Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 238

Θέμα: Τρόμπα συμπλέκτη (πάνω) 990 Adv

Το χιτώνιο γίνεται με ανοξείδωτο που είναι σκληρότερο από αλουμίνιο και άρα αντέχει περισσότερα χρόνια. Άρα η περίπτωση με καινούργια τρόμπα για ξερό και με λιγότερη αντοχή καί ακριβότερη καί πατέντα για καθρέπτη μου φαίνεται παράλογη. Μοναδικό πλεονέκτημα το πέσιμο που θα χτυπήσει καθρέπτης και θα έσπαζε τη δεξαμενή του υγρού του συμπλέκτη, θα γλυτώσει με το συμπλέκτη από το ξερό.
    Το ανταλλακτικό της Magura είναι στα 34€ ή 37€ δεν θυμάμαι καλά. Νομίζω οτι είχε δύο τιμές για πιστονάκια διαμέτρου 9χιλ. Εγώ πήρα το φθηνότερο. Το άλλο πήγαινε στα 54€ αν θυμάμαι καλά.
    Ο μάστορας είναι ο Νίκος Γοτουχίδης, οδός Μαβίλη 18, 2310-512-181, ο Mariner το έκανε τελευταία, βλέπε παραπάνω.
    Γειά χαρά.
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 09/12/2013 στις 21:18.

Εισαι ωραίος σε ευχαριστό πολυ.

Όποιος μπορεί να ψάξει και έχει κάποια πείρα ας βρεί ένα μηχανουργό στην Αθήνα που να ξέρει και να είναι πρόθυμος να κάνει μικροδουλίτσες και να μην γδέρνει και να έχει χρόνο... ζητάω πολλα έ;

Παραδόξως οχι...

Εμένα έβαλα πριν κάποιες μέρες την reslieved και παίζει χαρούμενη. Η αίσθηση είναι φοβερή καθώς είναι πολύ πιο μαλακή απο την μάμά πόσο μάλλον απο την ακτινική των 13mm που φορούσα
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Φιλε Mariner το πιστονακι των 9mm απο που το αγορασες (και πόσο) ειναι απο καποιο συγκεκριμένο μοντελο της KTM; Λιγο προχειρα που είδα στο site της magura είχε διάφορα των 9mm με διαφορετικό μήκος απ'οτι καταλάβα. Εμενα σημερα ταξιδεψε για την συμπρωτευουσα κι απο αυριο περιμενω νεα.

Σε 9,0χιλ βρήκα το #0722027 στα νούμερα της Magura. Στον κατάλογο ανταλλακτικών της ΚΤΜ, στα ξερά βρήκα πιό συχνό το #54802032000. Δεν λέει διάμετρο, αλλά το κουτάκι του ανταλλακτικού έλεγε. Για σιγουριά πάρε και το μανήσιο στο χέρι, γιατί θυμάμαι οτι κάποιο ήταν πολύ μακρύτερο (και με μεγαλύτερη τιμή). Αυτό μπορεί να επιρρεάσει το σημείο που χρειάζονται οι τρύπες, οπότε ας μην επιρεάζουμε πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε. Εγώ πήρα το φθηνότερο με διάμετρο 9,0χιλ. Πρέπει να είναι αυτό; #54802032000

Mariner, μπορείς να μας φωτίσεις;
    Γειά χαρά
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 11/12/2013 στις 08:40.

Δυστυχώς δεν έχω το σακουλάκι για να τσεκάρω το PN, η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά στο μηχανικό μου οπότε δεν χρειάστηκε να το ψάξω περισσότερο.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Μήπως βγάλουμε άκρη από την τιμή; ή αν τον ρωτούσες από ποιό μηχανάκι πήρε ανταλλακτικό;

30κάτι ευρώ ήταν η τιμή κ νομίζω μου είχε πεί πως είναι απο μηχανάκι τέλη 90ς (ίσως lc4). Mόλις ξαναπεράσω θα τον ρωτήσω

Χθες, κι αφου υποχρεώθεικα σε κάμποσα φιλαράκια, παρελαβα απο Θεσσαλονίκη την τρόμπα κι απο Αθήνα το πιστονακι (#54802032000). Η τρόμπα εξ όψεως τουλάχιστον εξερετική δουλεια. Για το πιστονάκι τώρα μιας και το τοπικό κατάστημα της Κτμ μόνο να βοηθησει δεν ήθελε(απαράδεχτη συμπεριφορά) έστειλα ένα φιλαράλι στον Κεραμικό και του είπα κατα γράμμα: ζήτα του να σου βγαλει το πιστονάκι απο το 950 και το #54802032000 αν είναι ίδια σε μηκος (που ήταν) αγόρασετω και στείλτω μου. Αυριο το πρωί εχει μοντάρισμα.

Αποριες:
    το προαναφερόμενο #54802032000 είναι πιστονάκι master cylinder φρένου της brembo, πείτε μου σας παρακαλώ ότι το γνωρίζατε αυτο και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γιατί ρε μάτια μου φρένου; και γιατί Βrembo; αφού Magura φοράμε! δεν ξέρω αν ταιριάζει η διάμετρος και αν τα λαστιχάκια θα είναι Ο.Κ. με το ορυκτέλαιο. Θα βάλεις ορυκτέλαιο να είναι συμβατό με τις τσιμούχες της δαγκάνας, ή υγρό φρένων να είναι συμβατό με τις τσιμούχες του master cylinder? Ανοίγεις καινούργιους δρόμους και παίρνεις το ρίσκο.
    Γειά χαρά.

εμπλεξα τα μπουτια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Θα βάλεις ορυκτέλαιο να είναι συμβατό με τις τσιμούχες της δαγκάνας, ή υγρό φρένων να είναι συμβατό με τις τσιμούχες του master cylinder?
    Αυτό θέλει προσοχή. Στην ακτινική που φόραγα επάνω, στο λεκανάκι του υγρού είχε το κλασικό λαστιχάκι που μπαίνει μέσα και στεγανοποιεί και όταν κλείσει με το καπάκι. Επειδή αυτό είχε σκιστεί και η μαγκούρα το πουλούσε μόνο μαζί με το λεκανάκι και πανάκριβα (παίζει να ήταν κανα 50άρι) βάλαμε ένα αντίστοιχου μεγέθους απο τρόμπα φρένου της μπρέμπο που φυσικά είχε σχεδιαστεί για να δουλεύει με υγρά φρένων. Το λάστιχο μετά απο λίγο καιρό μέσα στο λάδι του συμπλέκτη έγινε φυτίλια..

Εννοείτε παιδια δεν θα το δοκιμάσω καν. Εκανα μαλακια και το βιαστηκα και πείρα λάθος πιστονάκι. Για να μην την κανω ακομα πιο μεγαλη την μαλακια θα δωσω ενα 30αρι ακομα αρκεί να γίνει σωστα. Απλα δεν μπορω να βγάλω ακρη με την μαμα ΚΤΜ εχω σημερα απο το πρωί παιρνω στο ''500'' και κατάφερα να μου το σηκώσουν μια μόνο φόρα.

Από το κωδικό αυτο φίλε gefr #0722027 βρήκα στο ebay τα παρακάτω:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40

Αλλά δεν λένε μηκος (το μαμα στα 10.5mm εχει μηκος 4cm),εστείλα μαιλ και περιμένω απάντηση.

Με το παιδι απο το 500 όταν κατάφερα να βγάλω γραμμη μου είπε πως πρέπει να ξέρει ποιο μηχανακι το φοράει για να το ψάξει.
    Του είπα το:
    exc 450 του 04
    exc250 του 04
    και κάμποσα αλλα, καθαρα και μόνο διότι στην λήστα του ebay αυτα βγάζει και φένετε σαν να είναι το ίδιο. Μετα απο καμια ώρα που με πηρε μου είπε πως το έχει και κανει 33 ευρο. Του λέω μπορείς να μου πεις το part number μου λεει οχι δεν το εχω μπροστα μου (είναι αλλου ο Η/Υ και αλλου το τηλ που σηκώνει) ξανα πάρε δεν απαντάει κανεις. Του λέω μπορείς να μου πεις το μήκος το (με ένα χάρα ρε αδερφε στο περιπου) μου λεει όχι είναι συσκευασμένα ήδη και δεν μπόρώ να το ανοιξω... και συνεχίζει και μου λέει ότι είναι ήδη μεσα σε σακουλάκι συσκευασμενο ΑΠΟ ΤΗΝ BREMBO διπλό εγκεφαλικό ...

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας