ενασ φιλος οικονομολογος ζει μονημα στο εξωτερικο (τον εφαγαν και αυτον οι υποχρεωσεις) και δοθλεβει σε τραπεζα για να βγαλει τα προς το ζειν και να θρεψει την φαμιλια του.... οταν ηταν πιο μικρος και ισως πιο "ουτοπικος" ειχε πει μια σοφη κουβεντα. αν θελουμε να πονεσουμε το κρατος και να καταλαβει οτι δεν το περνει να κανει μαγκιες. οχι ποριες οχι τπτ. για 1 βδομαδα μονο ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ να μην πληρωσει ΦΠΑ ποτε και πουθενα απο το σουβλακι μεχρι την αποδοση στην εφορια. κανενας και για 1 βδομαδα. ακομα και η οικονομια της γερμανιας δεν θα αντεχε. ειναι η πιο σωστη ιδεα. δεν με καλύπτεις κρατος δεν σε πληρωνω. ασ το φερουμε στα μετρα μας. 2 φορες τωρα ψηφησαμε κομα που στηριζε το μνημόνιο για να μην βγουμε απο το ευρο ακομα κιαν ειμασταν σε ολα τα αλλα αντιθετοι, (μιλαω σε 3 γενικο προσωπο γιατι αναφέρομαι στην πλειοψηφία) για να μην "ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ". λες και τωρα εχουμε ολα αυτα που δεν θα ειχαμε με την δραχμη. επομενο ποσοι απο τους ψηφησαντες ειναι μισθοτοι του δημοσιου δλδ πληρωνονται απο το κρατος? ή ειναι μελη σε οικογένειες τετιες? νομιζω η πλειοψηφία. πως λοιπον να αλαξει κατι? οταν η αλαγη υποχρεουτε να ειναι ριζικη αλλα τελικα κανεις μας δεν θελει να λερωσει τα χερια του. εγω εγω εγω αυτο μας εχει φαει. το εγω μας. και για να ερθω στο θεμα του ποστ. αμα θες αλαγη στα διοδια δεν πας να τα κλίσεις με τους "δεν πληρώνω " ή το παμε.... κτλπ κτλπ.
με τετιο πας και οτι παρεις μπαλα.
μέσες λύσεις δεν υπαρχουν
![]()