δεν μου λες κτηνε
η εκφραση<του κωλου τα 9μερα και το μ@@νι της χαιδως> βασιζεται σε παρομοια ιστορια???????![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο Τραγικός θάνατος
Ο Πούτσος πέθανε το 347 π.Χ. σε ηλικία 25 χρόνων, 80 χρόνια μετά τη γέννησή του, κατά τη διάρκεια οργίων με την Άννα Βίσση. 69 παρθένες κλαίγανε για μέρες πάνω από τον τάφο του, κι από τότε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο τον εκλαίγανε". Για την συντετριμμένη γυναίκα του, Πούτσα, γράφτηκε τότε το μοιρολόι "Πούτσα μου πώς κατάντησες". Ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, πεθαίνει από αιφνίδιο θάνατο, ο κολλητός του Πούτσου, ο Κώλος, μάλλον από στεναχώρια και ταίριαξε να γίνονται "στου Κώλου τα εννιάμερα, του Πούτσου τα σαράντα"
Σπουδές
Σε νεαρή ηλικία, ο Πούτσος σπούδασε τη ζωή από πρώτο χέρι, συγκεκριμένα το δεξί. Κατείχε επίσης πτυχίο Σεξολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ειδίκευση στο πορνό με πλοκάμια.
(Απο τη ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ...Με γεια και ευγε δια την επιλογην!)
Φημες λενε οτι χτες, με αφορμη την επετειο του Πολυτεχνειου, εκανε ραδιοφωνικη εκπομπη απο το σπιτι της η Ναταλια Γερμανου!
Συνθημα βεβαιως ήταν ενα:
"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΟ!
Ψ@ΛΗ, ΠΑΙΔίΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
έστειλα με mail σε συνάδελφό μου τα κειμενάκια παραπάνω και μου λεει........
"πλάκα κάνεις τώρα"....
πείτε τι να απαντήσω ο πούστης.....
nike nike (abel) εισαι εδω?Εσυ συγχωρητεος πιο πολυ απο ολους για το κειμενο με την "εννοια του ατερμονου βροχου"...![]()