Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 136

Θέμα: Το αγορασαμε το μοτερι!!!Τωρα αποριες,σπασιμο νευρων,γνωμες,κτλπ

το φίλτρο αερα είναι καθαρό????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DgSensei
    Επειδή διάβασα ότι το βενζινάδικο που έβαλα τις τελευταίες 2 φορές έχει μια τάση να βγάζει λίγα χιλιόμετρα θα την αφήσω να αδειάσει και θα ρίξω ένα τελευταίο γέμισμα σε άλλο που θεωρείται αξιόπιστο.
    Το φίλτρο αέρα δεν νομίζω να είναι καθαρό.Ούτως ή άλλως έχω σκοπό από Γενάρη να το πάω για σέρβις και θα του πω να αλλάξει φίλτρο αέρα και να ρίξει και ένα ρύθμισμα στο injection.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DgSensei Προβολή μηνύματος
    Το φίλτρο αέρα δεν νομίζω να είναι καθαρό.Ούτως ή άλλως έχω σκοπό από Γενάρη να το πάω για σέρβις και θα του πω να αλλάξει φίλτρο αέρα και να ρίξει και ένα ρύθμισμα στο injection.
    έστω και πρόχειρα καθάρισέ και μετά ξαναμέτρα.....

Έχω βρει αυτές τις οδηγίες για τον καθαρισμό του φίλτρου. http://faq.f650.com/GSFAQs/AirFilterFAQ.htm
    Λέτε να το προσπαθήσω?Υπάρχει περίπτωση ένα βρώμικο φίλτρο να αυξάνει ΤΟΣΟ την κατανάλωση (2 λίτρα παραπάνω από το κανονικό)?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DgSensei Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει περίπτωση ένα βρώμικο φίλτρο να αυξάνει ΤΟΣΟ την κατανάλωση (2 λίτρα παραπάνω από το κανονικό)?
    Όχι. Εκτός αν είναι τέρμα βουλωμένο. Δες μήπως έχει κοπεί ο αισθητήρας λάμδα.

Κοίταξα τον αισθητήρα λάμδα και μου φαίνεται οκ.

ουτε το φιλτρο αερα ουτε ο λαμδα δικαιολογει τοσο καυσιμο,στο λεω εκ πειρας.ξαναγεμισε απο αλλο πρατηριο και μετρησε το

Οκ.

Παιδιά πάλι ο άσχετος.παω πριν καμία βδομάδα να βάλω μπροστά τίποτα.χθες το ίδιο.σήμερα που είχε κ πιο καλή μέρα τα ίδια.ξελιγωσα κ την μπαταρία.τί ακριβώς παίζει?υπάρχει κανένα τρίκ να παίρνει μπρος όταν έχει κρύο έξω.την μπαταρία μπορώ να την φορτισω?βοηθήστε παρακαλώ γιατί εχω φάει τρελή ξενερα.

και -10 να εχει εξω πρεπει να παιρνει με την μια.τρικ δεν υπαρχει μιας και εχει αυτοματο τσοκ.τι κανει δηλαδη?μιζαρει και δεν παιρνει???

Μιζαρει κ δεν παίρνει το ριμαδι.τώρα πλέον ούτε μιζαρει γιατί μπαταρία γιοκ.βενζίνη έχει.3 φορές με κρέμασε μέσα στην εξεταστική κιόλας...α σήμερα ήθελε να πατησω κ συμπλεκτη για να μιζαρει χωρίς να εχω ταχύτητα μεσα

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Μηπως εχεις συναγερμο πανω και εχει αρχισει να σου κανει νερα?
    Η αντλια βενζινης δουλεύει?
    Εχεις κοιτάξει τισ ασφάλειες σου, μην ειναι καμια καμμενη?
    Η μπαταρια πρεπει να βγει και να την πας σε εναν ηλεκτρολογο να τη μετρήσει και να στη φορτίσει. ( εφοσον δεν εχεις βολτομετρο και φορτιστή).

Ο συμπλεκτης ειναι ασχετο,δεν ειναι στρωμα να παιρνει πατωντας τον συμπλεκτη,αν και καλο του κανεις να μιζαρεις με πατημενο συμπλεκτη.μην του ζοριζεις την μιζα με επιμονη να παρει γιατι θα φας τα κομπλερ και δεν το θες αυτο.οταν γυρνας την μιζα ακους τον ηχο που κανει η τρομπα κατω απο την σελα???εννοειται οτι το
    kill switch ειναι στο run ετσι??

υ.γ κοιτα και τη βαλβιδα σταντ.

Ναι κάνει τα κλασσικα όπως κάθε φορά απλά δεν παίρνει.kill switch στο κανονικό.συναγερμό έχει πάνω ναι.δεν ξέρω τι να πω.σπρώξιμο κ ταχύτητα θα δουλέψει ή δεν δουλεύουν έτσι αυτές οι μηχανές?συγνώμη αν δεν απαντάω σε όλα αλλά στέλνω από κινητό κ κάνω εκατό ώρες.

Ο συναγερμος πρεπει να φταιει..δεν νομιζω να παρει σκαστο

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το "παλιό" έφυγε, κ τώρα ποιό???
    από ns1982 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2011, 18:12
  2. Πέζει να είναι το πιο καμένο..(λέμε τώρα)
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2008, 19:52
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας