Προσοχή όσον αφορά τα ledάκια υπάρχουν σε απίθανες ποιότητες χρώματος volt λειτουργιας χρώμα κρυστάλου κλπ οπότε προσέχτε πολύ τι βγάζεται ώστε να βάλεται αντίστοιχο.
Προσοχή όσον αφορά τα ledάκια υπάρχουν σε απίθανες ποιότητες χρώματος volt λειτουργιας χρώμα κρυστάλου κλπ οπότε προσέχτε πολύ τι βγάζεται ώστε να βάλεται αντίστοιχο.
mpes sto clubfocus.gr h steile pm na ta pume apo konta.....Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΑΝΤΕ,ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΔΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ?![]()
ΡΕ DRAKOS,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο INNERSENSE,ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο BANDITGR,ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ SITE ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ 80-90 ΕΥΡΩ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ SUPERSPORT.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ FOCUS ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο POKERMON ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ,ΑΦΟΥ Α) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟ,Β) ΕΧΩ FOCUS!!!![]()
@ Pokerland
FYI: Το ανθρώπινο μάτι έχει τη μεγαλύτερη διακριτική του ικανότητα στο πράσινο-πορτοκαλί, και τη μικρότερη στο μπλε-μωβ!
![]()
Όσοι κατασκευαστές βάζουν (έβασαν) πρασινάκια είχαν κάποιο λόγο. Το μπλε είναι σαφώς πιο 'ωραίο', δε λέω.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
gia sou re sf fisiolatri...
![]()
![]()
![]()
![]()
to prasino einai to fisko xrwma kai iremei ton egefalo (me auton vlepoume)
vevea an ise apo allon planiti pou ta fita einai p.x kokkina to kokkino tha itan prwtimotero...
an pali exeis axromatopsia...![]()
![]()
Όχι δε μιλάω για την ψυχολογία του χρώματος (που εκεί νομίζω ότι το μπλέ ηρεμεί), αλλά για τη φυσική αντικειμενική ικανότητα του οφθαλμού.
Θα το διαπιστώσετε είτε με κατάλληλες δοκιμές με γραφικά, ή καλυτερα συγκρίνοντας (βράδυ), τα φωτισμένα όργανα ενός νέου Golf (κάργα μπλε) με ένα Clio δεκαετίας ας πούμε (πορτοκαλί). Πάντα από μια αποστασούλα ~2m (π.χ. διπλανό αυτοκίνητο) για να φανεί καλά η διαφορά.
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
οντως εχεις δικιο για τα χρωματα αλλα το πιο ομορφο ειναι το μπλε. εξ' αλου ποσες φορες κοιτας τα οργανα?
Πάρτε και ένα site που έχει κιτάκια για αλλαγή φωτισμού οργάνων για το SV60S αλλά και άλλα μοντέλα.
http://www.exoticsportbike.com/sv_650-s_(03-05).htm
![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ(ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΙΓΟ,ΝΟΜΙΖΩ?)ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΜΠΑΚΙΑ(DIN72601-W10/3,O ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑ BMW TΩΝ 12V)ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ Η' ΚΑΙ LED?ΜΗΠΩΣ Ο DRAKOS1 Η' ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΗΛ/ΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ DRAKOS1,TO ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ?
www.caferacers.gr
οπως αλλαξα και τα υπολοιπα. ειναι λιγο πιο δυσκολο γιατι η πλακετα ειναι διπλης οψεως, αλλα θα γινει και αυτο.
τωρα ο τυπος που εχει το λαμπακι δεν μας ενδιαφερει και τοσο τα βολτ μας ενδιαφερουν, αφου ειναι 12 βολτ τα κλασικα λεντακια σε οτι χρωμα σου αρεσει με αντιστασουλα για την πτωση τασης.
κάνω το παραπάνω μου διορθωμένο μου λινκ , για να δουν οι κύριοι έχει και για άλλα μοντέλα,Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πάρτε και ένα site που έχει κιτάκια για αλλαγή φωτισμού οργάνων για το SV60S αλλά και άλλα μοντέλα.
http://www.exoticsportbike.com/sv_650-s_(03-05).htm
![]()
![]()
φίλε Δράκο, (ελπίζω όχι Γιάνγκος) μήπως όμως έπρεπε να τα βαζες ποιο ακρη στις μπάρες? ναι μεν συγκεντρωμένη δύναμη , αλλά έτσι πρέπει? (δεν ξέρω, ερωτώ, χωρίς παρεξηγηση...)
τα δοκιμασα και εκει που λες και μου φαινοταν αηδια. ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Μια διευθυνση για οργανα με μπλε φωτισμο αλλα δεν εχει για ολα τα μοντελα
http://www.streetracerparts.com/Illu...Gauges_s/9.htm