το σχεδιο με το δηθεν koso ναυαγησε ουτε το κοντερ δεν δουλευει αχαχχααχαχαχαχχαχα γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
τεσπα θα βρω κατι αλλο
το σχεδιο με το δηθεν koso ναυαγησε ουτε το κοντερ δεν δουλευει αχαχχααχαχαχαχχαχα γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
τεσπα θα βρω κατι αλλο
πηγα το πηρα πανο το οργανακι αλλα δυστηχως εχει θεμα στην οθονη δες φωτο τνχ παντως
εχω ενα απο FZ8 που ειναι απο εγγυηση και εχει καποιο θεμα αλλα δεν ξερω ποιο. αν θες πες μου.
σαν τι θεμα?
τεσπα μια δοκιμη δεν βλαπτει νομιζω οποτε..........
οκ οκ δεν εγινε καλο
αλλα σαν πρωτη προσπαθεια κατι εγινε
αν καταφερω κ το ρετουσαρω στην επιφανεια κατι καλυτερο θα γινει νομιζω
κ ειπηδη ειπα οτι δεν μου αρεσε το χαλασα
ανοιξα το κινεζικο κοντερακι που ηταν χαλασμενο τυπου κοσο
κ ειδα οτι χωραει μεσα στο μαμα κοντερ
οποτε με το νεο ετος παραγγελνω ενα καινουργιο κ γινεται ανθρωπινη -σωστη δουλλεια
κοβω κ ενα πλεξι γκλας να μη φαινονται οι πλακετες απο κατω κ ολα οκ
παιρνουμε μια θηκη τσιντι (που ελεγε κι ενας γνωστος μου ) μια φαλτσετα κτλ κτλ κα φτιαχνουμε αυτο
το εντυσα με λιγο ασπρο ματ βυνιλιο κ βουαλα
σιγουρα κατι καλυτερο απο την προηγουμενη προσπαθεια με το ποδηλατου.Οποτε αυριο πρωι παμε να κοψουμε ενα πλεξι γκλας να γινει πιο σωστη δουλλεια σε μηχανημα για πολυ πιο ομορφο φινιρισμα κ ετοιμο
απο το νεο ετος παραγγελνω κ το καινουργιο οργανακι της κοσο το διαλλειω το βαζω μεσα στο μαμα στροφομετρο που πλεον ειναι μονο κουφαρι κ ετοιμο
κ εμφανισιακα μαμα κ απο μεσα ηλεκτρονικο
Καλημερα και χρονια πολλα.Κατι τετοιο??? http://dx.com/p/qj125-19a1-1-diy-mot...r-black-172925
εχη ηδη φερει κατι αναλογο απο κινα δεν μπορεις να παρεις ενδειξη στγροφομετρου κτλ κτλ ισως ειναι για μονοκυλινδρο τεσπα
οποτε καταλειγω στο koso xr s αν θυμαμαι καλα που κ αξιοπιστο ειναι το εφερα για ενα φιλαρακι
ειναι κοντερ μονο οκ οχι στροφεμετρο αλλα δουλευει κ κραταω κ το μαμα λοοκ
μιας κ οπως ειπα η προηγουμενη κατασκευη δεν μου αρεσε πηρα πλεξι γκλαςς κ εφτιαξα ενα καινουργιο
ειχα κ το χαλασμενο σαν σημειο αναφορας κ τελος
οποτε απο νεο ετος ερχεται το καινουργιο κοσο
τελος με το κοντερ παμε να στησω καρινα μετα
Θωμα τοσες φορες ηρθα βεροια και δεν γνωριστηκαμε απο κοντα!
Εισαι πολυ "ψειρας ", μου εχει πει ο χαρης τα καλυτερα για σενα αλλα βλεπω και εδω δεν συμβιβαζεσαι ευκολα στην δουλεια που κανεις, αυτο ειναι καλο!!!
Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα για δουλεια που θελω να κανω πανω σε πολυεστερα και ανθρακονημα, θελω πληροφοριες![]()
Βλεπω κοβεις πλεξιγκλας για να κανεις τζαμακι? υπαρχει ενα υλικο (1mm)που κοβεται με λαμαρινοψαλιδο για να κανεις τζαμακι στα καντραν ευκολα χωρις να θελεις ρουτερ, εχω περίσσευμα απο το καντραν του Ζ αν θελησεις αν και ειναι φθηνο υλικο, πιθανον να το ξερεις δες εδω:
![]()