Ζηλιάρη![]()
![]()
![]()
Βρε άνθρωποι πήγατε μέχρι την Κάρυστο με τέτοιο @@@@κρυο, μωρε μπράβο στους θαραλεους του fazer club ,δέν μασάνε με τίποτα λέμε.(τουλάχιστον οι περισσότεροι γιατι ο αδερφός του gtz750 μέχρι την Ερετρια ήρθε ,μετα bye bye)
αυτος δικαιολογηται γιατι βαθια μεσα του ηθελε να παρει ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ζηλιάρη![]()
![]()
![]()
Βρε άνθρωποι πήγατε μέχρι την Κάρυστο με τέτοιο @@@@κρυο, μωρε μπράβο στους θαραλεους του fazer club ,δέν μασάνε με τίποτα λέμε.(τουλάχιστον οι περισσότεροι γιατι ο αδερφός του gtz750 μέχρι την Ερετρια ήρθε ,μετα bye bye):rotflmao:
![]()
![]()
και ο Αϊ Βασίλης κατι τετοια κοκκινα δε φορουσεΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κούκλος είσαι με τα κόκκινα μποτάκια...
Φτού σου να μην σε ματιάσω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζηλιάρα και εσυ , δέν τα δίνω σε κανέναν τα κόκκινα μποτάκια .Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
και ο Αϊ Βασίλης κατι τετοια κοκκινα δε φορουσε![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα οταν παρω το εργαλειο μου θα μου κανεις ενα ζευγαρι απ αυτα σαν τα δικα σου εεεε???? για να μην ζηλευωΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ζηλιάρα και εσυ , δέν τα δίνω σε κανέναν τα κόκκινα μποτάκια .
![]()
οχι τιποτ 'αλλο
Ότι θέλεις δέν σου χαλάω χατήρι, μια την έχουμε την ΛίναΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Ναι αλλα οταν παρω το εργαλειο μου θα μου κανεις ενα ζευγαρι απ αυτα σαν τα δικα σου εεεε???? για να μην ζηλευωοχι τιποτ 'αλλο
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ότι θέλεις δέν σου χαλάω χατήρι, μια την έχουμε την Λίνα![]()
γι αυτο σ΄αγαπαω βρε
![]()
α και μην ξεχασω.... Μητσο.... τραβα χαμηλωσε το .... αμα το φτανω το πηρα την ανοιξη![]()
αλλα μαυρο ρε γμτ.... δεν θα πηγαινει με τα κοκκινα μποτακια μου![]()
EΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ......Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
γι αυτο σ΄αγαπαω βρε
![]()
α και μην ξεχασω.... Μητσο.... τραβα χαμηλωσε το .... αμα το φτανω το πηρα την ανοιξη![]()
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ......ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ!![]()
What happens......happens for a REASON........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
EΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ......
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ......ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ!![]()
αντε με το καλο να ρθει επιτελους το νεο ετος να σε δουμε μαζι μας.....![]()
MΗΤΣΟ....ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ.....ΒΑΨΕ ΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ....ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
γι αυτο σ΄αγαπαω βρε
![]()
What happens......happens for a REASON........
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Για κοιτα καλύτερα εμένα με μαυρο RR ,κάνει και ωραία αντίθεση![]()
χμμμ δεν ειναι ασχημο καθολου...... λοιπον τα θελω και τα δυο
τα μποτακια δωρο και το cbr ποσο ειπαμε Μητσο?
Με την υπογραφή του Μήτσου 10000Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
χμμμ δεν ειναι ασχημο καθολου...... λοιπον τα θελω και τα δυο
τα μποτακια δωρο και το cbr ποσο ειπαμε Μητσο?
χωρίς 8.500.![]()