εμενα να δεις με τα γαντια απο dainese.na δεις αντιμετωπισει ανυπαρκτη ειδικα οταν τα αγοραζεις απο εξωτερικο.
εμενα να δεις με τα γαντια απο dainese.na δεις αντιμετωπισει ανυπαρκτη ειδικα οταν τα αγοραζεις απο εξωτερικο.
πετρος
κανενας εξοπλισμος δεν παρεχει 100 % προστασια.οποιο εσυ θεωρεις με το δικο σου ματι καλο να παρεις
πετρος
καλημερα...
εμενα φιλος πηρε αυτο και εμεινε αρκετα ικανοποιημενος
http://www.toofast.gr/showprod.php?id=1488
και καποιες προστασιες εχει-και καλοκαιρινοχειμωνιατικο ειναι-αδιαβροχο ειναι(απο οτι λεει ο φιλος δεν εχει βραχει ποτε μεσα)-και εχει καλη τιμουλα...
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
Δεν επιτρέπεται να σκίζονται οι ραφές με το παρμικρό σε μπουφάν προστασίας. Και δε μιλάω για πτώση.
Φαντάσου τι γίνεται εκεί. είναι και αδικαιολογήτως ακριβά.
Bering δεκαετίας και πολύ πιό φορεμένο,ήταν μακράν καλύτερο σε αντοχή.
Την Furygan δεν την γνώριζα μέχρι που διάβασα κάποια πραγματάκια από Άγγλους.
Οι προστασίες που έχουν τα μπουφάν είναι πιστοποιημένα όπως και η προστασία της πλάτης και μπορείς να τις αλλάξεις με Level 2 προστασίες πολύ φθηνά.
Επίσης πιστοποίηση έχει και το ίδιο το ύφασμα.
Αυτά μου αρκούν. Δεν έχω φορέσει κανένα μέχρι τώρα να πω την αμαρτία μου αλλά όταν πάω για καινούργιο,θα είναι το πρώτο που θα κοιτάξω.
Ένα μεγάλο + που έχουν τα Dainese είναι η εφαρμογή. Είναι πραγματικά πολύ καλή.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
φιλε μου επειδη εχτες πηγα και ειχα μια επαφη με τα συγκεκριμενα μπουφαν εχω να σου πω τα εξης εχουν καλη υφη στο θεμα υφασματος..τα προστατευτικα ειναι αρκετα καλο υλικο οχι σκληρο σε κινησεις αλλα στο θεμα χτυπηματος γινετε σαν κοκκαλο...τιμη σουπερ και κομπλε δηλαδη σου δεινει ολα τα προστατευτικα μεσα στην τιμη.καλη εφαρμογη τουλαχιστον στο δικο μου σωματοτυπο..και τα αρνητικα ειναι οτι δεν εχει ποικιλια στο θεμα σχεδιων χρωματων...
σημερα εχω να παω να δω και held μπουφαν γτ καποιος χρηστης εδω στο forum μου ειπε οτι ειναι ικανοποιημενος οπως και καποιος αλλος χρηστης μου ειπε για revit που επεισης θα παω να δω....απλα θελω να δοκιμασω διαφορες εταιριες και να συγκρινω...
αν κανω λαθος σε κατι πειτε την γνωμη σας!!!
καλά το πας....
ό,τι και να λέμε εμείς αν δεν το φορέσεις να το δεις πάνω σου δεν γίνεται δουλειά....![]()
καλημερα σας
μετα απο πολυ ψαξιμο και δοκιμες σε διαφορες εταιριες καταληξα σε furygan titan black/white.
το οποιο δεν ξερω γτ ηταν το μονο που ειχε την πιο καλη εφαρμογη πανω μου.βεβαια καλη εφαρμογη πανω μου ειχαν και καποια core-tex απο dainese.
ελπιζω να εκανα καλη επιλογη και να το ευχαριστηθω.
ευχαριστω ολους τους φιλους για τις απαντησης και συμβουλες τους....
πουλιέται Ελλάδα αυτό ;
για δώσε κάνα link...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αριστείδη
ο Βασσαλος τα φερνει
http://www.vassalos.gr/
thnx Γιώργο
δε τα ξερα καν σαν μπουφάν να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
πριν από 1 μήνα περίπου αγόρασα και εγώ το παρακάτω furigan:
http://www.vassalos.gr/product.php?id=228&cat_id=130
είδα και το titan αλλά όταν ρώτησα τι διαφορά έχει με το mercure μου είπε ότι το μόνο που έχει το το titan παραπάνω είναι οι 2 μικρές επιπλέον εξωτερικές επενδύσεις σε ώμους και αγκώνες...
άσε που ήταν πιο κοντό και πιο ακριβό..!!!!
Το δικό μου μου το άφησε 210€.
Ήταν όμως πολύ πιο όμορφο...!!! το titan
τέλος πάντων.....
καλοφόρετο και αχρείαστο φίλε Νίκο..
οχι φιλε μου δεν ειναι 3/4 ειναι λιγο πιο πανω αλλα και οχι ακριβως μεσατο.......
μπορω να πω οτι εχει πολυ καλη εφαρμογη πανω μου και γιαυτο καταληξα εκει!!!!!!!
και εγω αυτο λεω αχρηαστα να ειναι......
και η τιμη που το πηρα 240€.με ολες τις προστασιες και πλατη απλα το μονο που μπορεις να κανεις εχτρα ειναι να βαλεις πλατη level 2!που ειναι λιγο πιο φαρδια.......