Οπως λεει και ο τιτλος λοιπον, ψαχνω να αντικαταστησω το μηχανακι μου, ενα fazer '04. Οχι οτι το επιθυμουσα, με τρακαρε ενα !@#!Τ^@ ομως και με παρατησε, οποτε δε μπορω να το φτιαξω. Το λοιπον, για να τα βαλω κατω με τη σειρα:
- Μπηκα μια φορα πιστα και τη λατρεψα.
- Λατρευω τα ταξιδια.
- Δεν θελω να φυγω απο την ευρυτερη κατηγορια του 'δρομίσιου'. Και να πω και τη μαυρη μου αληθεια, θελω παλι fazer.
- Εχω ενα μπατζετ 4000, που ισως και να αυξηθει αν πανε καλα οι δουλειες ή σπρωξω τα ζμπαραλια του fazer ή και τα 2. Αλλα ας μεινουμε στα 4.000.
- Δεν εχω κομπλεξ και περιορισμους στα κυβικα. Αρκει να μη χρειαζομαι και συνεχη επικοινωνια με το αεροπλανο της BP.
- Εχω κομπλεξ με τα χοντα. Δε λεω, τιμια μηχανακια, αλλα να παρω VFR και μετα να ψαχνω καταρτι για να βαλω πλωρη για Βοσπορο, οχι ευχαριστω.
Μεχρι τωρα δε μπορω να χωνεψω κανενα μηχανακι που καβαλησα, εκτος απο ενα sv1000. Το οποιο ομως, εχει ενα αρκετα απαρχαιωμενο σχεδιο (μισω το σκελετο του). Ελαφρυ και ευχαριστο ομως. Και ροπαααααααρα...
Εχει κανεις να ριξει καμια αλλη προταση στο τραπεζι; Η να πει κανας κατοχος καμια αποψη για το SV. Η και τα 2. Η εστω, λιγο κραξιμο, τρολαρισμα, πολιτικη κουβεντα, ψυχαναλυση, ανατροφοδοτηση τριων ορων. Κατα προτιμηση ολα μαζι. Ιδανικα, να βγει και καποιο νοημα στο τελος. Αλλα σε καθε περιπτωση, ολα ειναι ευπροσδεκτα...