Καλά κάνεις και διαφωνείς, σαν άλλος Βολταίρος θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να διαφωνείς. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, η διαφωνία μου με τον αγαπητό freco ήταν αποκελιστικά η επίκληση της ανεργίας για την αγορά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Σαφώς και ο καθένας με τα λεφτά του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και σαφώς μόνο bazaar δεν είναι αυτό, το έγραψα κι εγώ άλλωστε.
η λογική λέει οτι αν η αγοραστική δύναμη της πελατείας σου πεφτει τότε θα πρέπει να ρίξεις τις τιμές προκειμένου να μην βαρέσεις κανόνι.... ή τουλάχιστον αυτή τη φορά κανε πραγματικό μπαζάρ (γιατί είμαι σίγουρος οτι και στο παρελθόν την ίδια πρακτική θα ακολουθούσαν).....
και εγώ δεν θεωρώ οτι όλοι οι πελάτες της τουρατεκ έχουν φράγκα παντός καιρού (οικονομικού)
Για να υπάρχει ακόμα πάει να πει πως επιβιώνει έχοντας εξωπραγματικές τιμές. Η λογική μπορεί να το λέει αλλά το θέμα είναι τι κάνει η πρακτική. Ξέρω ας πούμε επιχειρηματίες με μεγάλη πορεία και χρόνια παρουσίας, οι οποίοι λόγω πτώσης του τζίρου της επιχείρησής τους ξέρεις τί έκαναν; ΑΥΞΗΣΑΝ τις τιμές βάσει της ηλίθιας συλλογιστικής τους "ας πάρω περισσότερα από λιγότερους"... 'Αβυσσος η ψυχή επιχειρηματία και καταναλωτή. Εν πάσει περιπτώσει γιατί πολύ ασχοληθήκαμε μαζί τους, καλά έκανε το παληκάρι και το έθιξε ώστε να μαθευτεί κάπου ότι το "bazaar" μόνο τέτοιο δε μπορεί να χαρακτηριστεί.
Πάντως επι της ουσίας, έχει δίκιο για την έννοια του μπαζάρ και το μέγεθος της έκπτωσης. Αλλά να μη ξεχνάμε ενα προιόν αμα ειναι καινούργιο στην αγορά
η έστω πρόσφατα κατασκευασμένο ας πω με απλα λόγια..δε μπορεί να έχει στο άμεσο μέλλον μια τόσο μεγάλη έκπτωση..προφανώς το μπαζάρ ξεκινάει με
παλιά κομάτια που θέλει να διώξει άμεσα και έτσι παίρνει και μεγάλη έκπτωση,τώρα αμα το δεις απλα χωρίς πολλές αναλύσεις μια έκτπωση της τάξεως 5-10 ευρο σε ένα προιον
που γνκ κοστίζει 120-140 ευρο δε το λες μπαζαρ με τη καμία...
Πες τα ρε Σπύρο, άνεργος δεν σημαίνει ότι είμαι στα συσσίτια για να φάω, και ναι μπορεί να θέλω να δώσω τα τελευταία μου ευρώ για να βάλω θερμαινόμενο κάθισμα, και επίσης περιμένω από μια εταιρεία που με σέβεται σαν πελάτη όταν λέει μπαζάρ να εννοεί κάτι καλύτερο από 5%
Travel, Grow, Share
Η λεξη Bazaar σημαινει αγορα που πολλοι πουλανε πολλα προιοντα και συνηθως λογω ανταγωνισμου πεφτουνε παρα πολυ οι τιμες.
Αυτο που κανει η συγκεκριμενη εταιρεια δεν λεγετε Bazaar αλλα soirée (σουαρε).Και για να μην ψαχνεστε χοροεσπεριδα δημοσιων σχεσεων.
Εγώ είχα πάει εκεί να πάρω ένα φτεράκι για τη ζελατίνα. (δεν το πηρα γιατί θέλανε 140ε ???? Αν δε κάνω λάθος)
ήταν λοιπόν εκεί κάτι στρουμπουλοί ασπροι τύποι που μόλις είδαν τα στίκεράκια στη βαλίτσα άρχισαν...
-Εγώ κάθε Σ/κ πάω εντούρο...
(ναι λέω από μέσα μου με μπολντόζα)
-Εγώ έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα 5 φορές γύρω γύρω
(ναι ξέρω όλα τα γυράδικα της Ελλάδας...)
-Εγώ εκεί που κάνω εντούρο δεν πιάνει ούτε τζι πι ες...
ΕΕεεεε δεν κρατιέμαι άλλο...
-Ώρε μεγάλε, του λέω, εντούρο σε σπηλιά!!!!
:rotflmao:
(ρε καλά τους κάνει...)
ανανήψαντας
:rotflmao:
αααααα σε καλό μας....
χαχαχαχαχαχαχα!
ανανήψαντας
πρεπει να παρακολουθήσουμε το θεμα παιδια. είναι πολύ σοβαρο. Πρεπει να σιγουρευτούμε ότι την Δευτερα, που είναι εργασιμη μερα, αυτος που το εγραψε αυτό παραπαν, απολυθηκε. Ολοκληρη "σοβαρη" tourate..κατι, δεν μπορει να εβγαλε επισημά αυτή την ανακοινωση. καποιος της εκανε σαμποτάζ ε? ε? Πρεπει να σιγουρευτούμε... ξαναματακαι παλι
![]()
Μια-δυο φορές που μπήκα στο site τους γέλαγα γιατί λέω αυτοί με τέτοιες τιμές θα το κλείσουν το μαγαζί...
Μα καλά, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν ακόμη τόσα λεφτά για μπιχλιμπίδια, χάντρες και καθρεφτάκια;
Υπάρχουν αλλά είναι της "αεροπορίας"![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!