....εχει διπιστονες εμπρος για να σταματησουν τα 280κιλα συν 90 εγω....νομιζω χρειαζεται μια αναβαθμιση σε ολα τα σημεια.το επομενο μοντελο απο μενα φοραει ιδιες με ντορσοντουρο 750....καταλαβαινω αυτα που λες και εχεις δικοιο γι αυτο κοιτω προσεχτικα τις κινησεις μου,μια ποιοτικη αναβαθμιση στα φρενα οχι οπτικη οπως κανουν μερικοι...

file η τρομπα που 8ες να παρεις με τις δαγκανες που εχεις δε προκειται να κανει τιποτα...

καλη η αλλαγη τρομπας αλλα πρεπει να εχει και δαγκανες για να σπρωξει και να εχεις φρενο...κ εσυ εχεις φρενα απο παπι μπροστα

βρες ενα καλο ζευγαρι τετραπιστονες (υπαρχουν πολλες χρυσες μπρεμπο που φορανε ολα τα ευρωπαικα μηχανακια μεταχειρω), βαλε τους ενα καλο σετακι τακακια, και τοτε συνδιασετα με την τρομπα

για να μπουν οι δαγκανες θες ενα πολυ απλο πλακακι που θα βιδωσει πανω στα καλαμια σου και πανω σε αυτο θα βιδωσεις τις καινουριες σου δαγκανες...αν δε πιανουν τα χερια σου θα το φτιαξεις σε μηχανουργιο...με λιγο ψαξιμο δε θα στο χρεωσουν πολυ αρκει να μη ψαχνουν για κοροιδα...

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Μα ειπε το παιδι στο αρxικο ποστ,οτι θελει να βαλει και δαγκανες απο SS.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    file η τρομπα που 8ες να παρεις με τις δαγκανες που εχεις δε προκειται να κανει τιποτα...

καλη η αλλαγη τρομπας αλλα πρεπει να εχει και δαγκανες για να σπρωξει και να εχεις φρενο...κ εσυ εχεις φρενα απο παπι μπροστα

βρες ενα καλο ζευγαρι τετραπιστονες (υπαρχουν πολλες χρυσες μπρεμπο που φορανε ολα τα ευρωπαικα μηχανακια μεταχειρω), βαλε τους ενα καλο σετακι τακακια, και τοτε συνδιασετα με την τρομπα

για να μπουν οι δαγκανες θες ενα πολυ απλο πλακακι που θα βιδωσει πανω στα καλαμια σου και πανω σε αυτο θα βιδωσεις τις καινουριες σου δαγκανες...αν δε πιανουν τα χερια σου θα το φτιαξεις σε μηχανουργιο...με λιγο ψαξιμο δε θα στο χρεωσουν πολυ αρκει να μη ψαχνουν για κοροιδα...

Παιδια γι αυτο ζηταω πληροφοριες για τις τρομπες braking.τα υπολοιπα ειναι πολυ ευκολο σχετικα να βρεθουν λυσεις υπαρχουν στην τρομπα εχω κολλησει!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παιδια γι αυτο ζηταω πληροφοριες για τις τρομπες braking.τα υπολοιπα ειναι πολυ ευκολο σχετικα να βρεθουν λυσεις υπαρχουν στην τρομπα εχω κολλησει!!
    Νομίζω ότι πας ανάποδα...
    Αφου είσαι αποφασισμένος για μόντες, ξεκίνα πρώτα να βρεις και να ταιριάξεις σωστά τις 4πίστονες και μετά ανάλογα το αποτέλεσμα ψάχνεσαι και για τρόμπα... Μπορεί να μην χρειαστεί...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι πας ανάποδα...
    Αφου είσαι αποφασισμένος για μόντες, ξεκίνα πρώτα να βρεις και να ταιριάξεις σωστά τις 4πίστονες και μετά ανάλογα το αποτέλεσμα ψάχνεσαι και για τρόμπα... Μπορεί να μην χρειαστεί...
    Δύσκολο να δουλέψουν σωστά οι 4πίστονες με τρόμπα για 2πίστονες, αλλά φυσικά η τρόμπα είναι το τελευταίο και το πιο φτηνό όπως λες.

Οπως είπες κι εσύ το σωστό είναι να δεί τι δαγκάνες θα βάλει πρώτα, αν χωράνε 4πίστονες και ποιές και μετα βλέπει για τρόμπα.

Tωρα συνειδητοποίησα οτι τόση ώρα μιλάτε για φρένα scooter!!!
    Φίλε andreas400 αφού δεν σου φτάνουν τα φρένα, μήπως να έπαιρνες μια κανονική μοτοσυκλέτα?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δύσκολο να δουλέψουν σωστά οι 4πίστονες με τρόμπα για 2πίστονες, αλλά φυσικά η τρόμπα είναι το τελευταίο και το πιο φτηνό όπως λες.

Οπως είπες κι εσύ το σωστό είναι να δεί τι δαγκάνες θα βάλει πρώτα, αν χωράνε 4πίστονες και ποιές και μετα βλέπει για τρόμπα.

Tωρα συνειδητοποίησα οτι τόση ώρα μιλάτε για φρένα scooter!!!
    Φίλε andreas400 αφού δεν σου φτάνουν τα φρένα, μήπως να έπαιρνες μια κανονική μοτοσυκλέτα?

xaxa παιδια οχι απο το 2009 ειμαι στα σκουτερ και δεν αλλαζω!μονο στην τρομπα εχω κολλησει γιατι θελω να τα βαλω ολα μαζι στα υπολοιπα ειμαι οκ!
    τελικα παιδια ξερετε για τις braking τις εχουν φορεσει παιδια αξιζουν τα λεφτα τους;;

xaxa παιδια οχι απο το 2009 ειμαι στα σκουτερ και δεν αλλαζω!μονο στην τρομπα εχω κολλησει γιατι θελω να τα βαλω ολα μαζι στα υπολοιπα ειμαι οκ!
    τελικα παιδια ξερετε για τις braking τις εχουν φορεσει παιδια αξιζουν τα λεφτα τους;;
    ρε φιλε πολυ το ψαχνεις το θεμα και χωρις λογο με τις braking...

το πιθανοτερο εινια να ειναι τελεια...

αλλα με 200ε παιρνεις καινουρια 19αρα brembo ακτινικη...

και με κατι παραπανω απο 100ε παιρνεις μεταχειρισμενες τις ακτινικες που εχουν τα καλα ντουκατι απριλια που και παλι αγκυρες θα εχεις...

ρε φιλε πολυ το ψαχνεις το θεμα και χωρις λογο με τις braking...

το πιθανοτερο εινια να ειναι τελεια...

αλλα με 200ε παιρνεις καινουρια 19αρα brembo ακτινικη...

και με κατι παραπανω απο 100ε παιρνεις μεταχειρισμενες τις ακτινικες που εχουν τα καλα ντουκατι απριλια που και παλι αγκυρες θα εχεις...
    καπως ετσι θα γινει τελικα απλα η 19ρα μου πεφτει πολυ δυνατη κατι σε 17ρα μαλλον θα μπει

καπως ετσι θα γινει τελικα απλα η 19ρα μου πεφτει πολυ δυνατη κατι σε 17ρα μαλλον θα μπει
    ακτινικες απο ρ1 brembo ειναι 16αρες, και απο τα ευρωπαικα οι ακτινικες ειναι στα 18...

απο δυναμη δεν εχουν διαφορα και εξαρταται και απο τις δαγκανες που θα βαλεις...αυτες των γιαμαχα επειδη εχουν πιο μικρο εμβολο ειναι πιο προοδευτικες...

ακτινικες απο ρ1 brembo ειναι 16αρες, και απο τα ευρωπαικα οι ακτινικες ειναι στα 18...

απο δυναμη δεν εχουν διαφορα και εξαρταται και απο τις δαγκανες που θα βαλεις...αυτες των γιαμαχα επειδη εχουν πιο μικρο εμβολο ειναι πιο προοδευτικες...

σε ευχαριστω φιλε μου!ο μαστορας μου εχει απο το δικο του τρομπα και ακτινικα τετραπιστονα απο ρ6 του 2005 αν δεν κανω λαθος,θα δουμε αν ταιριαξουμε αυτα γιατι το κοστος ειναι μικρο σχετικα με αλλες λυσεις

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Χρυσές δαγκάνες φρένων (CBF-600S)
    από bsari στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 19:24
  2. Υγρα φρενων ( Για ολους )
    από anco στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 16:14
  3. Υγρά Φρένων: 5.1 ????
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks