Σελίδα 7 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    ναι ναι βασικά όλη τη προκύρήξη διάβασα..εντάξει δε λένε και κάτι αγνωστο στην 8ή σελίδα,απλά τα πρόβατα που βλέπουν τηλεόραση δε θα γνωρίζουν τίποτα για την όλη ''δραστηριότητα'' μετά την πτώση της χούντας..
    kati pio sigekrimeno? gia kapion xrimatodoti??

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Σε μοτοκαφε δεν θα με δεις και αμα ειναι να γραφεις κατι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το εξηγησεις για να μην παρεξηγηθεις.
    Εγω παντως δεν κοιταω ρατσιστικα οπως "ολοι" -εκτος απο σενα προφανως- που αμα σου πω ευθεως οτι γραφεις μπουρδες θα παρεξηγηθεις.
    Ok man ...γραφω μπουρδες....οποτε μπορουν να φυγουν οι απαντησεις μου αν δεν εχει προβλημα καποιος! Σιγα μην παρεξηγηθω ρε gcrook, σε forum μοτο γραφουμε !

Παρακαλω οι διαχειριστες να τα σβησουν αν δεν διαφωνει καποιος ! ΤΗΧ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Ok man ...γραφω μπουρδες....οποτε μπορουν να φυγουν οι απαντησεις μου αν δεν εχει προβλημα καποιος! Σιγα μην παρεξηγηθω ρε gcrook, σε forum μοτο γραφουμε !

Παρακαλω οι διαχειριστες να τα σβησουν αν δεν διαφωνει καποιος ! ΤΗΧ
    δεν βρισκω λογο να σβηστει τιποτα!

εντιτ: ρε τον προβοκατορα...!!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 18/11/2013 στις 10:20.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μου αρεσει ο σουρεαλισμος της προκυριξης (οσο καταφερα να διαβασω τεσπα γιατι δεν αντεχετε τοση ανοησια και λεκτικη διαρροια)

Σκοτωσαμε 3 τυχαιους ΧΑ σαν αντιποινα για την δολοφωνια του αντι-φασιστα και τα (διαχρονικα) πεσιματα σε αλλα πεσιματα που εχει κανει η ΧΑ και οι φασιστες σε αναρχικους και αντιφασιστες κτλπ κτλπ... Αλλα οχι και να μιαλανε για την λογικη των δυο ακρων.
    Δεξιοι "φασιστες" και αριστεροι "φασιστες" και οι κοινωνια να φοβατε ακομα πιο πολυ...

Το αν ειναι original αντιφασιστες-αναρχικοι ή ιμητασιων ή εγκαθετοι ή παιδαρελια ή ή ή ,λιγο με απασχολει. Οταν η ρητορικη του "αντιφασιστικου" χωρου εχει σαν κεντρικη ιδεα οτι τους φασιστες δεν τους αντιμετοπιζεις πολιτικα αλλα του εξοντωνεις, το οπλισμενο χερι (ακομα και εγκαθετου) ειναι φυσικο επκολουθω.

Παλαιό μέλος
    Οτι και να λεμε,καποια ατομα με φοβερη ανεση σκοτωσανε δυο νεα παιδια.Θα μπορουσανε να ειναι και τρια.Να χεσω τα ιδεολογηματα του καθενος.

Εγω βλεπω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση η ιδεολογια του θυτη ειναι ιδια με αυτη των θυματων.Ποια η διαφορα τελικα και γιατι σκοτωνονται μεταξυ τους?Μηπως για το ποιος απο τους δυο θα εχει το αποκλειστικο δικαιωμα στις δολοφονιες?

Ντενεκεδες που προσπαθουνε να επιβαλουνε την αποψη τους με τη βια.Σιγα μην ασχοληθω με το περιεχομενο των προκυρηξεων τους.Παπαριες γραφουνε και το ξερουμε ολοι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    To "Mαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες" πως σας φαίνεται; Εγώ του βάζω ένα 7 με άριστα το 10, μπορούσαν και καλύτερα...
    http://penicuik.lala.gr:3000/#

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    kati pio sigekrimeno? gia kapion xrimatodoti??
    akoma kaneis den eide kati pio sigekrimeno?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    akoma kaneis den eide kati pio sigekrimeno?
    Μάλλοβ αναφέρεσαι στο σημείο που λέει ότι ο αδερφός του Μιχαλολιάκου ήταν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης είναι βασικός χρηματοδότης της Χ.Α.
    Πάντως από μια συντομότατη κι αποσπασματική ανάγνωση, εάν κρίνω από το συντακτικό της επιστολής και τη γραμματική, θα μπορούσε άνετα να την είχε γράψει χρυσαυγίτης...
    Speaking the devil που λένε και στο χωριό μου, η σελίδα 8 έχει το βαρύγδουπο τίτλο "Ο αόρατος ΕΜΦΥΛΙΟΣ της κοινωνικής αντίστασης με το βαθύ κράτος". Βρε ποιοί χρησιμοποιούσαν τον εμφύλιο στη φρασεολογία τους να δεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μάλλοβ αναφέρεσαι στο σημείο που λέει ότι ο αδερφός του Μιχαλολιάκου ήταν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης είναι βασικός χρηματοδότης της Χ.Α.
    ...
    .......

Παλαιό μέλος
    Άνθρωπος που είναι πράγματι αυτό που επικαλείται στα γραφόμενά του, που έχει πάρει την ευθύνη για μια τέτοια πράξη, που έχει χάσει τον ύπνο του, που...που....που...αν δεν το κάνει περιστασιακά το άθλημα (της "επανάστασης" εννοώ) και ζει τη ζωή του μέσα από αυτό, ασχέτως της κρίσης για την πράξη του, στα γραπτά του, σε μια τέτοια προκήρυξη, θα έπρεπε να δονείται το κείμενο απ την αγωνία του, το φόβο, τις τύψεις ( ;;; ) αλλά πάνω από όλα από την υπεράσπιση της πράξης (όχι τη δικαιολόγησή της).

Εγώ αυτό που διάβασα, δεκατόσες μερες μετά το γεγονός, ήταν ένα δημοσιογραφικό κείμενο, μια συρραφή γεγονότων, ιδεών, σκέψεων, σαν να είμαστε σε έκθεση πανελληνίων, συνολικά ένα προφανές "γιατί το κάναμε" αλλά δεν διάβασα μια προσωπική υπεράσπιση αυτού που έκαναν. Και αυτό είναι πολύ πονηρό, διότι αν τη μια στιγμή κάνεις τέτοια πράγματα και μετά δεν έχεις τα κότσια να τα υπερασπιστείς με τα λόγια και να πεις ότι "το κάνω και ναι αυτό είναι η ζωή μου", συμβαίνει το προφανές της ύπαρξης πολλών ταυτοτήτων...για όσους καταλαβαίνουν.

Απ την άλλη, η ίδια η πράξη, φωνάζει από μακριά "το χω ξανακάνει", δεν έχω στόχο αλλά όποιον πάρει ο χάρος και όσο γίνεται περισσότερους (το οποίο με τη σειρά του σημαίνει δεν προσωποποιώ ευθύνες, δεν με νοιάζει ποιος έχει κάνει τι...), ασκώ την απόλυτη βία (και όχι συμβολική ή βία επίδειξης ισχύος) και τέλος ρίχνω (σχεδόν τελετουργικά) στο κεφάλι όχι για να σιγουρέψω το αποτέλεσμα (το οποίο είναι 90% σίγουρο) αλλά για να δείξω το ποιος είμαι.

Για να το συνοψίσουμε και να κοτσάρουμε και λίγο ιστορία, βία που ασκείται με τρόπο που υποδηλώνει επανάληψη και συστηματικότητα, βία κατά πάντων, βία κατά απροσδιόριστου αριθμού και άγνωστων προσώπων, βια απόλυτη, βία με σφραγίδα εξόντωσης (και όχι βία που υπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό), έχουν ασκήσει ιστορικά και ασκούν δυο ""φορείς"": το κράτος και η μαφία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Για να το συνοψίσουμε και να κοτσάρουμε και λίγο ιστορία, βία που ασκείται με τρόπο που υποδηλώνει επανάληψη και συστηματικότητα, βία κατά πάντων, βία κατά απροσδιόριστου αριθμού και άγνωστων προσώπων, βια απόλυτη, βία με σφραγίδα εξόντωσης (και όχι βία που υπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό), έχουν ασκήσει ιστορικά και ασκούν δυο ""φορείς"": το κράτος και η μαφία.

+1000
    αυτο ακριβώς σκεφτομαι και εγω

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    +1000
    αυτο ακριβώς σκεφτομαι και εγω
    Διαχωρίζεις δηλ. το κράτος από την μαφία..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Διαχωρίζεις δηλ. το κράτος από την μαφία..??
    Nεολαια.Θα καταλαβει με τον καιρο.

Σελίδα 7 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9