Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 113

Θέμα: Μεταφορά σκύλου

Xaxaxa. Οκ !

Απλά αν δεν κάνει τα παραπάνω , θα του κάνει τον κήπο καλοκαιρινό . Θέλει λίγο προσοχή στο συγκεκρημένο .

Το μόνο σίγουρο είναι πως το σκυλί αυτό θα περνάει πολύ καλύτερα από πολλά άλλα σκυλιά . Ωραίο μέρος το σπίτι του φίλου και το να έχεις σκυλί εκεί επιβάλεται . Το θέμα είναι όμως να μπορέσουν να συμβιώσουν χωρίς προβλήματα με ένα ... Ασερνικό μεγαλόσωμο αγελικό ποιμενικό ζώο .

Το σκυλί θα περνάει ζάχαρη . Το ίδιο θα πρέπει όμως να κάνει και ο ίδιος ...Όχι να μαζεύει τον αμάζευτο .

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Xaxaxa. Οκ !

Απλά αν δεν κάνει τα παραπάνω , θα του κάνει τον κήπο καλοκαιρινό . Θέλει λίγο προσοχή στο συγκεκρημένο .

Το μόνο σίγουρο είναι πως το σκυλί αυτό θα περνάει πολύ καλύτερα από πολλά άλλα σκυλιά . Ωραίο μέρος το σπίτι του φίλου και το να έχεις σκυλί εκεί επιβάλεται . Το θέμα είναι όμως να μπορέσουν να συμβιώσουν χωρίς προβλήματα με ένα ... Ασερνικό μεγαλόσωμο αγελικό ποιμενικό ζώο .

Το σκυλί θα περνάει ζάχαρη . Το ίδιο θα πρέπει όμως να κάνει και ο ίδιος ...Όχι να μαζεύει τον αμάζευτο .
    Έχουν περάσει 4 γραικο - τσοπανόσκυλα από την οικογένεια, οπότε τα ξέρω καλά. Είναι "βαριά" σκυλιά στον χαρακτήρα, θα παίξουν, θα σαχλαμαρίσουν αλλά με μέτρο και όλα αυτά μέχρι ενός έτους βία. Άμα μεγαλώσουν δεν κάνουν παρτσακλοσύνες, σοβαρεύουν πολύ και δεν σπαταλάνε εύκολα ενέργεια σε παπαριές και σκανταλιές, απλά επιβλέπουν χώρο αραχτά σαν βούδες μέχρι που να χτυπήσει "συναγερμός". Π.χ. θυμάμαι στα δικά μου που τους πέταγα κουκουνάρια να πάνε να τα πιάσουν και να τα φέρουν και μου έριχναν κάτι ματιές του τύπου "βρε δεν γ@μιέσαι, τράβα πιάστο εσύ"... με τα παιδιά είναι απίστευτα... χωρίς να τα έχει εκπαιδεύσει κανείς, όποτε έσκαγε μωρό η πιτσιρίκι στο σπίτι καθόντουσαν μόνα τους περίμετρο γύρω του και το φυλάγανε, ενώ είναι εξαιρετικά ανεκτικά σε τραβήγματα αυτιών και ουρών και αγαρμποσύνες που τους κάνουν άθελα του τα πιτσιρίκια. Παίζουν επίσης πολύ προσεκτικά μαζί τους (στους μεγάλους έτσι και τους κάνουν μαλακίες, τις χώνουν δεν μάσανε...)

Αυτό που είναι 110% εγγυημένο, είναι ότι στα 10 μέτρα από τον τοίχο της αυλής τα πάντα θα εντοπίζονται και θα ειδοποιούνται για αυτό οι ένοικοι του σπιτιού, το γάβγισμα τους για ψύλλου πήδημα είναι αυτό που μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Καλό θα ήταν να μάθει να μπαίνει μέσα τα βράδυα, έξω πολύ πιθανόν να πρήζει τα @@δια στον κόσμο επειδή ένας γρύλλος άλλαξε θέση στο κλαρί του θάμνου και τέτοια. Προστατεύεται έτσι και το σκυλί από φόλες. Άλλωστε έτσι και κάνει καμία μαλακία κάποιος να μπει στην αυλή θα χαλάσει τον κόσμο και μέσα στο σπίτι, δεν υπαρχει περίπτωση να μην τον πάρει χαμπάρι... τώρα αν κανείς τολμηρός μπουκάρει μέσα κακό του κεφαλιού του, τον έχει ξεσκίσει σε χρόνο dt.

Aκριβώς όπως τα λες είναι .

Υπάρχουν όμως κατηγορίες ...

Είναι τα ήσηχα , είναι και τα ανύσηχα .
    Είναι και τα άλλα που δεν θα γαυγίσουν ποτέ και είναι ανέκφραστα , που περιμένουν τον λύκο να πλησιάσει τοκοπάδι και μετά του γ@μ@ν τα ρέστα .Αυτά μ αρέσουν πιο πολύ εμένα .

Δεν είναι δηλ απαραίτητο πως θα γαυγίζει . Είναι ότι σου τύχει σε χαραχτήρα .

όπως και να έχει .... Σκυλάρα είναι .

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Μέχρι τώρα ο Μήτσος (έτσι τον βαπτίσαμε λόγο πως είναι Ελληνικό ζώο) είναι ήσυχος γαβγίζει μόνο όταν δεν του δίνω σημασία , είναι λίγο φοβισμένος στο δρόμο όταν τον κάνω βόλτα . αλλά δεν μασάει από άλλα σκυλιά αυτά κάνουν ότι γουστάρουν και αυτός απλά τα παρατηρεί και αν γουστάρει παίζει μαζί τους.
    Πιστεύω, από ότι μου λένε και γείτονες που έχουν ζώα, πως θα είναι ήσυχος και όταν θα βλέπει παρείσακτο θα κάνει "πάρτι κιμά"
    Με τα πιτσιρίκια ξετρελαίνετε πηδάει από τη χαρά του όταν είναι παρέα και κάθετε μαζί τους συνέχεια
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eίναι μωρό ακόμα, λογικό να σκιάζεται από καταστάσεις... σε λίγο που θα μεγαλώσει θα σκιάζονται όλοι οι υπόλοιποι. Τα τσοπάνια είναι σκυλιά "άμα τη εμφανίση", δεν χρειάζονται να κάνουν και πολλά για να επιβληθούν, αρκεί το παρουσιαστικό τους και το ότι υπάρχουν. Να τον χαίρεστε τον Μηστάκο!

Ακριβώς όπως τα λέει ο Χυμαδόρ. Έχω ένα ποιμενικό καυκάσου που πήρα από φίλο. Θα τον λατρέψεις, όλα τα μεγάλα ποιμενικά είναι απίστευτα σκυλιά. Αρκεί να έχει αυλή και να του πάρεις τον αέρα στην αρχή. Όλα τα άλλα θα τα βρει μόνο του.
    Κλεκλές

ομορφος.αν ειναι ποιλενικος καυκασου θα γινει πολυ δυνατος.
    πετρος

Πήγα σήμερα σε ένα συνεργείο ρε παιδιά και έιχε ένα τσοπανόσκυλο μέσα .

Παναγία μου τι τέρας ήταν αυτό .
    Τι επιβλητική παρουσία που είχε στο χώρο .
    Ένα κεφάλι σαν μοσχάρι ήταν .
    Ούτε γάβγισε ούτε έτρεξε ούτε γρύλισε ...... αλλά μου έριξε μια ματιά και κάρφωσε τα μάτια πάνω μου σαν να μου έλεγε κουνήσου ρε πστ και θα σε σκίσω στα δύο

Σκύλαρος πραγματικός .

Να χαίρεσαι και τον δικό σου φίλε , τον θεωρώ τη καλύτερη επιλογή για φύλακα !!!

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παίζει και απλώνεται

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSCN2105R.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	91,7 KB 
ID:	305183

Ότι είχα από κουτάβι γίνονταν θεριό και έξυπνο ζώο από ένα Σιάμ γάταρο 6 κιλά μέχρι πιτ μπουλ 60 κιλά Η αγάπη τα κάνει να τα έχουν καλά μαζί μου αλλά και με τους γύρο μου και να είναι υπάκουα ζωντανά, και με τα χούγια τους βέβαια, που τα κάνει ιδιαίτερα ζώα
    από
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    +750 σε οτι ειπε ο χυμαδορης

καλα κατσε να μεγαλωσει και θα χεζ@σαι ο ιδιος

πραγματικα πολυ επιβλητικα σκυλια. δεν χαριζουν μια.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Μέχρι τώρα ο Μήτσος (έτσι τον βαπτίσαμε λόγο πως είναι Ελληνικό ζώο) είναι ήσυχος γαβγίζει μόνο όταν δεν του δίνω σημασία , είναι λίγο φοβισμένος στο δρόμο όταν τον κάνω βόλτα . αλλά δεν μασάει από άλλα σκυλιά αυτά κάνουν ότι γουστάρουν και αυτός απλά τα παρατηρεί και αν γουστάρει παίζει μαζί τους.
    Πιστεύω, από ότι μου λένε και γείτονες που έχουν ζώα, πως θα είναι ήσυχος και όταν θα βλέπει παρείσακτο θα κάνει "πάρτι κιμά"
    Με τα πιτσιρίκια ξετρελαίνετε πηδάει από τη χαρά του όταν είναι παρέα και κάθετε μαζί τους συνέχεια

Ακριβώς έτσι είναι οι τσοπάνηδες, ήσυχοι και παιχνιδιάρηδες στον χώρο τους με τους οικείους και με τρομερό το ένστικτο της φύλαξης. Τα παιδιά θα τον κάνουν ότι θέλουν όσο κι αν μεγαλώσει, οι ξένοι απλά δεν θα πλησιάζουν. Φτάνει απλά και μόνο ένα ΓΑΒ για να σου παγώσει το αίμα. Πρόσεχέ τον τώρα που είναι μικρός και μάθε του να τρώει μόνο από σένα και όχι ότι βρει κάτω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς όπως τα λέει ο Χυμαδόρ. Έχω ένα ποιμενικό καυκάσου που πήρα από φίλο. Θα τον λατρέψεις, όλα τα μεγάλα ποιμενικά είναι απίστευτα σκυλιά. Αρκεί να έχει αυλή και να του πάρεις τον αέρα στην αρχή. Όλα τα άλλα θα τα βρει μόνο του.

Ποτέ δεν "παίρνεις" τον αέρα σε τσοπάνη, πρέπει αυτός να σε αναγνωρίσει ως αρχηγό της αγέλης και μετά όλα είναι εύκολα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ποτέ δεν "παίρνεις" τον αέρα σε τσοπάνη, πρέπει αυτός να σε αναγνωρίσει ως αρχηγό της αγέλης και μετά όλα είναι εύκολα.
    aaaa γι αυτό ο γάτος μου με γράφει στα παπαρΓια του....
    ανανήψαντας

Σωστά, αλλα η συμπεριφορά σου παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν εννοώ φυσικά ξύλο ή πνιχτες. Ε τώρα άμα σε βλέπει να τρώς ξύλο από τη γυναίκα μην περιμένεις πολλά πράματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Σωστά, αλλα η συμπεριφορά σου παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν εννοώ φυσικά ξύλο ή πνιχτες. Ε τώρα άμα σε βλέπει να τρώς ξύλο από τη γυναίκα μην περιμένεις πολλά πράματα
    ανανήψαντας

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 20:14
  2. Μεταφορά Λυματολάσπης
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 23:51
  3. μεταφορά πόνου
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3