Mήπως το ξεκινήσανε να το κάνουνε στα 950 απο κάποια παρτίδα και μετά?
Mήπως το ξεκινήσανε να το κάνουνε στα 950 απο κάποια παρτίδα και μετά?
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Το δικό μου είναι από τα τελευταία 950 και δεν έχει . Άλλα προγενέστερα φαίνεται να έχουν και άλλα να μην έχουν .
Άρα ...
Είχαν τα πλαίσια έτοιμα και κούμπωναν κινητήρες σε ότι έπιαναν . Μιά έτσι μια γιουβέτσι . Δεν έχει να κάνει δηλ ότι το εφάρμοσαν από το 2004 πχ και μετά .
Εϊναι θέμα δικό τους . Καθαρά θέμα εργοστασίου . Συμβαίνει και σε άλλα εργοστάσια στην γραμμή παραγωγής .
πχ ένα Seat leon του 06 φοράει φίλτρο αέρα από golf του 05 και ένα leon του 07 από golf του 06 . Mπορεί κάλιστα ένα leon του 08 να φοράει και αυτό από golf του 05 .
Για αυτό το λόγο στην αναζήτηση ανταλλακτικού , ζητάνε τον αριθμό αναγνώρισης του οχήματος .
Στα τα 950/990 άλλο παράδειγμα (που έχω δει) είναι οι καθρέπτες . Έχω δει γύρω στους 4-5 διαφορετικούς καθρέπτες . Εγώ έχω 2 ζευγάρια διαφορετικούς (μαμά 950 και μαμά 990) και έχω δει και άλλους .
Έχουν όλοι το ίδιο σχήμα , αλλά δεν είναι οι ίδιοι . Άλλα γράμματα ο ένας , άλλα ο άλλος στην πίσω πλευρά .
Λάδια έχουμε καταλήξει πως τα μετράμε;;;;;;;;;;;;;;;