Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 94

Θέμα: Εσεις τι θα κανατε? Γονεις και μη...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel

Εσεις τι θα κανατε? Γονεις και μη...

Γεια σας παιδια,

Ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας, οποια και αν ειναι αυτη. Ειδικα οι γονεις που εχετε παιδια.

Λοιπον χτες Κυριακη, εχει ερθει ενας φιλος με τη κοπελα του στο σπιτι και πινουμε καφε. Καποια στιγμη οι γυναικες αρχιζουν να μιλανε για νυχια, παπουτσια κλπ. Λεω στον φιλο, ρε μλκ εχω κατι σωληνακια υψηλης. Παμε να τα βαλουμε μια αφου δεν το εχουμε το θεμα με τα νυχια... και ετσι παμε.

Οπως ειμαστε και χαζο-φτιαχνουμε ακουμε κατι Χριστο-Παναγιες και ουρλιαχτα. Εμεις κλασικα αταραχοι. Μετα ακολουθουν κατι χυδαοτητες που ουτε στο Ολυμπιακος- Παοκ που πηγα δεν ακουσα, και καταλαβαινουμε οτι πανε σε παιδακι 6 χρονων (και απο τουσ δυο γονεις). Δε μιλαμε αλλα εχουμε αρχισει να βραζουμε... Παλι δε λεμε τιποτα αλλα υπαρχει μια ανησυχια και νευρικοτητα. Οι φωνες και οι παναγιες κρατησαν κανα 10 λεπτο ασταματητα. Λογω του οτι ειναι γειτονες λεω, Ζαννη κρατησου...

Μετα απο 5 λεπτα "ησυχιας" ακουγονται παλι βρισιες και παναγιες και μια μπαλκονοπορτα να ανοιγει και να κλεινει. Μετα ενα παιδι να φωναζει ανοιξτε μου, ανοιξτε μου, και να κοπαναει τη τζαμαρια της μπαλκονοπορτας, να τρανταζεται η πολυκατοικια...
    Εκει δεν αντεξα και αρχισα "Ανοιξτε στο παιδι. Θα καλεσω την αστυνομια, Θα γινει της π@@ταν@ς, τα εχωσα και στου γειτονες που απλα εκλειναν τις δικες του μπαλκονοπορτεσ για να μην ακουνε, και γενικα αφησαν το παιδι να μπει μεσα.
    Μετα κατεβηκε η κυρια να μου ζητησει τα ρεστα που την εκανα ρεζιλι στη γειτονια, και το οτι το παιδι της πειρε παραδειγμα απο μενα και ειπε και στους δυο οτι την επομενη φορα θα κελεσει εκεινο την αστυνομια.

Κρινετε οτι εκανα λαθος που μπλεχτηκα? Δεν αντεξα ρε παιδια, πολυ χυδαια λογια προς ενα 5-6 χρονων παιδι, και εξω η θερμοκρασια γυρω στους 10 και βροχη. Ειναι αυτος τροπος να φαιρεσαι σε ενα παιδι. Εστω και αν ειναι μεμονομενο περιστατικο που δεν ειναι, 2 μηνες που εχω ερθει Ελλαδα καθε ΣΚ που ειμαι σπιτι τετοια ωρα δε μπορειτε να φανταστειτε τι ακουω και ενοχλουμαι εγω φανταστειτε το παιδι...

Αυτα
    Ευχαριστω!

Ευχαριστω.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    λάθος έκανες
    έπρεπε να πάρεις την αστυνομία
    αφού θα ερχόντουσαν και θα την περνάγανε ένα καλό χεράκι, έπρεπε να την πιάσεις και να της πεις ότι έτσι και ξανακούσεις κιχ θα πάει μέσα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    λάθος έκανες
    αφού θα ερχόντουσαν και θα την περνάγανε ένα καλό χεράκι, έπρεπε να την πιάσεις και να της πεις ότι έτσι και ξανακούσεις κιχ θα πάει μέσα
    +1

Σαν δεν ντρεπονται λιγο. Οτι σκατα και να κανε ειναι παιδακι 5-6 χρονων ....
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    λάθος έκανες
    Αυτο.

