Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: μπαταρια χορνετ

μπαταρια χορνετ

καλημερα παιδια.
    λοιπον στο θεμα μας ποσο σας κραταει η μπαταρια?για χορνετ 07 και μετα,σε εμενα εκλασε στο 1,5 χρονο εβαλα μια και τωρα ξανα μετα απο 1,5χρονο παλι θελω.

δεν ξερω αμα φταιει και ο συναργεμος ελσερ σκορπιο.
    δεν τον ενεργοποιω συνεχεια αυτο ειναθ το θεμα μονο οταν την αφηνω μακρια και δεν την βλεπω,γιατι φυλασετε σε υπογειο γκαραζ.

ο μηχανικος ειχε πει οτι ειναι τζελ η μπαταρια και υπαρχει ρισκο αμα παω να παρω γιατι αμα ειναι στο ραφι πανω απο χρονο μπορει να ειναι κλασμενη.

σε yassa αμα την γραφω σωστα δεν θελω να παρω εχουν χαλασει σαν μπαταριες,εχετε να προτινετε κατι?
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Στο 900 η μαμα κρατησε 4μιση χρόνια, έβαλα παλι την ίδια Yuasa και είναι τωρα στα 4μιση χρόνια και παει ακόμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    και εγώ όπως έχω πει, στο δικό σου βρήκα την μαμά YUASA επάνω ακριβώς μετά από 6 χρόνια

YUASA ξανάβαλα, αλλά παρά είναι φρέσκια για να σου πω εντυπώσεις...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Σε Tiger 1050 είχα YUASA απο το 2008 έως το 2012 και όταν άλλαξα έβαλα πάλι την ίδια.

4 χρόνια και 50000χλμ μετά ακόμα την μαμά έχω. Σήμερα πήρε στους 2 βαθμούς με την πρώτη.

αρη καλα θυμαμε?μπορει να κανω και λαθος στο ονομα και εγω οταν ειχα το παλιο χορνετ του 2000 τοσο κραταγε η μπαταρια γιατι οταν ανοιγες διακοπτη ουτε οργανα αναβανε ουτε φωτα.

ενω το 2010 που εχω τωρα με το που αναβεις διακοπτη φωτα αναμενα εχει οργανα αναμενα,τραβαει περισοτερα φορτια απο την μπαταρια για να πατησεις μιζα.

καθε ενα μιση χρονο να θελει μπαταρια?ενοοειτε εχω κοιταξει για ανορθωτη μπας και

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    αρη καλα θυμαμε?μπορει να κανω και λαθος στο ονομα και εγω οταν ειχα το παλιο χορνετ του 2000 τοσο κραταγε η μπαταρια γιατι οταν ανοιγες διακοπτη ουτε οργανα αναβανε ουτε φωτα.

ενω το 2010 που εχω τωρα με το που αναβεις διακοπτη φωτα αναμενα εχει οργανα αναμενα,τραβαει περισοτερα φορτια απο την μπαταρια για να πατησεις μιζα.

καθε ενα μιση χρονο να θελει μπαταρια?ενοοειτε εχω κοιταξει για ανορθωτη μπας και
    Nαι Αρη με λένε καλά θυμασαι.
    Το 900 του 2005 που έχω είναι ψεκαστό και αναβει κι αυτό φώτα/όργανα κλπ με τον διακόπτη και κανει check.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ναι ε?τι να πω βρε παιδια και να πω δεν την δουλευω ενταξει οχι τοσο πολυ αλλα καθε μια εβδομαδα κυριακη θα την βγαλω για βολτα,τι αλλο μπορει να φταιει?ανορθωτη κοιταξα οκ και ειναι κουτα η μηχανη την πηρα καινουργια.
    νταξει τωρα εχει 3 χρονια,αλλα την μαμα μπαταρια την εφαγε στον 1,5χρονο,να τραβαει ο συναργεμος τοσο ρευμα?
    ειπα ομως οτι μια στο τοσο τον ενεργοποιω και να μην ειναι ενεργοποιημενος τραβαει ρευμα?δεν θυμαμε να πω.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    και εγώ όπως έχω πει, στο δικό σου βρήκα την μαμά YUASA επάνω ακριβώς μετά από 6 χρόνια

YUASA ξανάβαλα, αλλά παρά είναι φρέσκια για να σου πω εντυπώσεις...
    περίμενε μέχρι την επόμενη μας βόλτα να δούμε πόσο φρέσκια ειναι
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παρόμοια θέματα

1. Emeina ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!!!!!!!
    από blueangel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 16:18
  2. Ψάχνω Μπαταρία
    από male_hermes στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2005, 17:15