Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: εκλαπη gsxr 1000 '08 απο Βολο -- ΒΡΕΘΗΚΕ

τι λετε ρε παιδια τωρα εχει δηλωθει κλοπη και τα στοιχεια της μηχανης ανηκουν σε αλλον...θα γυρισει και θα πει την πηρα για βολτα και δεν την γυρισα ποτε αλλα παρτε την πισω τωρα και ολα καλα???μαλακες ειναι στην αστυνομια δεν ξερουν? συν οτι ο φιλος μου ειναι αξιοπιστος και γνωστος στην πολη και εχει κονε με ολους

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    και αφου εχει κονε με ολους δε μπορει να μαθει ποιος του εφαγε το μηχανακι?βολος ειναι οχι αθηνα...

αυτα τα περι δαχτυλικων αποτυπωματων...πολυ csi βλεπετε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εγω που ειμαι λαμογιο ψαχνω για αγγελιες με μηχανακια ακριβα, εμπορικα και φορτωμενα οπως το συγκεκριμενο
    εμφανιζομαι σαν υποψηφιος αγοραστης και ζηταω βολτα
    ο ενας στους 100 πωλητες θα κανει το λαθος να μου το δωσει οικιοθελως χωρις να κρατησει κατι δικο μου ταυτοτητα κλειδια υπ.δηλωση τιποτα.....
    θα το παρω θα φυγω και θα το παραδωσω σε συνεργατες μου οι οποιοι σε μιση μερα το εχουν κανει κομματια σε ενα υπογειο και εγω θα εχω βγαλει ενα καλο μεροκαματο
    η αστυνομια για τι ακριβως θα με κατηγορησει; πως θα αποδειξει ο πωλητης οτι δεν το πηγα πισω; αντε και μου κανει μυνηση και με παει σε δικη, με τι στοιχεια θα καταδικαστω, οτι μοιαζει η καραφλα μου με καποιου που βουτηξε το μηχανακι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    και αφου εχει κονε με ολους δε μπορει να μαθει ποιος του εφαγε το μηχανακι?βολος ειναι οχι αθηνα...

αυτα τα περι δαχτυλικων αποτυπωματων...πολυ csi βλεπετε...
    προφανως δεν ειναι απο Βολο ρε παιδια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εγω που ειμαι λαμογιο ψαχνω για αγγελιες με μηχανακια ακριβα, εμπορικα και φορτωμενα οπως το συγκεκριμενο
    εμφανιζομαι σαν υποψηφιος αγοραστης και ζηταω βολτα
    ο ενας στους 100 πωλητες θα κανει το λαθος να μου το δωσει οικιοθελως χωρις να κρατησει κατι δικο μου ταυτοτητα κλειδια υπ.δηλωση τιποτα.....
    θα το παρω θα φυγω και θα το παραδωσω σε συνεργατες μου οι οποιοι σε μιση μερα το εχουν κανει κομματια σε ενα υπογειο και εγω θα εχω βγαλει ενα καλο μεροκαματο
    η αστυνομια για τι ακριβως θα με κατηγορησει; πως θα αποδειξει ο πωλητης οτι δεν το πηγα πισω; αντε και μου κανει μυνηση και με παει σε δικη, με τι στοιχεια θα καταδικαστω, οτι μοιαζει η καραφλα μου με καποιου που βουτηξε το μηχανακι;

το "οικειοθελως" δεν μπορεις να το αποδειξεις...και μπορει με την ιδια λογικη να ισχυει και σε οτι ειπα εγω παραπανω...δλδ να σε εξαναγκασουν να το δωσεις και μετα αυτοι να πουν "οικειοθελως" το εδωσε για βολτα...δεν εξαναγκασαμε κανεναν...

παμε παρακατω:
    η αστυνομια θα σε κατηγορησει βαση της καταθεσης του ιδιοκτητη οτι εσυ (συγκεκριμενα εσυ) καβαλησες το μηχανακι του και δεν το επεστρεψες ποτε...το αν θα βρεθει ακρη μετα ειναι θεμα μπατσων (ποσο καλα θα κανουν την προανακριση) και θεμα δικαστηριου...