Με μια μικρη παραλλαγη στο δευτερο σκελος που καλυτερο θα ηταν να μην τη γραψω...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    δηλαδη το ενδεχομενο το 'παιδι' να ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος, δεν μας περναει απο το μυαλο?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

λάθος έκανες
    Ετοιμος ημουν αλλα... Το θεμα ειναι να τουσ δειξψω οτι καποιος νοιαζεται και δεν μπορουν να φαιρονται ετσι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    δηλαδη το ενδεχομενο το 'παιδι' να ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος, δεν μας περναει απο το μυαλο?
    Και βεβαια περναει, που το παιδι μονο να κλαει το εχω ακουσει.
    Και ποσο παιδαγωγικο ειναι να το λες π@@στη, Και μακαρι να μην ειχες γεννηθει, και χριστους και παναγιες και να τον κλειδωνεις στο μπαλκονι οπου μπορει να πηδηξει η να σπασει τη τζαμαρια και να τραυματιστει?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εξαρτάται...αν θεωρείς οτι ο Εξορκιστής είναι αληθινή ιστορία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Και βεβαια περναει, που το παιδι μονο να κλαει το εχω ακουσει.
    Και ποσο παιδαγωγικο ειναι να το λες π@@στη, Και μακαρι να μην ειχες γεννηθει, και χριστους και παναγιες και να τον κλειδωνεις στο μπαλκονι οπου μπορει να πηδηξει η να σπασει τη τζαμαρια και να τραυματιστει?
    Μην το αφήσεις έτσι http://www.hamogelo.gr/53.1/Kataggel...---paramelhshs
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μην το αφήσεις έτσι http://www.hamogelo.gr/53.1/Kataggel...---paramelhshs
    +1
    Επικοινώνησε μαζί τους .

Έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν και το παιδί αλλά και εσένα πώς να το χειριστείς..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όλα τα σχετικά τηλέφωνα, εδώ

Τα υπόλοιπα σχόλια δεν χρειάζονται.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    οι βρισιές και τα λοιπά είναι κακοποιηση ανηλίκου ποινικά διώξιμο , το να το βγάλουν έξω στο μπαλκόνι είναι παραμέληση ανηλίκου επίσεις ποινικά διώξιμο όπως μπορεί να αφαιρεθή η επιμέλεια απο τούς γονείς ή επιτήρηση τούς

προσωπικά καλά έκανες .....εγώ θα έπερνα και θα έκανα αναφορά στούς κοινωνικούς λειτουργούς (τώρα πιά είναι στήν περιφέρεια τής περιοχής σου) αυτοι θα αναλάβουν τα υπόλοιπα ( αν υπάρχει και σωματική κακοποίηση μετά απο εξέταση εισαγγελέα, επίβλεψη για να μήν ξαναγίνει .....και επίσημα η αστυνομία με τήν πρώτη καταγγελία ξανα για κάτι τέτοιο θα τούς μαζέψει )

πιστεύω καλά έκανες όσο διάολος να είναι το παιδί δεν είναι ο σωστός τρόπος υπάρχει και η διαπεδαγώγηση
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Θα το τραβήξω οσο παει, απλα νομιζω πριν τη καταγγελια να τους δωσω λιγο χρονο να το σκεφτουν και αν ξαναγινει το οτιδηποτε να τους καλεσω.
    Απλα χαιρομαι που μου λετε οτι θα κανατε το ιδιο και ΔΕΝ θα εισασταν απο εκεινους που θα εκλειναν τη μπαλκονοπορτα για να μην ακουνε... Δεν ειναι λυση αυτη.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    M π ρ ά β ο, καλά έκανες.

Εξι χρονών ψυχούλα ρε πο@στη μου.............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Συνημμένο 304319

Κι αν το παιδί τους ζήταγε μηχανάκι??
    Κι αυτοί αγανάκτησαν και του είπαν "αει σιχτιρ, βγες έξω να δεις πως τραβιέται ο γείτονας..."

Σοβαρά τώρα.
    Δύσκολα επεμβαίνεις στα οικογενειακά του άλλου..
    Αν το κάνεις όμως , κάντο διακριτικά..
    Φυσικά δεν μιλάμε για εξτρημ καταστάσεις...

Νομίζω πως μόλις απέκτησες έναν "εχθρό" γείτονα.
    Και... Οι κακοί χρόνοι περνούν αλλά οι κακοί γείτονες μένουν.

Στην θέση σου θα επεδίωκα μια πολιτισμένη συζήτηση με τους γονείς του παιδιού και εκτόνωση της έντασης

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 319
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 07:30
  2. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 14:11
  3. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  4. Εσεις τι θα παραγγειλετε;;;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 09:05
  5. Τι θα κάνατε;
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks