Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Φορτιστής μπαταριών....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Πολυτιμη η βοηθεια σου.Αλλα αν τον δεις πες του να το κοψει.Θα παθει τιποτε και θα τον τρεχουμε.
    Εχει πεσει στην χυτρα αυτος μικρος... δεν περνει νεο καλιμπραρισμα...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Τη πρώτη φορά που είχα στείλει τις απορίες μου, είχαν κάνει 2 εβδομάδες να μου απαντήσουν. Σε εκείνο το mail μου το παιζαν και βαριά πεπόνια. Εχτές με τις επερωτήσεις του παππού με τη παράθεση των νέων προχθεσινών εμπειριών και με την επισύναψη του βίντεο από το youtube που περιγράφει παρόμοια θέματα … και κλείνοντας την επιστολή με την ακόλουθη φράση: “in a world full of universal moto forums, how could you possibly expect that sth like this, will stay only between you and the customer”

Μου απάντησαν με το που το διάβασαν

Είναι έτοιμοι για αλλαγή.

Αντε να ψάξω τώρα για την απόδειξη

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    that sth
    αυτό πρέπει να τους τρόμαξε γιατί ακούστηκε απειλητικά ακατανόητο
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

sth ρε τρισμέγυστε .... όπως λέμε something .....

όπως λεει και το λαικό άσμα

somebody, somebody put sth in my drink .............. και έτσι

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ο μετασχηματιστης πρεπει να ειναι κανα 5αρι Α,αν θυμαμαι καλα.
    Ο μετασχηματιστης ειναι μερος του τροφοδοτικου.Εγω λογω βιασυνης χρησιμοποιησα λαθος λεξη.
    Άμα ο μετασχηματιστής είναι κανένα 5αρι αμπέρια να κάτσουμε να υπολογίσουμε ότι στο 70% του φόρτου του (γιατί παραπάνω θα αρχίσει να βουϊζει, τρίζει, κλάνει και γενικότερα θα ακούγεται σαν το Personallity Crisis των N.Y. Dolls..) θα δίνει γύρω στα τριάμιση αμπέρια στο κύκλωμα ανόρθωσης, οπότε άντε να βγαίνουν όξω 3 καθαρά...
    Επί μισάωρο συναπτό μας δίνει ενάμιση αμπερώριο και τούτου δοθέντος ξηγιέται στην μπαταρία κάπου το 10% της χωρητικότητάς της..
    (όσο περίπου θα έχανε με 3-4 μιζιές..)

Κακό δεν κάνεις πάντως..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ποσα W ειναι το ψυγειακι (για να δουμε ποσα Α μπορει να δωσει το τροφοδοτικο) και μετα θα φανει αν η μπαταρια καταλαβαινει κατι στο μισαωρο
    (υποθετοντας οτι η εξοδος ειναι 12V συνεχες)
    Εσύ άμα δεν με συγχίσεις δεν μπορείς , εεε..???

Να σΕ φέρω τροφοδοτικό με έξοδο 12VDC να φορτίσεις μπαταρία με πάνω από 12 Volt τάση ..??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ενα δικιο τοχεις
    12V δεν φορτιζει 12V+

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Άμα ο μετασχηματιστής είναι κανένα 5αρι αμπέρια να κάτσουμε να υπολογίσουμε ότι στο 70% του φόρτου του (γιατί παραπάνω θα αρχίσει να βουϊζει, τρίζει, κλάνει και γενικότερα θα ακούγεται σαν το Personallity Crisis των N.Y. Dolls..) θα δίνει γύρω στα τριάμιση αμπέρια στο κύκλωμα ανόρθωσης, οπότε άντε να βγαίνουν όξω 3 καθαρά...
    Επί μισάωρο συναπτό μας δίνει ενάμιση αμπερώριο και τούτου δοθέντος ξηγιέται στην μπαταρία κάπου το 10% της χωρητικότητάς της..
    (όσο περίπου θα έχανε με 3-4 μιζιές..)

Κακό δεν κάνεις πάντως..
    Δεν το εκανα ποτε σε εντελως ξελυγομενη μπαταρια.Συνηθως γυριζε λιγο η μιζα ,αλλα για να μην τη ζοριζω της εδινα μια βοηθεια.
    Μπορουμε να πουμε οτι σε 10 μισαωρα (5 ωρες) εχουμε πληρη φορτιση?

Moderator
    Μπορουμε να πουμε οτι σε 10 μισαωρα (5 ωρες) εχουμε πληρη φορτιση?
    Βάλε και ένα 40% πάνω για λόγους που δεν είναι της παρούσης...
    (θέλουν αρκετή ανάλυση και θα μπλέξουμε..)

guys θελω την βοηθεια σας, εχθες τα έκλασε η μπαταρία μου απο το γκολφάκι απο το κρύο την εχω απο το 2010 αλλα νομιζω οτι με εναν καλό φορτιστή θα ξανανιώσει , επίσης εχω προβλήματα και με το ktm 990adv που αγκωμαχάει άλλα και με τα παπιά στο μαγαζί, θα ηθελα εναν καλό φορτιστή - συντηρητή ο οποίος να μπορεί να δίνει και σταθερό ρευμα 9v αν τυχει και αλλαξω μπαταρία στο αμάξι για να μην χαθουν οι ρυθμίσεις, εκτός και αν παίζει κανενα κολπάκι με κανενα 9v τροφοδοτικό οπότε να πάμε σε κανενα ποιο φθηνό μοντέλο προτείνετε κανενα καλό απο Ελλάδα τιμή ΑΠΟ 80 εως 150 για την δουλειπά που το θελω. Επίσης μου είπε ο μαστορας οτι παίζουν κατι κορκοδιλάκια - αναμονές για το μηχανάκι που βολεύουν άλλα και για το αμάξι αν παίζει τίποτα που να συνδεετε και να εχει τιποτα λαμπακια μεσα στο καπό για να τσεκάρω την μπαταρία. Ευχαριστώ

Το ματακι απο οτι λεει αν ειναι μαυρο ειναι οκ! Γνωρίζει κανεις αν η συγκεκριμενη ειναι κλειστου τύπου η με υγρά;
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 15497550_10211096041735972_243399149_n.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από fz6man; 12/12/2016 στις 18:27.
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz6man Προβολή μηνύματος
    guys θελω την βοηθεια σας, εχθες τα έκλασε η μπαταρία μου...

Το ματακι απο οτι λεει αν ειναι μαυρο ειναι οκ! Γνωρίζει κανεις αν η συγκεκριμενη ειναι κλειστου τύπου η με υγρά;

Οπτικά, η μπαταρία σου μου φαίνεται κλειστού τύπου. Υπ'όψιν ότι και οι κλειστού τύπου έχουν υγρά, αλλά δεν έχουν τάπες πλήρωσης. Το ότι η ένδειξη στο ματάκι είναι οκ δεν εγγυάται ότι η μπαταρία δεν πνέει τα λοίσθια. Μετά από 6 χρόνια μάλλον ήρθε η ώρα της, αλλά με ένα καλό φορτιστή ίσως της παρατείνεις τη ζωή. Για φορτιστή τόσο εγώ όσο και άλλοι εδώ διαφημίζουμε τον CTEK MXS 5.0. Δεν ξέρω αν κρατάει τις ρυθμίσεις όταν αλλάζεις μπαταρία.

φιλε μου σκεφτομαι να αγοράσω τον 7000 ctek και να της δώσω μια τελευταία ευκαιρία πριν αγοράσω καινουργια.. Η μπαταρία δείχνει να εχει τάση αν κρίνω απο το καντράν (αναβουν τα λαμπακια) αλλα ακουγετε ενα τκτκτκτκτκτκτκτκτκτκτκ και δεν σκαει καθόλου.. μεχρι προχτες δουλευε κανονικοτατα μετά αφησα το αμαξι 2 μερες ακουνητο και μετά εκανε και 2-3 καλα κρύα και καπουτ!
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ο CTEK MXS 5.0. δεν κρατάει τις ρυθμίσεις. Δεν δουλεύει χωρίς μπαταρία.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz6man Προβολή μηνύματος
    φιλε μου σκεφτομαι να αγοράσω τον 7000 ctek και να της δώσω μια τελευταία ευκαιρία πριν αγοράσω καινουργια.. Η μπαταρία δείχνει να εχει τάση αν κρίνω απο το καντράν (αναβουν τα λαμπακια) αλλα ακουγετε ενα τκτκτκτκτκτκτκτκτκτκτκ και δεν σκαει καθόλου.. μεχρι προχτες δουλευε κανονικοτατα μετά αφησα το αμαξι 2 μερες ακουνητο και μετά εκανε και 2-3 καλα κρύα και καπουτ!
    Τώρα με τα κρύα φαίνεται πιο εύκολα ποια μπαταρία είναι στα τελευταία της και η δική σου φαίνεται να μη μπορεί να προσφέρει πλέον το ρεύμα που χρειάζεται στα δύσκολα. Ένα recondition σίγουρα δε θα της κάνει κακό, αλλά δε σου εγγυώμαι ότι θα βγάλεις το χειμώνα (ούτε καν το Δεκέμβρη βασικά) χωρίς προβλήματα. Προσωπικά πάντως είχα και μπαταρίες που επανήλθαν σε επαρκώς λειτουργική κατάσταση για αρκετό καιρό.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φορτιστης Μπαταριας - Ερευνα Αγορας
    από sadengr στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 196
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2024, 19:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •