Εεεεεετσι...!!!Αντε μαλλον απο βδομαδα θα το χω στην κατοχη μου..!!!!!!Δεν κρατιεμαι!!!!!!!!!
Περιμενουμε φωτογραφιες. Δεν απανταμε ετσι, πρεπει να πληρωνομαστε κιολας.....
μαγκες...επειδη εχω το παπι μου σε δωσεις και μενουν αλλες 2!εαν το δωσω και τις ξεπληρωσω μετα θα εχω τπτ κυρωσεις?και επισης με συμφερει καλυτερα να το παρω το 2014 για την εφορια το λεω...?πεφτουν και ολα μαζι να ουμε..ασφαλειες...τελη... αυτη ειναι ζωη..!!!!
Αν το έχεις πάρει με δόσεις ενδέχεται να σου έχουν κάνει παρακράτηση κυριότητας. Αν είναι έτσι, πρέπει πρώτα να το εξοφλήσεις γιατί αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις μεταβίβαση.
Αν δεν έχει παρακράτηση κυριότητας μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Κυρώσεις κλπ δεν παίζουν.
Για την εφορία έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει καμία διαφορά, καλύτερα όμως να μιλήσεις με λογιστή.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σωστος..!Με οσους εχω μιλησει τα ιδια με εχουν πει..!Η αληθεια ειναι οτι εχω παρακρατηση..και εχω λιγο τρεξιμο για να κανω την μεταβιβαση!Επειδη μειναν 2 δοσεις θα τις ξεχρεωσω ολες..απλα εμαθα οτι πρεπει να παρεις το χαρτι απο την τραπεζα..να το πας στο καταστημα που το αγορασες και απο εκει στο υπουργειο!Απλα περνω τηλεφωνο στο υπουργειο μεταφορων για να μαθω αν οντως ειναι ετσι και 2ο εαν μπορω επι τοπου να κανω την μεταβιβαση μαζι με τα δικαιολογιτικα που χρειαζεται..!!Δηλαδα παω το πρωι τραπεζα πληρωνω τις δοσεις,παω περνω το παλικαρι που το θελει,παμε βυνιο και απο εκει υπουργειο..καταλαβες?Να το τελειωσω μπαμ-μπαμ!!Λες και δε με θελει!!Το καλο πραγμα αργει να γινει!!
![]()
Επιτελους το σηκωσανε..ευτυχως μπορω να το κανω στα μπαμ αλλα δεν καταλαβα τι δικαιολογιτικα χρειαζεται για την μεταβιβαση!Με ειπε οτι για το 135 θελει 39ε παραβολο ενω για το 600αρι 54ε!Να ξεκαθαρισω οτι την μεταβιβαση δεν θα την κανω εγω απλα το παπι θα παει στο παλικαρι και ρωταω για να ξερω πως θα παρω το χτακι!!!
Ανεφερε οτι πρεπει να παω σε διευθυνση μεταφορων να παρω τα παραβολα και να παω στην τραπεζα..!Εκει το εχασα το μπαλακι...δλδ τι παραβολο πρεπει να παρω,πως θα το ζητησω.απο που και τι αλλα χαρτια χρειαζονται για την μεταβιβαση???
Παρακληση οποιος γνωριζει ας με βοηθησει...ευχαριστω πολυ!
Φιλαρακι περιμενουμε φοτο........!!!μιας κ εγω το ειδα νωριτερα απο τα παιδια εχω να πω οτι πιο πενα ΧΤ στην αθηνα δεν εχω δει!!βαλε καμια που να ειναι μονο του γιατι μετα το χτακι σου θα ποζαρι διπλα με τον μεγαλο του αδερφο(ΧΤΧ)!!!!!!!!!!!τελειωνε!!:a015:
![]()
βαλε κανα τελικο και ελα να με βρεις...γιατι μαλλον με την ρεμους πισω θελεις οτοασπιδες...!!!!!!!και που σαι ακομα?????????????????????![]()
αμααααααααααααααααααανννννννννννννν
και αλλος καγκουρας.........![]()
χαχαχαχα...![]()
ρε παλιο μικρη λουλου!!!οταν με το καλο το φτιαξω θα τα πουμε καλα ρε ψοοοοολη!!θα τα πουμε!!το θεμα ειναι να μην ξενεροσεις και πας κ το πουλησεις ομως μαζι κ με την Remus
![]()
Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!
Θα το καταευχαριστηθεις....εγγυημενα πραγματα...
(τελικα ποσο το πηρες; )
Kαλοταξιδο και απο μενα!!
To ιδιο μηχανακι εχουμε
Welcome to th club!!