θα παρω το χωρις !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Με την υπογραφή του Μήτσου 10000
χωρίς 8.500.![]()
![]()
θα παρω το χωρις !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Με την υπογραφή του Μήτσου 10000
χωρίς 8.500.![]()
![]()
Και θα αφήσεις την μοναδική replica να την πάρει κανένας τυρόπιτας.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
θα παρω το χωρις !!!!![]()
Που είσαι ρε Μήτσοοο![]()
Λοιπόν όπως τα λέει ο Σταύρος είναι. Γύρω στα 8500 θέλω να το δώσω το CBRάκι, και είναι και καλή τιμή. Το πρόβλημα είναι οτι δε μπορώ να το χαμηλώσω, αλλά άμα βάλεις και 6-7 ζευγάρια πάτους μέσα στα κόκκινα μποτάκια του Αι-Βασίλη, ίσως να το φτάσεις !!!!
Το θέμα είναι οτι μάλλον δε θα περιμένω μέχρι την άνοιξη γιατί τα φετινά μοντελάκια έρχονται λίγο νωρίτερα, και ο Αλέξης ο Παπαγεωργίου περιμένει τα λεφτάκια μου για να μου δώσει το καινούργιο εργαλείο, γιατί χωρίς αυτά... R1 γιόκ !!!!
Πάντως Λινάρα μας, άμα το κανονίσουμε μέσα στον Ιανουάριο ή το πολύ αρχές Φεβρουαρίου, θα σου το δώσω με το αυτόγραφο μου στη μειωμένη τιμή των 8500, αντί για την κανονική τιμή των 10000 !!!
Έτσι γι ανα δείς τι φίλους έχεις δηλαδή...
Προδότη , θα πω στο Στάθη να σε κάνει BAN, ακου R1.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Λοιπόν όπως τα λέει ο Σταύρος είναι. Γύρω στα 8500 θέλω να το δώσω το CBRάκι, και είναι και καλή τιμή. Το πρόβλημα είναι οτι δε μπορώ να το χαμηλώσω, αλλά άμα βάλεις και 6-7 ζευγάρια πάτους μέσα στα κόκκινα μποτάκια του Αι-Βασίλη, ίσως να το φτάσεις !!!!
Το θέμα είναι οτι μάλλον δε θα περιμένω μέχρι την άνοιξη γιατί τα φετινά μοντελάκια έρχονται λίγο νωρίτερα, και ο Αλέξης ο Παπαγεωργίου περιμένει τα λεφτάκια μου για να μου δώσει το καινούργιο εργαλείο, γιατί χωρίς αυτά... R1 γιόκ !!!!
Πάντως Λινάρα μας, άμα το κανονίσουμε μέσα στον Ιανουάριο ή το πολύ αρχές Φεβρουαρίου, θα σου το δώσω με το αυτόγραφο μου στη μειωμένη τιμή των 8500, αντί για την κανονική τιμή των 10000 !!!
![]()
OOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ARTEMH MATSA :a015::a015:
:a015:
![]()
@ Pokerland
AYTOΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ....ΒΡΕ ΠΟΣΟΙ ΑΙ ΒΑΣΙΛΙΔΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΝΑ.....ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ....ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
ΑΝΤΕ ΜΗΤΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΣΟΥ.....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ 2006 ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.......
What happens......happens for a REASON........
Έτσι , έτσι αδελφέ, εγώ λέω και να τον απείλησουμε με εξάμηνη αποχή απο τις μοτομάσες μας σε κάτι Ναυαρινα κτλκτλ μέχρι να λογικευτεί πάλι και να έρθει στο δρόμο της αρετης και της μαμάς HondaΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ARTEMH MATSA :a015::a015:
:a015:
![]()
![]()
Εγώ θέλω 100.000.000 ευρωπουλα έχεις καμια άκρη τιποτιςΑρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
ΑΝΤΕ ΜΗΤΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΣΟΥ.....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ 2006 ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.......![]()
ETSI ETSI STAYRO AYTO TOY XREIAZETE
RE MITSO TORA KATALAVA OTI MENEIS STO
ROYF
PALIO ROYFIANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
ωραια ... παρε μητσο μου εσυ R1 να παρω εγω το cbr και να σε κανουνε ban απ το SBS..... ΤΣΤΣΤΣ αδερφοτητα μηδεν....Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ETSI ETSI STAYRO AYTO TOY XREIAZETE
RE MITSO TORA KATALAVA OTI MENEIS STO
ROYF
PALIO ROYFIANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το cbr σου χαμηλωνει .... τα μποτακια του τιγκα μου αρκουν![]()
Και για να μήν ξεχνιώμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ωραια ... παρε μητσο μου εσυ R1 να παρω εγω το cbr και να σε κανουνε ban απ το SBS..... ΤΣΤΣΤΣ αδερφοτητα μηδεν....
SBS=Souvlaki By Savvas![]()
EΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ....ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εγώ θέλω 100.000.000 ευρωπουλα έχεις καμια άκρη τιποτις![]()
![]()
ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ......
MITSO VGALE THN KOYKOYLA RE GIA NA AKOYSUME TI EXEIS NA PEIS..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
MITSO VGALE THN KOYKOYLA RE GIA NA AKOYSUME TI EXEIS NA PEIS..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()