Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 94

Θέμα: Εσεις τι θα κανατε? Γονεις και μη...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Στην θέση σου θα επεδίωκα μια πολιτισμένη συζήτηση με τους γονείς του παιδιού και εκτόνωση της έντασης
    πολιτισμένη συζήτηση:
    αν ξανακούσω κάτι, θα τις φας πρώτα από μένα και μετά από τους μπάτσους

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    πολιτισμένη συζήτηση:
    αν ξανακούσω κάτι, θα τις φας πρώτα από μένα και μετά από τους μπάτσους

OK. Man!
    Βέβαια δεν ξέρω και τις λεπτομέρειες... Γιατί δεν μου έχει τύχει..
    Του δικού μου , μια φορά του είχα ρίξει μια χεριά στον κώλο (καθόλου δυνατή) και ακόμα (12 χρόνια μετά) το θυμάται ο μπαγάσας και όταν τον "ζορίζω" με απειλεί με καταγγελία

Από τη μία σκέφτομαι ότι η υπομονή έχει κάποια όρια τα οποία ένα παιδί μπορεί να τα φτάσει πολύ εύκολα και γρήγορα
    να σε βγάλει εκτός εαυτού, οπότε δε μπορείς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί για να φτάσει ένας γονιός σε τέτοιο σημείο.

Από την άλλη όμως, το να ακούγονται χυδαίες βρισιές, να είναι επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο
    και αντί η "μάνα" να κρύβεται από ντροπή, να στη λέει κι όλας, δεν είναι καλά δείγματα.

Με αυτά που λες, πιθανότατα θα παρακολουθούσα λίγο καιρό ακόμη το τι γίνεται γενικώς σε αυτό το σπίτ,
    θα μίλαγα (διακριτικά) με γείτονες και θα ανακατευόμουν αφού ήμουν σίγουρος.

Εσύ ξέρεις τη περίπτωση, εσύ θα κρίνεις, σκέψου καλά όμως πως θα κινηθείς γιατί πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μας.
    Στο κάτω κάτω, μην γυρίσει στο παιδί μπούμερανγκ "Είδες τώρα, κλαις και μας κάνεις και ρεζίλι"

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Οσον αναφορα το θεμα σχεσης με τους γειτονες, να πω οτι στη πολυκατοικια μενω απο μικρο παιδι, πριν φυγω δηλαδη, και δεν ξερω κανεναν. Οι γειτονες ειναι ενοικοι και αλλαζουν καθε μερικα χρονια. Το να εχω καλες σχεσεις μαζι τους ετσι ωστε να μπορουμε να μοιραζομαστε το ασανσερ δε με νοιαζει, να περιμενουν να παρουν το επομενο. Αν ειναι τετοιοι ανθρωποι προτιμω να με λεμε ουτε καλημερα.

Πολυ καλα φερθηκες και στα δυο μετοπα (που ενδιαφερθικες και που εδωσες την πρωτη προηδοποιητικη). Μπραβο σου.

Φυσικα τωρα εχεις εναν εχθρο που λογο μαγκιας και "ξερεις ποιος ειμαι εγω" μπορει να σε εχει στο ματι.
    Ταυτοχρονα εχεις και μια εντελος παθητικη και αδιαφορη γειτονια οπωτε εισαι μονος σου. (αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα)
    Το παιδακι τωρα ακομα και αν επεμβουν οι υπηρεσιες αυτους τους γονιους θα εχει και σε τετοιο περιβάλλον θα μεγαλωσει. Ισος μονο να ησυχασει η κακοποιηση ή να πανε σε αλλη γειτονια. (το ιδρυμα δεν το εξεταζω καν σαν περιπτωση)

Το χειρωτερο της υποθεσης ειναι ο κυκλος της βιας. Συχνα αυτος που εχει κακοποιηθει μικρος κακοποιει αλλους (πιο αδυναμους απο αυτον) οταν μεγαλωσει.

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όλα τα σχετικά τηλέφωνα, εδώ

Τα υπόλοιπα σχόλια δεν χρειάζονται.
    +1 Και τέλος. Γενικά δεν πρέπει να ανακατεύεσαι. Η πρόθεσή σου ήταν άριστη, αλλά τα αποτελέσματα αμφίβολα. Άσε τους ειδικούς να το χειριστούν. Μπινελίκια ελεύθερα στους υπανθρώπους που έκλειναν τα παράθυρα για να μην ακούν.
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Δυσκολα διλειματα...

