Σελίδα 9 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Γι'αυτον μιλάμε έτσι???

http://www.youtube.com/watch?v=deraAgzpHAI

γι αυτον, γι αυτον!

you 've got the point my friend!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    γι αυτον, γι αυτον!

you 've got the point my friend!
    I thought so...
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Στο Μπ....τσο μου κι ο Σφακιανάκης και ο κάθε τρ*μπ*ς που δεν ξέρει που του παν τα 4.
    Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ο κοσΖμάκης υποφ'ερει και δε βλέπω πως μπορεί ν αλλάξει αυτή η κατάσταση.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠ**ΤΣ* ΜΟΥ
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    [I]Στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε.....
    Δεν τα λες καλά, είτε επειδή οι πηγές σου είναι λάθος, είτε επειδή άλλες δηλώσεις του ΝΣ σε βολεύουν. Ο τιτάνας μηδενιστής, μισογύνης, φασίστας, δωδεκαθεϊστής, τρικυμία εν κρανίο ΝΣ είπε μεταξύ άλλων μπουρδολογιών, οτι "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει", και σ΄αυτό απάντησε ο γαμίκος of the universe, όπως και η Δανδή.

Αφού έχει το δικαίωμα λόγου (που ξεχνάει οτι δεν θα το είχε επί φασιστικού σωτήρα στην εξουσία), έχουν και οι υπόλοιποι το δικαίωμα είτε να του μεταφράσουν τι είπε, είτε να μην γουστάρουν να είναι παρέα μαζί του.

Όπως και εγώ έχω το δικαίωμα να του πω οτι το λιγότερο που οφείλει σε όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που βρίζει, είναι μια μεγάλη πίπα και αιώνια ευγνωμοσύνη καθώς η πολιτική τους γέμιζε τα κωλάδικα και τις πίστες με πιάτα και πανέρια για να κονομάει μαύρα μεροκάματα των εκατομμυρίων δραχμών ή δεκάτων χιλιάδων ευρώ.
    Αίντε με τον μαλακάρα λέμε, που θεωρεί οτι κάθε αγράμματος έχει και πολιτικό λόγο επειδή έπιασε κάποιες νότες σωστά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Δεν ξέρω...
    Απο τότε που τράκαρε με το GTR κάτι δεν πάει καλά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως θα συμφωνήσω κι εγώ με το Σφακιανάκη κι ας ακούγεται "γραφικός και φασίστας" και τους ανάλογους χαρακτηρισμούς θα δεχτώ κι εγώ....
    Νομίζω ότι αν δεν σε ενοχλεί ότι τα ηγετικά στελέχη του έχουν σβάστικα τατουάζ, ή ότι μέχρι πρότινος το έμβλημα της χα ήταν το έμβλημα της μεραρχίας SS "Das Reich", δεν θα μείνεις ξαγρυπνος για το πώς θα σε χαρακτηρίσει ενα φόρουμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν τα λες καλά, είτε επειδή οι πηγές σου είναι λάθος, είτε επειδή άλλες δηλώσεις του ΝΣ σε βολεύουν. Ο τιτάνας μηδενιστής, μισογύνης, φασίστας, δωδεκαθεϊστής, τρικυμία εν κρανίο ΝΣ είπε μεταξύ άλλων μπουρδολογιών, οτι "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει", και σ΄αυτό απάντησε ο γαμίκος of the universe, όπως και η Δανδή.

Αφού έχει το δικαίωμα λόγου (που ξεχνάει οτι δεν θα το είχε επί φασιστικού σωτήρα στην εξουσία), έχουν και οι υπόλοιποι το δικαίωμα είτε να του μεταφράσουν τι είπε, είτε να μην γουστάρουν να είναι παρέα μαζί του.

Όπως και εγώ έχω το δικαίωμα να του πω οτι το λιγότερο που οφείλει σε όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που βρίζει, είναι μια μεγάλη πίπα και αιώνια ευγνωμοσύνη καθώς η πολιτική τους γέμιζε τα κωλάδικα και τις πίστες με πιάτα και πανέρια για να κονομάει μαύρα μεροκάματα των εκατομμυρίων δραχμών ή δεκάτων χιλιάδων ευρώ.
    Αίντε με τον μαλακάρα λέμε, που θεωρεί οτι κάθε αγράμματος έχει και πολιτικό λόγο επειδή έπιασε κάποιες νότες σωστά.
    Εβαλα και την πηγη..εφημεριδα Εθνος.
    Εδω ηδη πεφτεις σε σφαλμα γιατι αυτα που κρινεις τον Σφακιανακη οτι λεει,κανεις εσυ. Ο τιτάνας μηδενιστής, μισογύνης, φασίστας, δωδεκαθεϊστής, τρικυμία εν κρανίο ΝΣ είπε μεταξύ άλλων μπουρδολογιών, οτι "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει"
    Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ειναι οτι αν το πει ο Σφακιανακης που εχει δηλωσει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ειναι φασιστας...αν το λες εσυ ,εισαι cool.
    Δευτερη αντιφαση σου Αίντε με τον μαλακάρα λέμε, που θεωρεί οτι κάθε αγράμματος έχει και πολιτικό λόγο επειδή έπιασε κάποιες νότες σωστά.
    Αλλη τεραστια διαφορα ειναι οτι ΔΕΝ επερνε πριμ απο το δημοσιο,δεν τον πληρωνω ΕΓΩ,αν γουσταρεις πας και τα σπας στα μπουζουκοπενια αν οχι δεν πας...αρα δεν εχει κωλο καλυμενο οπως αλλοι.Δεν τον διορησε υπευθυνο σε μουσειο ανυπαρκτο στην Β.Ελλαδα γυναικα υπθργου η πρωθυπουργου.Κανενας δεν σου επεβαλε εξτρα φορους για να τα κονομαει ο Σφακιανακης.Ομως σου εβαλε φορους για να τα κονομανε αλλοι...
    Εδω εχω μονιμα διαφορετικη αποψη απο τους περισσοτερους..αν καποιος σου δεινει λεφτα -δεν στα χαριζει και δεν σε ψαχνει να στα δωσει αλλα εσυ του τα ζητας..δλδ δανεια απο τραπεζες&χρηματιστηριο- και εσυ αντι να τα επενδυσεις σε κατι παραγωγικο κανεις το τριτο εξωχικο σου σπιτι ,αυτο δεν ειναι θεμα του οικοδομου αλλα δικο σου.Αν λοιπον ο αλλος επαιρνε δανεια για να τα κανει λουλουδια και Τζονηδες δεν τον εβαλε π.χ ο Σημιτης ,ουτε ο Σφακιανακης τον επαιρνε τηλ. και του ελεγε ελα απο το μαγαζι να τα ξοδεψεις αλιως αν δεν ερθεις οπου σε πετυχω θα σε μαμησω.

Επισης το σκεπτικο οσοι σκεφτονται διαφορετικα απο εμενα ειναι καραγκιοζηδες,γραφικοι αλλα εγω ξερω πως ειναι πραγματικα τα πραγματα ειναι αυτο που οι αριστεροι λενε φασιστικο.
    Υ.Γ εχεις προβλημα με Ινδουιστες,Μουσουλμανους ,Μορμονους κλπ κλπ? Αν οχι ,γιατι εχεις με τον αλλο που λεει οτι ειναι 12θειστης?
    Η αναρχια ειναι μηδενιστικη ,μισογυνηδες υπηρχαν και θα υπαρχουν,12θειστες δεν ειναι παραπτωμα ,τρικυμια εν κρανιο και μπουρδολογια λιγο πολυ εχουμε ολοι.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

byron
    Θα στο πω σαν φαρμακοποιός -και δεν κάνω πλάκα-
    Τα αναβολικά προκαλούν εξάρτηση αρχικά και καρκίνο μετά.
    Το εμπόριο αναβολικών στις ΗΠΑ διώκεται από τη δίωξη ναρκωτικών.
    Τώρα ΑΝ αυτός έχει κάποια σχέση (τον έπιασαν μετά το ντου του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΧΑ)
    http://www.iefimerida.gr/news/128419...D-%CE%B5%CE%BC

Υπολόγισε για τι μπίζνα μιλάμε και πόσο κόσμο έχουν φάει.

-αλλά η ομερτά στην Ελλάδα καλά κρατεί-

(και δεν μιλήσαμε ακόμα για όπλα)

υγ
    Η ΧΑ τελικά ήταν μια τρομερή μπίζνα από μόνη της !
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 23/11/2013 στις 13:16.
    ανανήψαντας

υγ 2
    Εξάρτηση=έλεγχος
    ανανήψαντας

Εβαλα και την πηγη..εφημεριδα Εθνος.
    Έβαλες την πηγή άλλων σχολίων του Σ. Οι δηλώσεις όμως της Δανδή και του γαμίκου δεν αφορούν αυτές.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ειναι οτι αν το πει ο Σφακιανακης που εχει δηλωσει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ειναι φασιστας...αν το λες εσυ ,εισαι cool.
    Ποιά τεράστια διαφορά ρε xrider... μας δουλεύεις? Επειδή δήλωσε ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ο Σ, πάει να πει κι οτι είναι? Η αναρχία και ο αναρχισμός πρέπει να συνοδεύεται από στάση ζωής, όχι από την πιασάρικη μαλακία που θα πετάξει ο καθένας.

Σου ξαναλέω και δεν ασχολούμε άλλο. Όταν ο Σφακιανάκης λουζόταν στην γαρδένια και στις σαμπάνιες από ένα κοινό που αποτελούσε την επιτομή του λαμογιού Ελληνάρα που φτιάχτηκε απ΄τα κονέ και την διαπλοκή των κυβερνώντων, δεν τον ενοχλούσε τίποτα? Όταν έκανε τις τρελο-κονόμες ήταν όλα καλά με το πολιτικό σύστημα? Τώρα που άδειασαν τα μπουζουξίδικα είδε την σαπίλα των πολιτικών? Μη ξεράσω με τους υποκριτές...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Έβαλες την πηγή άλλων σχολίων του Σ. Οι δηλώσεις όμως της Δανδή και του γαμίκου δεν αφορούν αυτές.

Ποιά τεράστια διαφορά ρε xrider... μας δουλεύεις? Επειδή δήλωσε ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ο Σ, πάει να πει κι οτι είναι? Η αναρχία και ο αναρχισμός πρέπει να συνοδεύεται από στάση ζωής, όχι από την πιασάρικη μαλακία που θα πετάξει ο καθένας.

Σου ξαναλέω και δεν ασχολούμε άλλο. Όταν ο Σφακιανάκης λουζόταν στην γαρδένια και στις σαμπάνιες από ένα κοινό που αποτελούσε την επιτομή του λαμογιού Ελληνάρα που φτιάχτηκε απ΄τα κονέ και την διαπλοκή των κυβερνώντων, δεν τον ενοχλούσε τίποτα? Όταν έκανε τις τρελο-κονόμες ήταν όλα καλά με το πολιτικό σύστημα? Τώρα που άδειασαν τα μπουζουξίδικα είδε την σαπίλα των πολιτικών? Μη ξεράσω με τους υποκριτές...
    Και ο Σ και ο Αυν και η Β ειναι στο ιδιο αρθρο.
    Ο πρωτος ειπε οτι ηθελε να πει και οι 2 ειπαν και αυτοι οτι ηθελαν να πουν κραζωντας τον πρωτο γιατι δεν τα ειπε οπως ηθελαν αυτοι. Απλο.

Αν εσυ εχεις καποια ιδεολογια...οποια θελεις και ερθει ενας πελατης ,εσυ θα κανεις διαλογη ποιος ερχεται πελατης στο μαγαζι που δεν ειναι δικο σου?
    Εσυ οταν αγοραζεις ψωμι,σκεφτεσαι αν ο αρτοποιος ειναι πεδεραστης ,πασοκονεοδημοκρατοχρυσαυγιτης η οτι αλλο θελει? Σκεφτεσαι τα λεφτα που πληρωθηκες εσυ για να πληρωσεις το ψωμι απο τι χερια εχουν περασει?
    Το λεω εγω για εσενα...Οχι.
    Αρα πως θες να κανει κουμαντο ενας αναρχικος στην τσεπη/μαγαζι του αλλου πελατη η επιχειρηματια?
    Γνωμη μου ειναι οτι ενας τραγουδιστης δεν μπορει να εχει την διαπλοκη ουτε την αβαντα πολιτικου συστηματος...δεν γινεται εκ των πραγματων. Αν ηταν π.χ προεδρος ποδοσφαιρικης ομαδας ναι
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος
    ο Ν.Σ δηλωνει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ
    επαληθεύω και εγώ με τη σειρά μου, την προηγούμενη Κυριακή των πέτυχα στο μπλοκ της ΑΚ μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία

Παλαιό μέλος
    Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που λει ο τραγουδιστης.Δεν σημαινει οτι ειμαι χ.αυγιτης.Ουτε αυτος δεν πρεπει να ειναι.Μαλλον βρηκε τον τροπο να κανει ολους μας να ασχοληθουμε μαζι του.

Χθες αναρχικος,σημερα χ.α.,αυριο ποιος ξερει.Οτι κανει περισσοτερο εντυπωση.Ντενεκες.Κανει το παν στη δυση της καριερας του για να στρεψει τα φωτα της δημοσιοτητας πανω του.

Και λαθος να κανω,χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    επαληθεύω και εγώ με τη σειρά μου, την προηγούμενη Κυριακή των πέτυχα στο μπλοκ της ΑΚ μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία
    Και τι σχέση έχει η αναρχία με την αμερικάνικη πρεσβεία??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Δεν καταλαβαίνω πού κάνει λάθος ο Σφακιανάκης ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση.
    Άδικο έχει;

Αυτό πάλι για το ότι λούζονταν στη γαρδένια και στα λεφτά: δηλαδή τί έπρεπε, να πει πάρτε τα πίσω επειδή κάποτε τα δανεικά θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά;Σοβαρά μιλάτε;

Όταν κάποιος ζητά το προϊόν σου(τραγούδι,ψωμί,μοτοσυκλέτα) εσύ το παρέχεις και λες ευχαριστώ,δε τον διώχνεις!

Μια χαρά τα λέει. Το ότι κάποια ιδρυτικά μέλη της χα έχουν ή είχαν ακραίες έως πολύ ακραίες αντιλήψεις δε δικαιολογεί την πολιτική δίωξή τους με κατηγορίες του κώλου και φωτογραφικές νομοθετικές διατάξεις εξπρές, ειδικά όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων κομμάτων δε συγκινήθηκε κανείς.

Οι πράξεις μετράνε,τίποτ' άλλο.

Αν θέλουν οι υπόλοιποι να πάνε ξανά τη χα στο 0,3% είναι πολύ,μα πάρα πολύ εύκολο:να κάνουν έργο και να σταματήσουν να τρώνε προκλητικά.
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 23/11/2013 στις 15:59.

Σελίδα 9 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03