Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 78

Θέμα: Aγορα bmw f650 gs

Μέλος Το avatar του/της Simon_says

Aγορα bmw f650 gs

καλησπερα και καλως σας βρηκα,δυστηχως αναγκαστηκα να πουλησω το αμαξι μου, βαρεθηκα να βαζω 25ευρα καθε 3 μερες συν την συντηρηση,anyway
    μου αρεσει πολυ η bmw f650 gs μεχρι 04 μοντελο ,(εκτος εκτος funduro), γιατι για παραπανω δεν μπωρο να παρω απο οτι βλεπω στις αγγελιες.Εχω μπερδευτει με τις αγγελιες πχ, σε ενα καταστημα εχω δει μια που λει οτι ειναι του 02 μοντελο με 0 χιλιομετρα με συναργερμο ,top box και ζελατινα 2090 ευρω ,και στο car εχω δει αυτη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4412123/ τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 2100 αν υπαρξει και ευκολια γραμματιων καλυτερα
    τι να κανω προς τα που να παω η πρωτη παιζει να ειναι με 0 χιλιομετρα?και πως ,αν μπορω να ξερω, αν εχουν πειραχτει τα χιλιομετρα?
    ευχαριστω.
    Aκομα αν μπορειτε να παραθεσετε links με προτασεις even better,αλλα και να μην δεν θα παρεξηγησω ενοειτε!
    Τελευταία τροποποίηση από Simon_says; 16/12/2013 στις 05:24.

Δεν είναι με 0 χλμ. Απλώς δεν γράφουν πόσα χλμ έχει (ή δείχνει το κοντέρ...). Κυκλοφορεί πολύ χάρχαλο, θέλει προσοχή. Τα χλμ ελέγχονται αν το ιστορικό σέρβις μπορεί να επιβεβαιωθεί. Εγώ λέω μήπως δώσω τη δικιά μου (2006, ακριβή, μην την κοιτάξεις ) και όλα τα σέρβις είναι σε συγκεκριμένο συνεργείο και έχω και τα παραστατικά-αποδείξεις. Πριν πάρεις οτιδήποτε να το ελένξεις σε μηχανικό ή με κάποιον που ξέρει.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    επιπλέον αυτό του car που πόσταρες ειναι μωβ τέτοιο χρώμα δεν υπάρχει σε μοτοσυκλέτα είναι ξαναβαμενο 1000%
    τι εμπειρία έχεις με μοτο? μήπως καλύτερα είναι να ξεκινήσεις με κάτι ελαφρύτερο και οικονομικότερο που είναι ο βασικός λόγος όπως μας είπες?

+ επειδή φαίνεται οτι πρωτοασχολείσε και δεν το έχεις με τις μοτοσυκλέτες, πρόσεξε! παρε κάποιον φίλο, εθελοντή, τελος πάντων γνώστη μοτοσυκλετών για να επιλέξετε αλλιώς θα σου πουλήσουν πανεύκολα γουρούνι χωρίς σακί..

τέτοιες περιπτώσεις είναι η χαρά των απατεώνων πωλητών-μαγαζιών ή ακόμη και των ασυνείδητων ιδιωτών-αναβατών
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    Δεν ειναι μωβ.Ειναι το κλασικο μπλε,αλλα η φωτο δεν ειναι τοσο καλη.
    Kαλο ειναι να ψαχτεις για μοντελο 2002 και μετα.Θα εχει τουλαχιστον 30000 χλμ (?).Αν βρεις και με abs ακομη καλυτερα.
    Οι τιμες στα καλα ,συνηθως ,παιζουνε απο 2000 και πανω.

