Γεια σας παιδια,
Ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας, οποια και αν ειναι αυτη. Ειδικα οι γονεις που εχετε παιδια.
Λοιπον χτες Κυριακη, εχει ερθει ενας φιλος με τη κοπελα του στο σπιτι και πινουμε καφε. Καποια στιγμη οι γυναικες αρχιζουν να μιλανε για νυχια, παπουτσια κλπ. Λεω στον φιλο, ρε μλκ εχω κατι σωληνακια υψηλης. Παμε να τα βαλουμε μια αφου δεν το εχουμε το θεμα με τα νυχια... και ετσι παμε.
Οπως ειμαστε και χαζο-φτιαχνουμε ακουμε κατι Χριστο-Παναγιες και ουρλιαχτα. Εμεις κλασικα αταραχοι. Μετα ακολουθουν κατι χυδαοτητες που ουτε στο Ολυμπιακος- Παοκ που πηγα δεν ακουσα, και καταλαβαινουμε οτι πανε σε παιδακι 6 χρονων (και απο τουσ δυο γονεις). Δε μιλαμε αλλα εχουμε αρχισει να βραζουμε... Παλι δε λεμε τιποτα αλλα υπαρχει μια ανησυχια και νευρικοτητα. Οι φωνες και οι παναγιες κρατησαν κανα 10 λεπτο ασταματητα. Λογω του οτι ειναι γειτονες λεω, Ζαννη κρατησου...
Μετα απο 5 λεπτα "ησυχιας" ακουγονται παλι βρισιες και παναγιες και μια μπαλκονοπορτα να ανοιγει και να κλεινει. Μετα ενα παιδι να φωναζει ανοιξτε μου, ανοιξτε μου, και να κοπαναει τη τζαμαρια της μπαλκονοπορτας, να τρανταζεται η πολυκατοικια...
Εκει δεν αντεξα και αρχισα "Ανοιξτε στο παιδι. Θα καλεσω την αστυνομια, Θα γινει της π@@ταν@ς, τα εχωσα και στου γειτονες που απλα εκλειναν τις δικες του μπαλκονοπορτεσ για να μην ακουνε, και γενικα αφησαν το παιδι να μπει μεσα.
Μετα κατεβηκε η κυρια να μου ζητησει τα ρεστα που την εκανα ρεζιλι στη γειτονια, και το οτι το παιδι της πειρε παραδειγμα απο μενα και ειπε και στους δυο οτι την επομενη φορα θα κελεσει εκεινο την αστυνομια.
Κρινετε οτι εκανα λαθος που μπλεχτηκα? Δεν αντεξα ρε παιδια, πολυ χυδαια λογια προς ενα 5-6 χρονων παιδι, και εξω η θερμοκρασια γυρω στους 10 και βροχη. Ειναι αυτος τροπος να φαιρεσαι σε ενα παιδι. Εστω και αν ειναι μεμονομενο περιστατικο που δεν ειναι, 2 μηνες που εχω ερθει Ελλαδα καθε ΣΚ που ειμαι σπιτι τετοια ωρα δε μπορειτε να φανταστειτε τι ακουω και ενοχλουμαι εγω φανταστειτε το παιδι...
Αυτα
Ευχαριστω!
Ευχαριστω.