δεν είπα ναι 10/40 και οχι 10/50 ή 10/60
είπα οτι γενικά μ' αρεσαν τα torco αλλα τελυταία έχω εκπλαγεί ευχάριστα με τα motorex.
δευερον, δε πιστεύω ότι εμείς είμαστε ικανοί να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε πραγματικά ένα λάδι συγκριτικά με ένα άλλο. Μόνο εάν περνάμε 2 μηχανάκια τους κάναμε καμια 50χλδ χλμ με διαφορετικά λάδια αλλά ακριβώς τις ίδιες συνθήκες και στο τέλος τα ανοίγαμε μοτερ, βλέπαμε φθορές και μετράγαμε ανοχές.
Οπότε ο καθένας από εμάς φτιάχνει και μια θεωρία την εμπλουτίζει και λίγο με καμια αλήθεια και βαδίζει όντας αισθανόμενος ότι κάνει το σωστό.
Στη προκειμένη περίπτωση εγώ μετράω κατανάλωση και λαμβάνω αίσθηση από το σασμάν εκεί γύρω στα 3-4.000χλμ. σε γενικές γραμμές προτιμώ 10-40 το χειμώνα 10-50 το καλοκαίρι όχι γιατί το καλοκαίρι φοβάμαι ότι τα 10-40, αλλά γιατί θεωρώ ότι τα 10-50 και 60 ισως είναι πολύ πηχτά για το χειμώνα για να τα φέρνω εγώ στη σωστή θερμοκρασία. Από την άλλη βλέπουμε ότι τελικά ο Χειμώνας πιάνει στην Ελλάδα το Δεκέμβριο οπότε μπαρούφες για ακόμα μια φορά.
10-40 shell αν δε κάνω λάθος πρότεινε η ΚΤΜ για τον LC8 όταν το έβγαλε το 2003. Τώρα λεει Motoroxex 10-50.
Οι παλιοί του χώρου δε τα γουστάρουν τα φουλ συνθετικά και οι νέοι ψάχνουν για μεγάλα νούμερα. Νομίζω ότι σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για τα 10-70 ή ακόμα και 5-70.
τρίτον, ψάξε στο φόρουμ υπάρχει πολύ υλικό. Όπου λάδια, λάστιχα και τελικές, οι κουβέντες περισσεύουν
ok φιλε ευχαριστώ πολύ
Αυτός ο έρωτας της ΚΤΜ με την Motorex περιλαμβάνει και τα απαιραίτητα καυγαδάκια κάθε 2-3 χρόνια...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εγω εχω βάλει castrol 10-50 power1. Full synthetic δεν με ενοχλεί κάτι. Έχουν 3000 χιλ και δεν εχω συμπληρώσει ακόμη!!!!!! Στα 5000 θα τα αλλάξω
Παιζει στο advrider ενα θρεντ με χημικη αναλυση καποιων συνθετικων castrol (αν θυμαμαι καλα), η οποια εδειχνε οτι μετα απο 6-7000 μιλια τα λαδια ηταν 'well within specs'. Απο 990. Θα κοιταξω για το λινκ.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.