Για ψαξε λιγο καλυτερα στο φορουμ,υπαρχουνε αρκετα θεματακια για τη συγκεκριμενη μηχανη. Δες τα και αν δεν σου λυθουνε οι αποριες ,εδω ειμαστε.

spyrval αμα κοιταξω την δικη σου πιθανοτατα να μην εχω ματια για αλλη θα νε η διμπουζι λογικα νομιζω μετα το 5 βγαινανε, μηχανικο να παρω μαζι μου δεν ξερω ξερω ενα παιδι που οδηγει πολλα χρονια μηχανη,λεω να παρω αυτον και ο θεος μαζι μου.

doctora Η εμπειρια που εχω απο μοτο ειναι περιπου στα 25 με 30 μου χρονια οδηγουσα μια 250 giamaxa xt nomizo ,γιατι τωρα πια ειμαι 40 που να θυμαμαι και μετα κανα δυο χρονια βεσπα αυτες με τις ταχυτητες στο χερι,τωρα ελαφρυτερο και οικονομοικοτερο,σε παπι? μπα με τιποτα σε kle 500? δεν μου αρεσει!την ειδα και την ερωτευτηκα την bmw
    δεν ξερω και πολλους μηχανοβιους απο τον περιορισμενο κοινωνικο μου κυκλο,οπως ειπα πριν θα παρω το παιδι αυτο λει οτι κοβει το ματι του τι να πω και γω!
    δηλαδη παν κατι σαν και αυτην http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4215449/ να την προσπερασω με ελαφρα?
    ευχαριστω κιολας για τις απαντησεις μαγκες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παιζουν (αν σε ενδιαφερει ) και κατι Transalp 600 Πραγματικα σε πολυ καλη κατασταση με 1500 -1600 και με προικα , σου στελνω με ΠΜ μερικες προτασεις ...

mike τα εχω διαβασει εχω ψιλογκουκλαρι για την μηχανη,παντα πριν απο αγορα διαβαζω φορουμ οτι μπορω για τον προιον που θελω να παρω.
    κοτσο ευχαριστω αλλα οπως ειπα και πιο πανω αν ειπα,εχω φαει σκαλωμα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τότε βρες κάποια κατά προτίμηση από ιδιώτη. Τα χιλιόμετρα είναι λογικό να είναι σχετικά πολλά για τέτοια μηχανή, τσέκαρε τα προβλεπόμενα, κάνε τη μια βόλτα και μη δώσεις πάνω από 2500 αν είναι κουκλί και δε θέλει τίποτα από αναλώσιμα.

Δε θα σε απογοητεύσει η επιλογή σου. Την είχα για 72000 χλμ, μοντέλο 2001.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    τιμιο μηχανακι και θα το βολευτεις.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι με 0 χλμ. Απλώς δεν γράφουν πόσα χλμ έχει (ή δείχνει το κοντέρ...). Κυκλοφορεί πολύ χάρχαλο, θέλει προσοχή. Τα χλμ ελέγχονται αν το ιστορικό σέρβις μπορεί να επιβεβαιωθεί. Εγώ λέω μήπως δώσω τη δικιά μου (2006, ακριβή, μην την κοιτάξεις
    Δυστυχώς κι εγώ σκέφτομαι να δώσω τη δικιά μου λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών και κυρίως μη χρήσης τελευταία, μοντέλο 2006 με μόνο 29.000 χιλιόμετρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς κι εγώ σκέφτομαι να δώσω τη δικιά μου λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών και κυρίως μη χρήσης τελευταία, μοντέλο 2006 με μόνο 29.000 χιλιόμετρα
    Εύχομαι να μπορέσεις να την κρατήσεις, γιατί από ότι θυμάμαι τη γουστάρεις πραγματικά. Εμένα μου τη βάρεσε μόνο για την αλλαγή, γι'αυτό είπα να τη δώσω την καταλληλότερη περίοδο (μόλις πιάσαν τα χιόνια). Δεν τη σκοτώνω, το πολύ να την κρατήσω για καμιά 200αριά χιλιάδες χλμ και μετά να τη χαρίσω στην κόρη μου!

λεω να κοιταξω αυτην πρωτα, http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4284750/ αν βλεπετε κατι υποπτο πειτε μου,ειναι και κοντα μου γαλατσι

Κουλό μέλος
    Η μηχανή είναι μοντέλο πριν το 2004 (μονόμπουζο) και το μαύρο δεν ήταν διαθέσιμο τότε...
    ​The journey is the reward!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2023, 15:37
  2. Suzuki XF 650 Freewind h BMW F650 GS
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 09:53
  3. bmw f650 gs manual στα ελληνικα η αγγλικα
    από nkbl στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6