Καθε εμποδιο σε καλο να σου βγει
Καθε εμποδιο σε καλο να σου βγει
Έχεις υπολογίσει ασφάλεια, μεταβίβαση, τέλη κυκλοφορίας (υποθέτω έχεις δίπλωμα) λαδάκια και φυσικά εξοπλισμό ? Αυτά χωρίς να ζητήσει κάτι άμεσα η μηχανή ε?
Aσφαλεια κανα 100ευρο υπολογιζω για τριμηνο,παραβλολο μεταβιβασης ,54 ευρω, και 55 ευρω σημα του 14,αν δεν τα εχω δει λαθος κρανος εχω μπουφαν εχω γαντια, για να παω μενιδι λυκοβρυση οπου ουσιαστικα ειναι η καθημερινη μου μετακινηση θα βολευτω στην αρχη με φτηνα γαντια, αδιαβροχο κατω πανω εχω,ειμαι ψιλοκαλυμενος,εχω καβαντζα 300 ευρω ελπιζω η μηχανη να μην ζητησει κατι σοβαρο στην αρχη,ελπιζω να μην ειμαι τοσο τυχερος
Τελευταία τροποποίηση από Simon_says; 18/12/2013 στις 16:54.
Λόγω επαγγέλματος πηγα και ειδα 4 το πρωι ημουν εκει κοντα αυτη την 2100 ευρω,με τα 70000 χιλιομετρα που γραφω που εχω ποσταρει πιο πανω, ηταν και μπροστα μπροστα στην βιτρινα, πολυ ωραια η ατιμη σε κολαζειαλλα ειδα κατι πραγματα που με ανησύχησαν, πχ πανω απο την μηχανη στο πλαστικο , που σε ορισμένες στο κεντρο ειναι μαυρη η λωριδα? Εκεί στο κέντρο λοιπον ειδα, μια μικρή κουκιδα να το πω ετσι, σαν να εσκασε το χρωμα, οπως και στο ενα πλαστικο πανω απο την εξτμασιση ενα λευκο σημαδι, τωρα χρωμα ηταν αυτο ? Εχει σκασει σε εκεινο το σημειο και απο κατω ειναι λευκο? ΘΑ το προσεξω αυριο που θα παω μεσα, αλλο... αλλο bugster εχει στην φωτο αλλο τωρα, στην φωτο εχει τα κακγελα τωρα δεν τα ειχε, τι αλλο καποια parts φενοντουσαν ολοκαινουργια, και στις χουφτες απο την εξω μερια ηταν σαν γρατζουνισμενες, λετε να εχει τρακάρει? Καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να παρετε θεση, θα μπορουσαν να ειναι φυσιολογικα αυτα.η παραειμαι ψειρας?
Τελευταία τροποποίηση από Simon_says; 19/12/2013 στις 03:34.
αυτο με τα σκασιματα χρωματος δεν μου αρεσει...και το οτι αλλα πραγματα ειχε στη φωτο και αλλα οταν το ειδες....οι χουφτες ειναι το πρωτο που γρατζουνιεται σε πτωση,αλλα πτωση δεν σημαινει απαραιτητα τρακαρισμα..να εισαι προσεκτικος και να μην βιαστεις..
Το χρώμα όντως έφευγε σε κάποια σημεία, όπως πάνω από τις εξατμίσεις και έμενε ένα λευκό σημάδι. Στη δική μου είχε φύγει και στις εξατμίσεις από πάνω σε κάποια σημεία και στο κεντρικό καπάκι πάνω από τη μπαταρία.
ναι ναι τωρα δεν βιαζομε ποσο μαλλον που εμαθα οτι ειναι 00 μοντελο ,με χαλαει που και στην χρονολογια στο car γραφει 2002 και στην χρυση ευκαιρια 2004,συν τα αλλα!που ανεφερα πιο πανω,ενταξει ελεος χαθηκε σε αυτην την χωρα να λειτουργουμε οσο μπορουμε σωστα τουλαχιστον?
Ακομα σε αναζητηση ειμαι μπεμπας, μια ερωτηση εχω βρει μια του 2004 θα την δω σημερα απο κοντα,αλλα απο οτι εχω δει σε αγγελιες κλπ τα μοντελα του 04 και μετα στο μπροστινο φτερο εχει μια κουρμπα να το πω ετσι,ενω αυτη που θα δω εχει φτερο σαν μον 01,02 κλπ,η αδεια μου λει γραφει 04 μοντ,πως θα καταλαβω τι μοντελο ειναι πραγματικα?