Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: εκλαπη gsxr 1000 '08 απο Βολο -- ΒΡΕΘΗΚΕ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ακρη μπορει να βρεθει ΑΝ ασχοληθουν σοβαρα
    και με τα αποτυπωματα
    και με τον βουλγαρο-πιθανος συνεργατης-και 1000 ναεχει,εν ειναι στο ιδιο ονομα ειναι ενας οκ?
    ναι ενας ειναι αν μαθω νεοτερα θα σας πω..παντως οκ και γω που εχω πουλησει 2 μηχανες εδω αθηνα κιολας τους ελεγα ανεβα πανω να σε παω εγω βολτα δεν εμπιστευομαι σε κανεναν τιποτα...προφανως αυτο θα ειναι κανα κυκλωμα και οχι κανενας που θα ηθελε μηχανακι για να παει την γκομενα βολτα για σ/κο αν κρινω απ τα στοιχεια που βρηκανε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε δεν πάμε καθόλου καλά, αν μου το λέγανε δεν θα το πίστευα, θα έλεγα παραμυθά αυτός που θα έλεγε την ιστορία.

Μακάρι φίλε μου να βρεις άκρη γρήγορα.
    Και γω το ιδιο.
    Μαλλον ομως δεν θα βρεθει ακρη.Ισως καποια αλλη στιγμη αργοτερα και απο συμπτωση.

Ας μαθαινουμε οι υπολοιποι.

οι καιροί δε συγχωρούν "αφέλειες"...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το "οικειοθελως" δεν μπορεις να το αποδειξεις...και μπορει με την ιδια λογικη να ισχυει και σε οτι ειπα εγω παραπανω...δλδ να σε εξαναγκασουν να το δωσεις και μετα αυτοι να πουν "οικειοθελως" το εδωσε για βολτα...δεν εξαναγκασαμε κανεναν...

παμε παρακατω:
    η αστυνομια θα σε κατηγορησει βαση της καταθεσης του ιδιοκτητη οτι εσυ (συγκεκριμενα εσυ) καβαλησες το μηχανακι του και δεν το επεστρεψες ποτε...το αν θα βρεθει ακρη μετα ειναι θεμα μπατσων (ποσο καλα θα κανουν την προανακριση) και θεμα δικαστηριου...

και να στο πω και πιο απλα...
    αν εγω δωσω σ'εναν φιλο μου μια μηχανη για βολτα και μετα για δικους μου λογους παω στην αστυνομια και δηλωσω οτι μου κλαπηκε η μηχανη μου και ξερω ποιος το εχει κανει...τοτε ο φιλος μου εχει μπλεξει ΑΣΧΗΜΑ...

δεν μπορει να αποδειξει οτι καλοβουλα του εδωσα εγω την μηχανη και βαση της δικιας μου καταθεσης, τον πανε δεμενο χειροποδαρα...

δεν μπορει ο καθενας να σου παρει τοσο ευκολα την περιουσια σου και μετα ουτε γατα ουτε ζημια...επειδη εσυ καλη την πιστη του την εδωσες για μια βολτα...
    δεν καταλαβαινω γιατι κολλας σε κατι που ειναι εξαιρετικα απλο:
    πως θα κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι χωρις μαρτυρες και χωρις να βρεθει πανω του το κλεμμενο;
    με την ιδια λογικη πουλαω εγω το λαμογιο μηχανη ερχεσαι εσυ σαν αγοραστης το δοκιμαζεις μου το επιστρεφεις και μετα εγω αφου το εξαφανισω σου κανω μηνυση οτι μου το εκλεψες με στοιχεια τον αριθμο του κινητου σου και ενα μπουκαλακι νερο με αποτυπωματα σου
    φυσικα ο καθενας μπορει να σου παρει την περιουσια σου και να μην την ξαναδεις ποτε οχι δινοντας του τα κλειδια αλλα κλειδωμενη με 3 λουκετα και 2 συναγερμους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    δεν καταλαβαινω γιατι κολλας σε κατι που ειναι εξαιρετικα απλο:
    πως θα κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι χωρις μαρτυρες και χωρις να βρεθει πανω του το κλεμμενο;
    το εξαιρετικα απλο ειναι οτι ο ιδιοκτητης γινεται αυτοπτης μαρτυρας της κλοπης του δικου του αντικειμενου και το δηλωνει ενορκα στον μπατσο που ειναι γενικος ανακριτικος υπαλληλος...
    με αυτη και μονο την μαρτυρια μπορει να κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι...
    το αν θα καταδικασθει ή οχι ειναι θεμα του δικαστηριου...

και πραγματικα ειναι παναπλο αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...

Banned
    τωρα παμε στην απατη για χ-ψ λογους
    οκ ας πουμε οτι το σκαρφιζεται μονος του
    για ποιο λογο?
    α)για να κανει καψονι στην αστυνομια?
    β)γιατι χρωσταγε και θα του περνανε την μηχανη με το ζορι?
    γ)γιατι μισουσε τον υποτιθεμενο κλεφτη και θελει να τον δει στην ψηρου?
    δ)γιατι την εβαλε στο ματι ο γλαρος του αριστειδη?
    ε)κατι αλλο?
    ζ)δεν ξερω δεν απαντω...

Στην αφέλειά μας ποντάρουν οι πάντες σήμερα, πολύ καλά τα λέει ο σούτερ, είναι η δουλειά του και τα γνωρίζει καλύτερα.
    Που πηγαίνουν όλα τα μηχανάκια μετά από μία κλοπή; Προφανώς για ανταλλακτικά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το εξαιρετικα απλο ειναι οτι ο ιδιοκτητης γινεται αυτοπτης μαρτυρας της κλοπης του δικου του αντικειμενου και το δηλωνει ενορκα στον μπατσο που ειναι γενικος ανακριτικος υπαλληλος...
    με αυτη και μονο την μαρτυρια μπορει να κατηγορηθει καποιος οτι εκλεψε κατι...
    το αν θα καταδικασθει ή οχι ειναι θεμα του δικαστηριου...

και πραγματικα ειναι παναπλο αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...
    η διαδικασια που αναφερεις παραπανω χωρις αποδειξεις τελειωνει στον μπατσο-ανακριτικο υπαλληλο και προφανως δεν αποφερει κανενα κερδος στον ιδιοκτητη
    και φυσικα δεν εχει κανενα κοστος για το λαμογιο το οποιο αν εχει το θρασος να κλεψει προφανως δεν θα χαλαστει ιδιαιτερα αν περασει απο το τμημα αρνηθει τα παντα και φυγει σαν κυριος
    εσυ προσωπικα αν πουλαγες θα εδινες ετσι αβιαστα τα κλειδια σε εναν αγνωστο;

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Τις αποδειξεις δε θα τις εμφανισει στον ανακριτικο υπαλληλο,αλλα στο δικαστηριο.Ο αστυνομικος καταγραφει το συμβαν.

Παλαιό μέλος
    η διαδικασια που αναφερεις παραπανω χωρις αποδειξεις τελειωνει στον μπατσο-ανακριτικο υπαλληλο και προφανως δεν αποφερει κανενα κερδος στον ιδιοκτητη
    και φυσικα δεν εχει κανενα κοστος για το λαμογιο το οποιο αν εχει το θρασος να κλεψει προφανως δεν θα χαλαστει ιδιαιτερα αν περασει απο το τμημα αρνηθει τα παντα και φυγει σαν κυριος
    εσυ προσωπικα αν πουλαγες θα εδινες ετσι αβιαστα τα κλειδια σε εναν αγνωστο;
    Όλες οι κλοπές βασίζονται στη μαρτυρία του παθόντα. Δεν έχεις δίκιο. Μιά χαρά στοιχειοθετείται το αδίκημα και δε χρειάζεται να υπάρχει καμία άλλη μαρτυρία και αν βρεθεί κατά 99% θα καταδικαστεί.

στοιχειοθετειται αδικημα χωρις μαρτυρες, χωρις ομολογια και χωρις να βρεθει η μηχανη στην κατοχη του κλεφτη;
    οκ δεν επιμενω αλλο...........

Παλαιό μέλος
    στοιχειοθετειται αδικημα χωρις μαρτυρες, χωρις ομολογια και χωρις να βρεθει η μηχανη στην κατοχη του κλεφτη;
    οκ δεν επιμενω αλλο...........
    Υπάρχουν δύο μάρτυρες, το να βρεθεί η όχι η μηχανή στην κατοχή του κλέφτη δε παίζει κανένα ρόλο αρκεί να βρεθεί ποιός είναι ο κλέφτης. Αν σε απασχολεί περισσότερο πως γίνεται αυτό μπορώ να σου εξηγήσω τη διαδικασία. Και κάτι άλλο, κανένας κλέφτης δεν ομολογεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Δλδ ρε παιδια τι διάφορα εχει το συγκεκριμένο συμβάν απο το να δω καποιον εγω να μου κλέβει την μηχανη η αυτοκινητο....
    Γιατι δεν στοιχειοθετείται παράνομη πράξη;
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iliasfyntanidis Προβολή μηνύματος
    Δλδ ρε παιδια τι διάφορα εχει το συγκεκριμένο συμβάν απο το να δω καποιον εγω να μου κλέβει την μηχανη η αυτοκινητο....
    Γιατι δεν στοιχειοθετείται παράνομη πράξη;
    να χαμε να λεγαμε
    ειναι δικονομικο θεμα
    καθως μπαινει στην μεση συνενοηση για αγοραπωλησια
    ενω αν ξυπνησεις ενα πρωι και δεις οτι στην φαγανε παλι δηλωνεις κλοπη και μυνηση κατα παντος υπευθηνου
    στην παραπανω περιπτωση παλι δηλωνετε κλοπη σε ατομο με ελλιπη στοιχεια
    τωρα αν αναγνωριστει βρεθει και ισχυριστει οτι ειναι ελεφαντας
    τοτε παμε παλι αλλου αν ειναι σεσημασμενος-ποινικο μητρωο κλπ

Παλαιό μέλος
    για την ακρίβεια είναι υπεξαίρεση αν πάρουμε το γράμμα του νόμου και όχι κλοπή

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλοπη gsxr 1000 μπρoστα απο το fix
    από dkmusic στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2011, 02:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •