Σε είδα στη βροχή με το παπί, τα μάτια μισόκλειστα και το κράνος στον αγκώνα. Η ζωντανή απόδειξη ότι ο Δαρβίνος έκανε λάθος. Ο πίθηκος θα προστατευόταν.
Σε είδα στη βροχή με το παπί, τα μάτια μισόκλειστα και το κράνος στον αγκώνα. Η ζωντανή απόδειξη ότι ο Δαρβίνος έκανε λάθος. Ο πίθηκος θα προστατευόταν.
σας ειδα το μεσημερακι,οπως πηγαινα για υπηρεσια με το ΤΑ
μαυροZZR14αρι και κοκκινο f650-αταιριαστο ζευγαρι-χαιρετηθηκαμε καλους δρομους να χετε
Είδα σήμερα το πρωί στο Πασαλιμάνι παρκαρισμένο VF1000R, πραγματικά σαν καινούριο,με κίτρινες ζάντες,πανέμορφο!
Δίπλα του ακριβώς cb 400 μπλέ σε άριστη κατάσταση.Μερακλίδικη παρέα!
Λίγα μέτρα πιο κάτω παρκαρισμένο ένα guzzi v50 ασημί.
Στον γυρισμό είδα και ένα Capri καφέ σε άριστη κατάσταση..
Ευτυχώς και για μένα και για σένα που ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ, παλιόπουστα, που μου έσπασες το πλαϊνό καπάκι της μηχανής για να κλέψεις την μπαταρία....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σας είδα στο τέρμα Συγγρού κάτω να χαιρετάτε κάποιο φίλο σας που δεν είναι πια μαζί σας...
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Δεν είδα σήμερα στο Ναύπλιο πολλά μηχανάκια.
Τι έγινε,πλακώσανε τα κρύα;![]()
Σας είδα μερικά Triumph κοντά στην Επίδαυρο το μεσημέρι και μερικούς ακόμα,όπως και το Μούλτι 1200 κι ένα ψιλόφτερο 950 Adv στην Ε.Ο. στη Κόρινθο.Καλούς δρόμους και προσοχή.
Σε είδα παππού να βγαίνεις από το στοπ αέρα. Μήπως να ξαναέδινες για δίπλωμα λόγω ηλικίας;
Θα σε έκοβαν στον οφθαλμίατρο θα μου πεις, χέστο.
Μήπως να εφαρμόσω το ρητό loud pipes save lives μπας και από αυτιά είστε καλύτεροι;![]()
σε είδα zannisvel, στο ουζερί κοντά στους Άγιους Ανάργυρους
Ήρθα να σε καληνυχτίσω μετά από 3 καραφάκια τσίπουρο, αλλά μου την είχες κάνει
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Χαρηκα πολυ για τη γνωριμια!! Δεν ηθελα να ενοχλησω και γι'αυτο δεν χερετησα.
Να κανονισουμε να τα πιουμε παρεα!!
Να 'σαι καλα!!
Το παιδι που εχει το ουζερι ειναι μεγαλος μαστορο-μηχανοβιος! Αυτες τις μερες τελειωσε το RD350 του 83 αν το ειδες (απεναντι απο το δικο σου) και ειναι αυτος που εβαλε και πηρα ΧΤ..![]()
Σε είδα τριμαλακα με το μαύρο Almera να κόβεις κάθετα τη Λενορμάν ενώ με είχες δει ρε πούστη (τύπου "θα προλάβω" ).
Έχε χάρη ρε που δε γύρισα πισω!
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Σας είδα στην Πειραιώς 5-6 μηχανάκια με σημαιάκια,φοσφωριζέ πανωφόρια "Σύλλογος αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών"
ο ένας μάλιστα στο beverly ειχε και βαλιτσάκια στο πλάι και στο αριστερό ήταν ένας μούργος καθιστός που απολάμβανε την διαδρομή.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σας είδα και σας βλέπω κάθε μα κάθε μέρα ΖΩΑ της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αθηναίων να πετάγεστε με όσα και όπως νάναι με τις σκουπιδιάρες σας στην Ιερά οδό, κοψοχολιάζοντας όποιον άτυχο περνάει Ηλίθιοι, ε, ηλίθιοι!![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σε ειδα μολις τωρα παπαρα με την παπια, να εχεις ανοιχτη την μπαγκαζιερα σου και το κοριτσακι σου μεσα σε αυτην. Ελεος ρε πουστη.
πινακιδα,τηλ στο 100
-δεν θυμαμαι το αρθρο-εκθεση ανηλικου σε κινδυνου,κλπ κλπ-αυτοφωρο και μυνηση