Εγώ έχω ακούσει ότι είναι πολύ kinky τα γιαπωνεζάκια![]()
ωραία τα γιαπωνεζάκια χαριτωμένα !
Ωρέ τι μου θυμίσατε με τις γιαπωνέζες.....
ότι δεν έχω πάει μαζί τους!![]()
Πως καταφερατε παλι να βγειτε εκτος θεματος δεν το καταλαβα.
Να θυμισω ,το θεμα μας κυριοι ειναι πόσο Φλώροι είμαστε και οχι ποσες Φλωρες καβαλησατε η ποσοι θα θελατε να το κανετε.
Τελος παντων αφου την πατησαμε και παλι ,οσοι εχουνε εμπειριες ας προχωρησουνε σε λεπτομερειες και οτι προλαβουμε να διαβασουμε πριν κοπει το θεμα.
σιγα τις αλητειες που κανουν με τους ταφους...
μηχανακια για φτυσιμο και γυναικες, ουτε για φτυσιμο...
απορω δλδ τι σας αρεσει απο δαυτες...
η μονη περιπτωση να βγει ομορφη ασιατισσα και γιαπωνεζουλα ειναι να ειναι μιγας (ειτε με καυκασιαν, ειτε με αφρικαν μιξη)...
Πάλι ξαναγράφω χάσατε τη μπάλα ε...; Ρε, στα @@ μας αν είναι όμορφες, στα @@ μας τι καβαλάνε. Σημασία έχει ότι βγαίνουν και γουστάρουν, έχουν οργανωμένες παρέες αλητεύουν. Εδώ οι περισσότεροι καβαλάνε σπίτι δουλειά και πίσω και δηλώνουν μηχανόβιοι. Στη θέση τους θα μπορούσαν να είναι και άντρες...
Σόρρυ που θα το γράψω αλλά διακρίνω τρελές παθογένειες..
Morning![]()
O Vandas αρχίζει να τα παίρνει και σκεφτόμουν από χθες δε θα πέσει κάνα κωλόχερο από το "αδύναμο" φύλλο ?
Ρε παιδάκια αισθητικά ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά τα μηχανάκια αλλά είναι η όλη φάση τους εκεί, είναι κάτι μεταξύ manga/hentay anime το όλο σκηνικό. Αν και εγώ προτιμούσα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=RQDOeYjxMGs![]()
το οτι δινω το respect γι'αυτο που κανουν (αν ειναι οντως real), δεν σημαινει οτι δεν μπορω να κοροϊδεψω (με την καλη εννοια) τα μηχανακια και τις φατσες τους...
δες το σαν εναν εσωτερικο πολεμο φυλων, μεταξυ χαρλεαδων και σουπερσπορταδων...παντα οι μεν θα κοροϊδευουν τους δε...αλλα δεν σημαινει οτι ο χαρλεας δεν θα δωσει το respect αν ο σουπερσπορτας κατεβασει χρονο στην πιστα ή αντιστοιχα ο σουπερσπορτας αν δει ενα χαρλεα να ταξιδευει δεκαδες χιλιαδες χλμ, απλα επειδη γουσταρει την αισθηση και μονο...
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 13/12/2013 στις 11:32.
Έγω γνωστό που κάθε Σάββατο-Κυριακή βάζει τα Χάρλει ρούχα του,
έχει και κάτι ντεκλαρέν γκόμενες
και μεταμορφώνεται σε άγριο συμμορίτη των Χάι γούει
Μετά, για κάποιο λόγο, πρέπει να μου πει όλε τους τις περιπέτειες
στα κωλόμπαρα που πάει.
Βασικά δεν θέλω να του χαλάω χατήρι αλλά...
κάνω προσπάθεια για να μη με πιάσουν τα γέλια.
Τ άλλα όλα για γιαπωνεζάκια κλπ
:a31:
![]()
ανανήψαντας
(γιατί χλμ με χάρλει πολύ λίγοι έκαναν...)Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal;
![]()
ανανήψαντας