Σαν γερανός μετακόμισης είναι! Που το ανεβάζεις, στο μπαλκόνι;;;
Κρίμα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, περαστικά.
Λοιπον. Το μοτορι εκοψε την ντιζα γκαζιου. Σιγα τα αυγα θα μου πειτε.
Το ασχημο ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα και η suzuki θελει 15-20 μερες να τη φερει.
Τους εκανε και εντυπωση. Δεν τους εχουν ξαναζητησει ντιζα.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
δηλαδή τον ενδεχόμενο να βρεθεί ντίζα που τρώει μπανάνες δεν υπάρχει....?
όσο για τη ντίζα, μπορεί να συμβεί και στους καλύτερους.... κολλητός αγοράζει tiger 1050 και μετά από 3 μέρες κόβεται η εν λόγω ντίζα...
αν πήρε υγρασία κάπως κάπου κάποτε, και σκούριασε μέσα είναι πιθανόν να κοπεί κάποια στιγμή....
Τστσ τσ τσ....κοπηκε η ντίζα και γερανός?Ελεος....έχω γυρίσει με το Gsxr 600 K4 με κομμένη ντίζα από λιμανάκια ρελαντί μέχρι Αιγάλεω.....βέβαια ήθελά κούρεμα και ξύρισμα μετά αλλά οκ με πήγε.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αν ηθελες συμπλεκτη εχω. Αλλα γκαζιου οχι. Αναθεμα με τα ρημαδια τα ανταλλακτικα αυτης της εταιριας. Ζουαν εξατμισης σε 2, 5 μηνες. Λιγο ακομη και θα αλλαζε μοντελο.....
οπότε κλείσανε οι ζημιές για φέτο σε όλα τα γιαπωνέζικα
γιαμάπα 1 (ανορθωτής - μπαταρία)
χονΔα 2 (ντίζα γλάρου - μοτέρ τρούπη)
μπάντιτ 1 (ντίζα)
πάλι μας την φόρεσε η χονΔα....
καλη χρονιά παίδες....
υγ.... λείπει η καΦασάκι αλλά ποιος έχει τέτοιο????![]()
Πρωτα βγαλε τη φωτο με την οδικη.Καταστρεφεις τη φημη μας και ριχνεις την αξια της επενδυσης μας.
Μετα κανε (αν δεν εκανες) ενα τηλεφωνο εδω www.e-moto.gr .Μoυ στειλανε ανταλλακτικο σε 18 ωρες.Η αντιπροσωπεια ηθελε 18 μερες.
Έχω πάψει προ πολλού να ψωνίζω ανταλλακτικά για το DR από Ελλάδα. Θες η κακή κάκιστη αντιπροσωπεία της Ζουζούκι στην Πάτρα (χρόοοοονια τώρα) θες η μ@λ@κι@ του εισαγωγέα, ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος και πάει.
Θυμάμαι παλιότερα για μια ντίζα κοντέρ έπρεπε να περιμένω 3 μήνες και όταν είχα το DR το 250 που έκοβε ντίζες συμπλέκτη από κακή σχεδίαση τς διαδρομή της (περνούσε πολύ κοντά στην εξάτμιση και στέγνωνε), είχα μέγα θέμα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το ιδιο πρόβλημα με τα ανταλλακτικα και εγω με την αντιπροσωπεια της Suzuki,ειχε κοψει και εμενα την ντιζα γκαζιού, σε 15 μερες το λιγοτερο για να ερθει,λες και θα το εφερναν με τα ποδια.Ανεβασα το ρελαντί και πηγα σε ένα μαγαζι με ποδήλατα,πηρα δυο ντιζες με λεπτο κεφαλη με 2ε και ειναι 2-3 χρονια ετσι.