Σας ευχαριστούμε για τις ωραίες εικόνες. Να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε !!!![]()
Πολύ όμορφες εικόνες παιδιά, πάντα τέτοια!!
Να είστε καλά και να έξερευνήσετε όλα όσα λαχταράει η καρδιά σας!!
Παίδες σας ευχαριστω... Να είμαστε καλα να κάνουμε όλοι τέτοια ταξίδια!
Οσοι δεν το έχετε τολμήσει,κάντε το...Έτσι είχα μείνει και εγω δυο χρόνια να διαβάζω μόνο στο Ίντερνετ.
μπραβο! Αντε και στο επόμενο
Κώστα και Μαρία μπράβο για το όμορφο ταξιδιωτικό σας.
Να σας έχει ο θεός καλά να ταξιδεύετε πάντα,και να γεμίζετε τα κοντέρ σας με όμορφες εικόνες, σαν αυτές από το ταξίδι σας.
Και γρήγορα στο επόμενο![]()
μπραβο παιδια,μας ταξιδεψατε.
πολυ ομορφες εικονες πολυ καλη περιγραφη.
ζηλεψα εν μερη με την καλη ενοια ειχα κανει περυσι ταξιδιωτικο με την κοπελια μου οι δυο μας.
βορεια ιταλια γερμανια και λιγο ελβετια,ειχα βαλει να παμε και στα σαλε στελβιο κτλ,αλλα λογου απροσμενου προβληματος αυτο τξ μερος δεν το καναμε.
Όμορφο ταξίδι από όμορφους ανθρώπους!
..Είδες που τελικά δεν ήταν τίποτα;
Μονάχα λίγη όρεξη για να θαυμάσετε ένα μικρό κομμάτι της απεραντοσύνης του κόσμου μας...
Αυτού του κόσμου που μας περιμένει να τον εξερευνήσουμε, να μας κοιμήσει στην σαγηνευτική αγκαλιά του και να ταξιδέψει τις αισθήσεις μας..
.
.
.
..και προπάντων, να γνωρίσουμε ένα μικρό κομμάτι του Είναι μας..
Καλούς Δρόμους να έχετε Κωστή!
Ευχαριστούμε Γιώργο για τις ευχές...Έχουν ξεχωριστή σημασία,το ξέρεις!
Ελπίζω σύντομα να διαβάσω ολοκληρωμένο κάποιο απο αυτά που ετοιμαζεις...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ το επομενο με επιτυχια ξανα
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
Μπράβο παιδιά,ωραίες φωτογραφίες,ωραίο ταξιδάκι,Ζήλεψα(με την καλή ένοια),να δω και εγώ πότε θα αξιωθώ να φύγω έξω με την δικιά μου Μαρία και την δικιά μου ΚΤΜ
.Επίσης Κώστα θεωρώ το TENERE ιδανικό για τέτοια ταξίδια και με λίγο χώμα μέσα,με το καλό και στα επόμενα παιδιά!!
![]()
Σας ευχαριστω για πολλοστή φορά..
Ηταν πολυ καλο το Tenere στο ταξίδι,δε μασάει πουθενά!
Στο ευχομαι να το κανεις και εσυ,δεν ειναι τίποτα όπως είπε και ο Γιώργος πιο πάνω,μια απόφαση ειναι!