Εγω θα τους μιλουσα επι τοπου. Να προσπαθησω ρε αδερφε να τους πω οτι κανουν λαθος. Εαν γινονταν χειροτερα τα πραγματα τοτε αστυνομια.

Απο την αλλη ? κανεις σας δεν εχει φαει ξυλο μικρος ? Καταλαβαινω οτι για να το μοιραστεις αυτο το περιστατικο σημερα μαζι μας πρεπει να ηταν πολυ εντονο...

Δεν ξερω... προβληματιστηκα πολυ.
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geez996 Προβολή μηνύματος
    Δυσκολα διλειματα...

Εγω θα τους μιλουσα επι τοπου. Να προσπαθησω ρε αδερφε να τους πω οτι κανουν λαθος. Εαν γινονταν χειροτερα τα πραγματα τοτε αστυνομια.

Απο την αλλη ? κανεις σας δεν εχει φαει ξυλο μικρος ? Καταλαβαινω οτι για να το μοιραστεις αυτο το περιστατικο σημερα μαζι μας πρεπει να ηταν πολυ εντονο...

Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει φαει σφαλιαρα απο τους γονεις του.
    Αλλο πραγμα ομως αυτο που περιεγραψε ο φιλος μας.
    Αυτο ειναι βασανιστηριο.Την επομενη φορα που ο μικρος θα κανει καποια σκανταλια τη θα κανουν
    οι γονεις θα τον κρεμασουν αναποδα απο το πιατο της δορυφορικης;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geez996 Προβολή μηνύματος
    Δυσκολα διλειματα...

Και εγω λογω προβληματισμου το συζητησα μαζι σας. Οταν κατεβηκε η "μανα" να ζητησει τα ρεστα προσπαθησα να μιλησω ηρεμα και να της δωσω να καταλαβει οτι καποιος ακουει, και σαν εξωτερικος παραγοντας κρινω οτι αυτο που κανει ειναι εκτος οριων και οτι αν συνεχιστει θα πραξω αναλογως. Δεν εδειξε να ακαταλαβε και μου ειπε το κλασικο: Κοιτα το δικο σου σπιτι και ασε το δικο μου. Αλλα δεν ειναι ετσι, εδω μιλαμε για ενα παιδι που και διαολος να ειναι δεν πρεπει να ακουει τετοια πραγματα ουτε να δεχεται τετοιες τιμωριες. Για ξυλο και σωματικη κακοποιηση δε μπορω να πω τιποτα, δεν εχω στοιχεια, ουτε το παιδι δεν εχω δει καλα καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    δηλαδη το ενδεχομενο το 'παιδι' να ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος, δεν μας περναει απο το μυαλο?
    Ετσι εξηγουνται και οι χριστοπαναγιες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ετσι εξηγουνται και οι χριστοπαναγιες.
    κατουρήθηκα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sos1056_295x.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	13,7 KB 
ID:	304341
    ανανήψαντας

Δεδομένης της εξουδετέρωσης των δασκάλων, οι οποίοι έκαναν θαύματα παλιότερα αλλά τα δυο τελευταία χρόνια, αν και εντοπίζουν συχνά κακοποιημένα παιδιά, δεν τολμάνε να κάνουν το παραμικρό, από φόβο να μην έρθουν σε ρήξη με τους γονείς και βρεθούν απολυμένοι, καλά έκανες.
    Το παιδάκι είναι ουσιαστικά απροστάτευτο πλέον.

ολα τα παιδια πρεπει να εχουνε γονεις...αλλα σιγουρα οχι ολοι οι γονεις πρεπει να εχουνε παιδια...και απο το οπως το περιεγραψες ειναι οτι αυτη η μητερα δεν καταλαβαινει χριστο και πιο πολυ την ενοιαξε τι κανει ο ξενος για το παιδι της παρα η ιδια...καλα εκανες...

Καλά έκανες .

Μπορείς αν θες και ανώνυμα να τους καταγγείλεις στην πρόνοια , και να δεχτούν μια επίσκεψη κοινωνικού λειτουργού .

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 319
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 07:30
  2. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 14:11
  3. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  4. Εσεις τι θα παραγγειλετε;;;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 09:05
  5. Τι θα κάνατε;
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks