Το θυμήθηκα τώρα διαβάζοντας τα από πάνω.
Σε βλέπω κάθε πρωί να πηγαίνεις τρικάβαλο τα παιδιά σου στο σχολείο πάνω στο scooter.
Φυσικά όλοι χωρίς κράνος και επίσης φυσικά ανάποδα σε κάθε μονόδρομο που υπάρχει τουλάχιστον από εκεί που σε πετυχαίνω μέχρι το σχολείο...
I will take the mountains!
Σε είδα Moto Guzzi διχρονάκι μοντέλο του 1967 στα μαύρα σου τα χάλια, να παίρνεις μπροστά με λίγη βενζίνα και 2-3 μανιβελιές... Συγκινήθηκα... Τρίβω τα χέρια μου, ετοιμάσου...:![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Πολλα είδα αλλά πρώτος μου έρχεται ένας ανεκδιήγητος χθες στην Εθνική με το Μπέβερλυ... Παιδιά είχε σκύψει πίσω από τον ανεμοθώρακα,με το κινητό,σκυμμένο κεφάλι και πήγαινε... Από τα πιο άθλια θεάματα! Για εξοπλισμό να μην αναφέρω καν...Φαντάζεστε! Εμ που να χωρέσει το κινητό μέσα από το κράνος;! Κι αυτός ο αέρας πια...! Να κάνει διακοπές το τηλέφωνο;! Ε όχι!;
Υ.Γ:Off topic αλλά ρε παιδιά πως ανεβάζω φωτογραφίες;;; Πρέπει να έχουν συγκεκριμένο μέγεθος;;;
Όλα είναι δρόμος...
Στα σύμβολα πάνω απο τη φόρμα που γράφεις το κείμενο,εχει ένα σαν πορτρέτο με δέντρο (insert image). Πατάς πάνω και επιλέγεις from computer κάνοντας browse την εικόνα απο κάποια θέση στο pc σου.
Μέχρι 1024 επι 768 εισαι καλα στα όρια της σελίδας του φόρουμ.
ειδα σημερις την θερμοκρασια να μην ανεβενει πανω απο τους -5..........................κριμα και ελεγα να κανω την τελευταια τσαρκα της χρονιας.........αααααααααααααααααχ.............π@@τανα Νορβηγια........το Μαρτη παλι μηχανη........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ειδα πριν απο λιγο στην Ηλία Ηλιού με το GLX και ακολουθούσα για τρία φανάρια απο πίσω,αφού το βρακάκι σου έκανε μπαμ...Μόλις ήρθα μπροστά και ειδα φάτσα,έκανα μπαμ εγω και εξαφανίστηκα!!!
Σε είδα καλή μου να περνάς το STOP λες και δεν υπήρξε ποτέ και ευτυχώς που πήγαινα με 10 χλμ και άλλες/ους πόσες/ους θα δώ μπροστά μου λέω....νέο αίμα γάρ.![]()
Σε είδα συμφορουμίτη με το Λευκό ματ aquila bobber μετατροπή, παρέλαση Καλλιρρόης ακρανωτος... Ωραίο το εφτιαξες το μοτορι, το κιοφαλι κάνε μιά προσθηκη αξεσουαρ γιατί κρίμα είναι..
Σας ειδα 2 εντουραδες το πρωι στη Στουρναρη (?!?)...κι εγω πηγαινα για δουλεια...κλαψ!
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Σας βλεπω απανταχου ΤΜΑΧαδες να μας κοιτατε στα φαναρια λες και εχουμε πασαλειφτει με σκατα...και να φευγετε λες και εχετε κανα Hayabusha...με εντελως αντιθετα αποτελεσματα φυσικα.
Ομολογω οτι σαν μελος της φυλης των TDMαδων...νιωθω πολυ λιγος μπροστα σας ...
Εγώ τον ειδα πατησίων πριν κανα μήνα με κράνος.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Σε ειδα κολογερε-χαρε επι της αγιου ιεροθεου στο περιστερι να ριχνεις φιλο με tdm, να τον παρατας φευγοντας γιουργια και να τρακαρεις παλι 2 στενα πιο κατω κοβοντας στοπ..!Σας ειδα επισης μπασκινες να ερχεσται στον τοπο του ατυχηματος 2 ωρες + αργοτερα.Ευτυχως κανενας τραυματιας..
Χτες το βράδι, ποτάμι προς νότια, Χαρλεϊ με μπαουλοντιβανοκασέλα πίσω.
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει σε διήθηση εδώ και πολύ καιρό! Απίθανα χωσίματα, ωραίος ρυθμός, "δεν κόβω πουθενά" και χωρίς να είναι κάφρος με τους αργούς. Μπράβο φιλαράκι, πραγματικά το χάρηκα και χαίρομαι που εκτός από τα ποζέρια έχει και παιδιά με χέρια (κάνει και ρίμα).
Πινακίδα Τ...804 αν θυμάμαι καλά, κερνάω μπύρα :beeer: