Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Bazaar σε καιρό κρίσης (και τον κακό τους το φλάρο).

Μέλος Το avatar του/της freco

Bazaar σε καιρό κρίσης (και τον κακό τους το φλάρο).

Σήμερα (2013, κρίση, ανεργία κλπ), είναι το Bazaar(???) της touratech.
    Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν, λόγω bazaar, το tank bag για το KTM Adventure από 138 το δίνουν 130 ευρώ.
    Αντίστοιχές "άπαιχτες προσφορές" παίζουν και για τα υπόλοιπα προιόντα που είναι γνωστό πόσο φθηνά είναι γενικότερα.

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ή ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ???
    Που νομίζουν ότι απευθύνονται? Θεωρείται bazaar με 5% έκπτωση? Μας δουλεύουν οι πολιτικοί να δουλευόμαστε και μεταξύ μας?
    Ούτε αυτοκόλητο πλέον.
    :a29::a29::a29::a29:
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Σήμερα (2013, κρίση, ανεργία κλπ), είναι το Bazaar(???) της touratech.
    Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν, λόγω bazaar, το tank bag για το KTM Adventure από 138 το δίνουν 130 ευρώ.
    Αντίστοιχές "άπαιχτες προσφορές" παίζουν και για τα υπόλοιπα προιόντα που είναι γνωστό πόσο φθηνά είναι γενικότερα.

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ή ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ???
    Που νομίζουν ότι απευθύνονται? Θεωρείται bazaar με 5% έκπτωση? Μας δουλεύουν οι πολιτικοί να δουλευόμαστε και μεταξύ μας?
    Ούτε αυτοκόλητο πλέον.
    :a29::a29::a29::a29:

Αν το πάρεις καθαρά ψυχρά βάσει του τίτλου που έχεις βάλει, μπορεί κάποιος να βάλει και σ' εσένα τις φωνές όταν σε καιρό κρίσης (ανεργία κτλ) εσύ σκέφτεσαι να αγοράσεις tankbag. Το ότι υπάρχει κρίση και ανεργία είναι γνωστό αλλά μη γίνεται καραμέλα, δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με μια εμπορική πρακτική μια εταιρείας. Ουαί και αλίμονο εάν ο άνεργος έχει ένα tankbag στην προτεραιότητά του. Η εν λόγω εταιρεία δεν απευθύνεται στον μέσο μοτοσυκλετιστή (αν μπορούμε αυθαίρετα να τον ονομάσουμε έτσι) αλλά αν σκεφτείς ότι το target group τους είναι ιδιοκτήτες BMW κυρίως και ΚΤΜ στη συνέχεια, τότε μιλάμε για άλλα βαλάντια που η κρίση τους έχει επηρεάσει λιγότερο.

Προφανώς βρίσκεις κοροϊδία την "έκπτωση" αλλά η γνώμη μου είναι πως η αναφορά σε ανεργία και κρίση είναι λίγο άσχετη. Φιλικά πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    χμμμ

Τώρα μιλάμε για είδος πολυτελείας οπότε ένα δίκιο το χουν.
    Ο τούρατεκ όμως ποτέ δεν έκανε εκπτώσεις.
    (ούτε έξω κάνει)
    Έχει φυσικά και το πελατολόγιο του... ()
    που όπως σας έχει πει και ο Ουράια χιπ ()
    ουδεμία σχέση μ εμάς...

(κάποτε φίλος ήθελε κάτι τζι πι ες και κάτι άλλα κέρατα, έκανε λογαριασμό 710,
    είχε 700 και του είπε να πάει στο ΑΤΜ να βγάλει το δεκάρικο...)
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	UGANDA.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	70,4 KB 
ID:	306715
    ανανήψαντας

Πάντως οι συγκεκριμένοι από μεριάς μου έχουν φάει μαύρο και άκυρο από πολλάάά χρόνια πριν, είχα πάρει κάτι προστατευτικά κάγκελα για τη μηχανή και ενώ υποτίθεται ότι υπήρχε η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα όταν έκανες την παραγγελία η μοναδική επιλογή ήταν είτε με αντικαταβολή είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, κοινώς μετρητοίς. Αν δεν κάνω λάθος πριν λίγα χρόνια είχε δημιουργηθεί και άλλο θέμα με άλλη εταιρεία η οποία εμπορευόταν είδη της touratech και είχαν προσπαθήσει να απαγορέψουν την διάθεσή τους και να έχουν το μονοπώλιο. Τα προϊόντα της δεν τα λες με τίποτα value for money, οπότε χάρισμά τους το bazaar.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ...
    Προφανώς βρίσκεις κοροϊδία την "έκπτωση" αλλά η γνώμη μου είναι πως η αναφορά σε ανεργία και κρίση είναι λίγο άσχετη. Φιλικά πάντα
    ΟΚ. Κράτα αυτό.
    Και όχι, προτεραιότητα μου δεν είναι το tank bag. Η κοροϊδία μου την έδωσε.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    ΟΚ. Κράτα αυτό.
    Και όχι, προτεραιότητα μου δεν είναι το tank bag. Η κοροϊδία μου την έδωσε.
    Παρεξήγησες, δεν είπα ότι προτεραιότητά σου είναι το tankbag, καμία σχέση, επειδή επικαλέστηκες την ανεργία έγραψα ότι ένας άνεργος δεν θα ενδιαφερόταν ακόμα και €20 να το έδιναν το tankbag. Για την κοροϊδία μαζί σου, όπως κατάλαβες από τα γραφόμενα όλων η εν λόγω εταιρεία δεν χαίρει εκτίμησης... Επειδή όμως απεθύνεται σε "ιδιαίτερο" ελικοφόρο κοινό η επιβίωση είναι εξασφαλισμένη παρότι είναι τσίπης και απαράδεκτος...

Παλαιό μέλος
    Ο καταναλωτης μπορει να τους δωσει την απαντηση που τους αξιζει.Βρισκουνε ομως και τα κανουνε,αρα δεν φταινε αυτοι.

οχι δεν φταινε αυτοι,οι αλλοι οι ελικοφοροι φταινε που σε καθε συναντηση κανουν διαγωνισμο για το ποιος φοραει τα περισσοτερα αξεσουαρ την εν λογω εταιρειας...

ουστ

μεγάλη ανεργία = χαμηλοί μισθοί + τρελά ωράρια + έλλειψη σεβασμού στον εργαζόμενο

ως εκ τούτου οι τιμές πρέπει να πέφτουν (λέμε τώρα)

Εκτώς αν μιλάμε για στρουμπουλά μπεμβεδόπαιδα, σούπερ μάρκετ, κράτος ή διόδια...
    Αυτοί έχουν άλλους κανόνες
    Βρε δε μπα να ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    οχι δεν φταινε αυτοι,οι αλλοι οι ελικοφοροι φταινε που σε καθε συναντηση κανουν διαγωνισμο για το ποιος φοραει τα περισσοτερα αξεσουαρ την εν λογω εταιρειας...

ουστ
    Αυτό !
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    (κάποτε φίλος ήθελε κάτι τζι πι ες και κάτι άλλα κέρατα, έκανε λογαριασμό 710,
    είχε 700 και του είπε να πάει στο ΑΤΜ να βγάλει το δεκάρικο...)
    Να υποθέσω ότι παρ' όλη τη συμπεριφορά τελικά ο φίλος δεν τους τα πέταξε στη μούρη να σηκωθεί να φύγει;

αγαπητέ αουγκεντάλερ.....

σορρυ αλλά διαφωνώ καθέτως μαζί σου....

α. ασχέτως του οικονομικού στάτους μου, έχω δικαίωμα την μία δραχμή που έχω να προτιμώ να την δώσω σε αξεσουάρ μοτό παρά να φάω...
    β. η έννοια του "bazaar", καλώς ή κακώς, θεωρείται οτι είναι συνωνυμη του "εκπτώσεις"... ή μάλλον του "ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ"... το 5% είναι ξεκάθαρη κοροιδία.... καλύτερα να μην το κάνει.....
    γ. τα βαλάντια όσο καλά και να είναι, μην θεωρείς οτι είναι και λακαμάδες..... εξαιρουμένων των μόνιμων θυμάτων/καληνυχτάκηδων/χορηγών.... πχ αυτοί που έχουν τζι ες και τους σκάει η ανάρτηση δεν λενε "στα απαυτά μου, θα πάρω άλλη" αλλά μανουριάζουν με την μπεμβέ για δωρεάν αντικατάσταση....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    ουστ
    Άσε γιατί δεν είναι μόνο οι ελικοφόροι, αυτοί απλά έχουν τα διαρκείας... Πήγα κάποτε σε συνάντηση Varadero club και θα το θυμάμαι μια ζωή, τέτοια πουλ μουρ και επιδειξιομανία δεν έχω ξαναδεί. Τίγκα οι μαούνες στα touratech, άσε που για κάθε αγορά που έκαναν έβαζαν κι ένα αυτοκόλλητο στη μηχανή να μην υπάρχει αμφιβολία ότι ψωνίζουν από εκεί...

θα ειπε και ευχαριστω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να υποθέσω ότι παρ' όλη τη συμπεριφορά τελικά ο φίλος δεν τους τα πέταξε στη μούρη να σηκωθεί να φύγει;
    όχι άρχισε να περπατάει προς το ΑΤΜ και στο δρόμο λέει...

-ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...????

κι έφυγε...

(δεν είχε BMW, Guzzi είχε)
    ανανήψαντας

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 2 σε 1...Επαγγελματιας και Γαμω τους Ανθρωπους
    από eurotreno2002 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2012, 23:37
  2. superfast ferries τον κακο σας τον καιρο
    από J.T.R στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2010, 00:33
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2008, 14:43
  4. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55
  5. ''ξερω τραγουδια θαλασσα και τον ηχο να διαλεγω......''
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 16:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας