δεν βρισκω λογο να σβηστει τιποτα!
εντιτ: ρε τον προβοκατορα...!!!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 18/11/2013 στις 10:20.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μου αρεσει ο σουρεαλισμος της προκυριξης (οσο καταφερα να διαβασω τεσπα γιατι δεν αντεχετε τοση ανοησια και λεκτικη διαρροια)
Σκοτωσαμε 3 τυχαιους ΧΑ σαν αντιποινα για την δολοφωνια του αντι-φασιστα και τα (διαχρονικα) πεσιματα σε αλλα πεσιματα που εχει κανει η ΧΑ και οι φασιστες σε αναρχικους και αντιφασιστες κτλπ κτλπ... Αλλα οχι και να μιαλανε για την λογικη των δυο ακρων.
Δεξιοι "φασιστες" και αριστεροι "φασιστες" και οι κοινωνια να φοβατε ακομα πιο πολυ...
Το αν ειναι original αντιφασιστες-αναρχικοι ή ιμητασιων ή εγκαθετοι ή παιδαρελια ή ή ή ,λιγο με απασχολει. Οταν η ρητορικη του "αντιφασιστικου" χωρου εχει σαν κεντρικη ιδεα οτι τους φασιστες δεν τους αντιμετοπιζεις πολιτικα αλλα του εξοντωνεις, το οπλισμενο χερι (ακομα και εγκαθετου) ειναι φυσικο επκολουθω.
Οτι και να λεμε,καποια ατομα με φοβερη ανεση σκοτωσανε δυο νεα παιδια.Θα μπορουσανε να ειναι και τρια.Να χεσω τα ιδεολογηματα του καθενος.
Εγω βλεπω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση η ιδεολογια του θυτη ειναι ιδια με αυτη των θυματων.Ποια η διαφορα τελικα και γιατι σκοτωνονται μεταξυ τους?Μηπως για το ποιος απο τους δυο θα εχει το αποκλειστικο δικαιωμα στις δολοφονιες?
Ντενεκεδες που προσπαθουνε να επιβαλουνε την αποψη τους με τη βια.Σιγα μην ασχοληθω με το περιεχομενο των προκυρηξεων τους.Παπαριες γραφουνε και το ξερουμε ολοι.
Μάλλοβ αναφέρεσαι στο σημείο που λέει ότι ο αδερφός του Μιχαλολιάκου ήταν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης είναι βασικός χρηματοδότης της Χ.Α.
Πάντως από μια συντομότατη κι αποσπασματική ανάγνωση, εάν κρίνω από το συντακτικό της επιστολής και τη γραμματική, θα μπορούσε άνετα να την είχε γράψει χρυσαυγίτης...
Speaking the devil που λένε και στο χωριό μου, η σελίδα 8 έχει το βαρύγδουπο τίτλο "Ο αόρατος ΕΜΦΥΛΙΟΣ της κοινωνικής αντίστασης με το βαθύ κράτος". Βρε ποιοί χρησιμοποιούσαν τον εμφύλιο στη φρασεολογία τους να δεις...
Άνθρωπος που είναι πράγματι αυτό που επικαλείται στα γραφόμενά του, που έχει πάρει την ευθύνη για μια τέτοια πράξη, που έχει χάσει τον ύπνο του, που...που....που...αν δεν το κάνει περιστασιακά το άθλημα (της "επανάστασης" εννοώ) και ζει τη ζωή του μέσα από αυτό, ασχέτως της κρίσης για την πράξη του, στα γραπτά του, σε μια τέτοια προκήρυξη, θα έπρεπε να δονείται το κείμενο απ την αγωνία του, το φόβο, τις τύψεις ( ;;; ) αλλά πάνω από όλα από την υπεράσπιση της πράξης (όχι τη δικαιολόγησή της).
Εγώ αυτό που διάβασα, δεκατόσες μερες μετά το γεγονός, ήταν ένα δημοσιογραφικό κείμενο, μια συρραφή γεγονότων, ιδεών, σκέψεων, σαν να είμαστε σε έκθεση πανελληνίων, συνολικά ένα προφανές "γιατί το κάναμε" αλλά δεν διάβασα μια προσωπική υπεράσπιση αυτού που έκαναν. Και αυτό είναι πολύ πονηρό, διότι αν τη μια στιγμή κάνεις τέτοια πράγματα και μετά δεν έχεις τα κότσια να τα υπερασπιστείς με τα λόγια και να πεις ότι "το κάνω και ναι αυτό είναι η ζωή μου", συμβαίνει το προφανές της ύπαρξης πολλών ταυτοτήτων...για όσους καταλαβαίνουν.
Απ την άλλη, η ίδια η πράξη, φωνάζει από μακριά "το χω ξανακάνει", δεν έχω στόχο αλλά όποιον πάρει ο χάρος και όσο γίνεται περισσότερους (το οποίο με τη σειρά του σημαίνει δεν προσωποποιώ ευθύνες, δεν με νοιάζει ποιος έχει κάνει τι...), ασκώ την απόλυτη βία (και όχι συμβολική ή βία επίδειξης ισχύος) και τέλος ρίχνω (σχεδόν τελετουργικά) στο κεφάλι όχι για να σιγουρέψω το αποτέλεσμα (το οποίο είναι 90% σίγουρο) αλλά για να δείξω το ποιος είμαι.
Για να το συνοψίσουμε και να κοτσάρουμε και λίγο ιστορία, βία που ασκείται με τρόπο που υποδηλώνει επανάληψη και συστηματικότητα, βία κατά πάντων, βία κατά απροσδιόριστου αριθμού και άγνωστων προσώπων, βια απόλυτη, βία με σφραγίδα εξόντωσης (και όχι βία που υπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό), έχουν ασκήσει ιστορικά και ασκούν δυο ""φορείς"": το κράτος και η μαφία.