P.S. Im back![]()
Καταπληκτικές οι ΜΖ με το τετράγωνο φανάρι και όπως πάντα οι γυναίκες, αγνοώντας κάθε έννοια μετατόπισης του κέντρου βάρους, κρέμονται έξω από τη μοτό σαν γαλοπούλες.
ο ΜεΖες μας τελικα κατα99% θα κατεβει αθηνα στο σπιτι του θειου μου με κλειστο γκαραζ και θα ανακατασκευαστει σιγΑ σιγα απο εμας οσο χρονο και να παρει θα αξιζει...θα κατεβω και το καλοκαιρι να βοηθησω!!!
κατσε 16.5 μισο ειμαιαν και θα το ηθελα πολυ θα το κατεβασουμε χριστουγεννα και θα φτιαχνει θειος μου οταν μπορει και οταν κατεβαινω εγω απο θεσσαλονικη θα εντατικοποιω τις εργασιες!!!
θα ανεβασω και φωτοφραφιες απο την τωρινη κατασταση του!!!
να σας πω ρε παιδια. εχω ακουσει κατι για πετρελαιο και λαδακι για ξεκολλημα κυλινδρου ξερει κανεις?
Οπως σερφάριζα έπεσα πάνω του: http://strv.pagesperso-orange.fr/motodesign/UKETZ.htm μου άρεσε η κεφαλή...
Ρε παιδιά, τόσο καιρό και δεν έχουμε δει κανέναν με 150άρι - 125άρι ΕΤΖ ή TS εδώ μέσα... υπάρχει κανείς; Τελικά αυτά τα μοντέλα είναι πιο σπάνια πλέον απ'όσο θα περίμενε κανείς! Προσωπικά έχω δει πριν 2-3 χρόνια ένα ωραίο γαλάζιο ΕΤΖ150 να κυκλοφορεί στην Αθήνα, κι έχουμε κι ένα ίδιο πορτοκαλί παροπλισμένο, εδώ στο νησί...
...το νου σου!!
Μπορείς να πάρεις ένα 251 που εδώ παίζουν αρκετά και να αλλάξεις κινητήρα, στη Γερμαναρία βρίσκεις με 150-200 ευρά!
Το ίδιο μηχανάκι είναι στην ουσία, ίδιο πλαίσιο και περιφερειακά, μόνο στο ρεζερβουάρ υπάρχει μια μικροδιαφορά και κάποια συγκεκριμένα 125άρια δεν είχαν στροφόμετρο, νομίζω, και φυσικά και λαιμός/εξάτμιση είναι λίγο (δεν πολυφαίνονται στο μάτι) διαφορετικά, λόγω μικρότερου κινητήρα...! Αλλά όταν οδηγήσεις με το καλά το 251, θα καταλάβεις ότι δεν του περισσεύουν άλογα, οπότε η αλλαγή κινητήρα με μικρότερο θα ήταν η απόλυτη χαζομάρα!!![]()
![]()
...το νου σου!!