Γεια σας φιλοι μου. Ειμαι νεος εδω στο Forum με πολλα αξιολογα θεματα, και σαν αρχη θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
Ακομα δεν εχω μηχανη, ομως θελω να αγορασω (GSXR 1000 ή R1 1000). Το θέμα είναι οτι καποια στιγμη θελω να παω Κρήτη (Ηρακλειο) με την μηχανη παρεα. Δεν ξερω το κοστος εισιτηριου της μηχανης, ομως αυτο που με προβληματιζει, ειναι οτι ΟΚ παρκαρες την μηχανη στο καραβι και ανεβηκες στο πλοιο επανω στο σαλονι.
Τις μηχανες με τι της δενουν; Πως τις δενουν; Προκαλουν ζημιές πχ οι τριχιές-οι ιμάντες-τα λουριά ή δεν ξερω και εγω με τι αλλο τις δενουν; Και απο που τις δενουν; Απο τις ρόδες; Απο το ντεποζιτο; Απο την σελα; Απο το πηρουνι; Απο που;
Εχει καποιος μεταφερει μηχανη με το καραβι απο Πειραια για Κρήτη και εχει μεινει απείραχτη ή εχει υποστεί καποιες γρατζουνιές ή σημαδια κλπ; Γιατι ειναι κριμα να εχω καινουργια ή μεταχειρισμενη εστω μηχανη και να την μεταφερω καπου και μετα να διαπιστωσω οτι της εχουν κανει ζημια οι εργατες του πλοιου, γιατι και στο κατω-κατω θα πουν: "Δικη μου ειναι; χεστηκα"
--------------------------------
Αν μπορει καποιος και εχει χρόνο, και εχει ιστορικό με αυτην την υποθεση, ας μου απαντήσει. Δεν το ειχα ψαξει ποτε το θεμα για μεταφορα μηχανης με καραβι, ομως αυτα που μου λενε καποιοι οτι στανταρ όλο και κατι της κανουν της μηχανης, με εχει προβληματισει....
--------------------------------
Να σας πω και το αλλο:
Τις προαλλες μετεφερε καποιος την μηχανη του με ενα καραβι, ολα και ολα ωραια, και μολις αναχωρησε το καραβι, την μηχανη την ειχε παρκαρει (χωρις να το γνωριζει) σε ενα σημειο υδραυλικο της πορτας του πλοιου. Εκει σε ενα υδραυλικο σημειο, εχανε λαδι το συστημα και εσταζε καυτό λαδι στην μηχανή, με αποτελεσμα καποια σημεια της μηχανης να αλλοιωθουν τα χρωματα της μηχανης, και καποια πλαστικα (μαλλον). Τωρα τι εκανε, αν κινηθηκε νομικά, δεν γνωριζω, μαλλον δεν μπορουσε να κανει τιποτε, του εμεινε η πικρα, λογικα θα την πηγε για ολικο βαψιμο της μηχανής...