και να στο πω και πιο απλα...
    αν εγω δωσω σ'εναν φιλο μου μια μηχανη για βολτα και μετα για δικους μου λογους παω στην αστυνομια και δηλωσω οτι μου κλαπηκε η μηχανη μου και ξερω ποιος το εχει κανει...τοτε ο φιλος μου εχει μπλεξει ΑΣΧΗΜΑ...

δεν μπορει να αποδειξει οτι καλοβουλα του εδωσα εγω την μηχανη και βαση της δικιας μου καταθεσης, τον πανε δεμενο χειροποδαρα...

δεν μπορει ο καθενας να σου παρει τοσο ευκολα την περιουσια σου και μετα ουτε γατα ουτε ζημια...επειδη εσυ καλη την πιστη του την εδωσες για μια βολτα...

Banned
    λοιπον βαθια ανασα
    χαλαρωστε
    αποτυπωματα απο που?
    απ το φλιτζανια του καφε?
    δειγμα dna απ την τουαλετα που κατουρησε?
    για να τον πλησιασει
    καπως επικοινωνησαν
    τηλ-email-facebook
    ολα αφηνουν<ιχνη>
    αν εχει κατι απο αυτα ας επικοινωνησει με την ασφαλεια βολου και με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
    αυτο εχει γινει παμπολες φορες στο παρελθον
    μεγαλη προσοχη λοιπον,οπως και αν τον παρουν τηλ για λυτρα-ανταλλαγη-εχει γινει και αυτο-απαιτουν να παει μονος το θυμα,δινουν ραντεβου σε τρελα σημεια σε εθνικη οδο,που τα παρακολουθουνε.λενε να αφησεις τα χρηματα εκει και το μηχανακι-αυτοκινητο ειναιαπεναντι,πισω απ το βενζιναδικο στο παραδρομο κλπ
    και το θυμα δεν εχει ειδοποιησει κανεναν σχετικο ειναι μονος καιχανει και τα φραγκα και την μηχανη-αυτοκινητο-φορτηγο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    τι είπες τώρα???????
    Πριν κανα 2/3 χρονια δεν ειχαν παρει και ενα fz1(πελατη) απο τον jappamotto για βολτα και καλα και ο τυπος εξαφανιστηκε και μετα απο κανα 2βδομαδες τον πετυχαν να πινει με την μηχανη και μια γκομενα καφεδακι στην αγιου νικολαου σνα να μην τρεχει τιποτα..?

Υ.γ.Ελπιζω να την βρειτε την μηχανη του παιδιου..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    λοιπον βαθια ανασα
    χαλαρωστε
    αποτυπωματα απο που?
    απ το φλιτζανια του καφε?
    δειγμα dna απ την τουαλετα που κατουρησε?
    για να τον πλησιασει
    καπως επικοινωνησαν
    τηλ-email-facebook
    ολα αφηνουν<ιχνη>
    αν εχει κατι απο αυτα ας επικοινωνησει με την ασφαλεια βολου και με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
    αυτο εχει γινει παμπολες φορες στο παρελθον
    μεγαλη προσοχη λοιπον,οπως και αν τον παρουν τηλ για λυτρα-ανταλλαγη-εχει γινει και αυτο-απαιτουν να παει μονος το θυμα,δινουν ραντεβου σε τρελα σημεια σε εθνικη οδο,που τα παρακολουθουνε.λενε να αφησεις τα χρηματα εκει και το μηχανακι-αυτοκινητο ειναιαπεναντι,πισω απ το βενζιναδικο στο παραδρομο κλπ
    και το θυμα δεν εχει ειδοποιησει κανεναν σχετικο ειναι μονος καιχανει και τα φραγκα και την μηχανη-αυτοκινητο-φορτηγο
    εχουν δοθει ολα τα ιχνη αυτα στην ασφαλεια αν ειναι ''παλιος'' θα τον βρουν αν ομως ειναι καινουριος και παραπερα περιμενε φορτηγακι και την καναν φυλλο και φτερο τρεχα γυρευε

Banned
    μιληστε και απευθειας με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
    αν ειναι νεος με καποιους θα συνεργαζεται
    βαλτε αγγελιες σε car κλπ
    αναζητηση αντ/κα ιδιο μοντελο χρωμα κλπ
    ψαρεψτε οπως σας ψαρεψαν

Νέο μέλος Το avatar του/της loubinious
    Τί είπες τώρα.. Παιδιά ελπίζω να το βρείτε..
    Ωστόσο φαντάζομαι ότι με εισαγγελική παρέμβαση μπορείτε να έχετε λίστα των ip που επισκέφθηκαν τη σελίδα, μέχρι την ημ/νια της κλοπής.
    Σε συνεργασία με τη δίωξη Ηλ/κού Εγκλήματος κάποια άκρη ίσως βγάλεις...
    Καλό κουράγιο & υπομονή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    αν κατάλαβα καλά το παιδί που έδωσε τη μηχανή κράτησε την συσκευή τηλεφώνου του τύπου, από εκεί παίρνεις μια χαρά αποτυπώματα.

τα αποτυπωματα παρθηκαν απ τ μπουκαλι του νερου που κρατουσε..το τηλ ανηκε σε καποιον βουλγαρο με πανω απο 200 sim νουμερα απ οτι ειπαν..δεν ξερω περαιτερω πιστευω παντως πως αν ασχοληθουν σοβαρα θα βρουν καποια ακρη ελπιζω για το καλο ολων μας απο αυτους

Banned
    δεν λεει πουθενα για συσκευη,αλλα για κινητα(προφανως το νουμερο του δραστη)

εν ετη 2004 αγοραζει ο κουμπαρος μου ενα CBR600RR καινουργιο,παει για service σε αντ/πεια honda της θεσσαλονικης
    με παιρνει τηλ να παω να τον παρω απο εκει
    την ωρα που φτανω εκει-agio-ενας καγκουρας βγαινει καβαλα σε αυτην
    μπαινω μεσα τον ρωταω-τι εκανες???????/
    το πηρε να το δοκιμασει λεει,να μου αφησε το μηχανακι του-ενα ξεκολιασμενο ΖΧ9
    παιρνω νουμερα,πλαισιο κλπ
    τα δινω στο 100 και το ΖΧ ηταν κλεμμενο!!!!
    λεω στον κουμπαρο μου οτι<ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ>
    και βγαινω στο κυνηγι με το super tenere-εκτος υπηρεσιας ετσι??????
    ευτυχως ειχαν ενημερωθει και συναδελφοι και τον πιασαμε στο υψος του παπαγεωργιου στην περιφερειακη
    την συνεχεια την αφηνω στην φαντασια σας...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devilos Προβολή μηνύματος
    τα αποτυπωματα παρθηκαν απ τ μπουκαλι του νερου που κρατουσε..το τηλ ανηκε σε καποιον βουλγαρο με πανω απο 200 sim νουμερα απ οτι ειπαν..δεν ξερω περαιτερω πιστευω παντως πως αν ασχοληθουν σοβαρα θα βρουν καποια ακρη ελπιζω για το καλο ολων μας απο αυτους
    ακρη μπορει να βρεθει ΑΝ ασχοληθουν σοβαρα
    και με τα αποτυπωματα
    και με τον βουλγαρο-πιθανος συνεργατης-και 1000 ναεχει,εν ειναι στο ιδιο ονομα ειναι ενας οκ?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε δεν πάμε καθόλου καλά, αν μου το λέγανε δεν θα το πίστευα, θα έλεγα παραμυθά αυτός που θα έλεγε την ιστορία.

Μακάρι φίλε μου να βρεις άκρη γρήγορα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλοπη gsxr 1000 μπρoστα απο το fix
    από dkmusic στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2011, 02:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •